Kişilik & Karakter Dünyadan söke söke bile olsa neyi alırsın? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 Kendin bir yana, toplumsal olaylar ve dünyanın gidişatını düşünüp uzun vadeli hedeflerden uzaklaşsan bile, dünyadan "söke söke" alacak kadar gözünü döndüren neler olabilir?🍎#tubasueda 🍀🍀 Dünyadan söke söke bile olsa neyi alırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dünyadan tüm ülkelerin bayraklarını, askerlerini, sınırlarını almak isterdim. 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tek ülke olarak ve savaşsız tüm insanlık mı? Yorumla gülümserkene +1 yıl Kesinlikle. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Dilerim dediğin gibi olur 😃 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 👍 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hak ettiğimi, kazandığımı, çok arzuladığımı. 1 0 Yorumla
shepast_away Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl hiçbi şey alasım kalmadı valla, söke söke almayı bırak, isterse altın tepsiyle önüme sunulsun yine de alasım kalmadı 1 0 Yorumla
Eliffs_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı. Mesleğimle alakalı bir iş sanırım ya. O kadar işkence çektim ki okurken o meslek yapılacak diyorum kendime 1 0 Yorumla
_Mihman_ Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Günaydın Dünyadan hiçbir şeyi söke söke almam. Her zaman ölçülü olmayı seviyorum 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hak ettiğim ne varsa hepsini söke söke alırım. 1 0 Yorumla
BuzPerisiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Boşa geçmiş yıllarımı mümkün değil ama 😏 2 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayallerimi, onu. Kaybedecek zamanım kalmadı artık 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar