Daha kısa sürer bence. İlla tek bir yerde ortak nokta sağlanmaması arkadaşlığı bitirecek diye bir şey yok. Asıl sorun, kendi istediği gibi anlamak, yorumlamak.
Arkadaşlarınla mizah anlayışın uyuşuyor mu?

Daha kısa sürer bence. İlla tek bir yerde ortak nokta sağlanmaması arkadaşlığı bitirecek diye bir şey yok. Asıl sorun, kendi istediği gibi anlamak, yorumlamak.
Arkadaşlarınla mizah anlayışın uyuşuyor mu?
Hiç ilgisi yok, benimle zıt karakterde 30 yıllık dostlarım var. Ortak bir noktada buluşup anlaşılıyor. Mizah veya düşüncelerin aynı olması şart değil.
Mizah sevmediğim için arkadaşlarım da hassasiyet düzeyimi bildiği için öyle davranır. Dolayısıyla uzun ömürlü arkadaşlıklara merhaba. Farklı mizah seviyesindeki olan kişilerin arkadaşlıkları da karakterle bağlı olarak uzun sürebilir.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🌸
İki tarafın anlayışına bağlı bu durum. Ama mizah adı altında saygısızlık yapılıyorsa ve yapılan şaka haddini aşıyorsa o zaman durumlar değişebilir.
Genellikle uymadığı için sürmez benim dünyamda.. Asosyal soğuk ve mizahtan anlamayan biriyim. Esprilerini anlamam bile hatta çoğu zaman
Cevap
3Cevap
@kahvelikalp biz farklı mizahtamıyız sence?
Bazen farklı düşüncelere sahip olsakta biz her konuştuğumuzda gayet eğlene biliyoruz. Farklı mizah anlayışının arkadaşlıkları çabuk bitirdiğini düşünmüyorum.
Ben daha çok soğuk mizah yapıyorum sankiiim Aso. Benim mizahımı çeken her mizahı çeker ve arkadaşlığı da kilitlenmez, kilit! 😂
Arkadaş grubunda mizah anlayışımız uyusa da en yakın arkadaşımla tam olarak uyuşmuyor. Yine de berabe gülecek ortak şeyler buluyoruz. Senelerdir de çok yakın arkadaşız. En saçma şeylere bile gülebilmek gerek zaten yakın arkadaşla.
Uzun sürmez gibi ya. Karşımdaki insanın yaptığım her mizahı bana açıklattırması ya da beni yanlış anlayıp kendince triplere girmesi bir noktadan sonra beni sıkar.
Mizah, müzik, fikirler... Belli oranda ortak şeyler yoksa insanın insanla anlaşabilmesi imkansızdır.
Bilmem öylemi oluyor. Hee fazla yakın arkadaş olmaya bilirim ama bitirmemde bu sebepten.
Alakası yok. Mizah anlayısı olmayan arkadasım var hem de 30 yıllık arkadasım.
Ben anlaşamam
Anlayış meselesi arkadaş olan oluyor.
Karşıdaki kişiye göre değişir
Bence de anlaşamayanlar daha kısa sürer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?