İki gün içinde sevdiğim iki bardağı kırmış olmanın üzüntüsünü ve "acaba yarın seriyi üçe tamamlar mıyım" düşüncesini, "nazar çıktı canııım" diyerek örtbas etmeye çalışıyorumdur...🙄🥲
Başınıza gelen kazaları sakarlığınıza mı nazara mı bağlıyorsunuz?

İki gün içinde sevdiğim iki bardağı kırmış olmanın üzüntüsünü ve "acaba yarın seriyi üçe tamamlar mıyım" düşüncesini, "nazar çıktı canııım" diyerek örtbas etmeye çalışıyorumdur...🙄🥲
Başınıza gelen kazaları sakarlığınıza mı nazara mı bağlıyorsunuz?

Iki gün öncesine kadar sakarlığıma bağlıyordum taaaki yan komşu teyzeden iltifat alıp eve girer girmez başımı daang diye kapıdaki şişe vurana dek😄gerçi o anda sakarlığım dedim ama babaannem'in dediğine göre nazar mış.. bence senide ben nazar ettim 😄🤭 kaç gündür fazla tatlıydın ne yapayım dur ismimi bir kağıda yazıp yakayım 😄
Ahahaha ikimize de en serisinden maşallah maşallah maşallah 😅🧿
Teyzem der ki "büyük yaparsa nazar, küçük yaparsa azar"
O yüzden kendi bir şey kırıp dökse "şişaalasıcalar neyime nazar idiyonuz ola" der. 😂
Ben ise sakarlığıma veririm hep. Çünkü ne zaman acil bir işim olsa, birazcık telaş etsem, bir konuda heyecanlansam elim ayağıma dolanır, muhakkak sakarlığım tutar. 🤷
Acele işe boşuna karışmıyor demek ki mellluuuun 😂😂
Evden terlikle miii nE?
Sakarlığıma bağlıyorum ya 😂 en azından bardaktan falan yana. Ama geçen kolyem elimde kaldı, bir düşündüm yani😅 geçmiş olsun sağlık olsun bardak dediğin şey alınır telafi edilir önemli olan can sağlığı 🌸
Teşekkür ederim, öyle tabii. Sana da geçmiş olsun...😄
Bunları diyorum;
:)) hepsini inanarak söylüyorum
Çok doğru cümleler aslında, bak ilk cümlen gibi düşünmemiştim hiç.
Cevap
8Cevap
Nazar tabii ki :D göz hem de kem olanından
Nazar gibi şeylere inanmam. hatalarım olur
Sadaka vermemiş oluşuma da bağladığım oluyor. Ama genelde sakarlığıma bağlarım. Çünkü nazar olacak bir yanım yok bence. Nazar eden varsa da hemen bir maaşAllah yazalım
Bak sadaka meselesi çok doğru cidden. ⚘️
nazara bağlıyorum tabi ki 😆 cana geleceğine mala gelsin demişler
Birden fazla işi bir anda yapıyor olmama..
Kaza çok sakarım
Nazara bağlıyorum💅😂
Kimseye bağlamıyorum sadece öfkeleniyorum
Bazen sakarlık yapabiliyorum
Ben biraz sakarım galiba 😅
Dikkatsizlik ya da heyecan
Şanssızlığıma sadece😄
Nazara bağlarım😅😅
Sakarlığıma
Nazara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?