Kişilik & Karakter Hafta sonu ne yapmayı düşünüyorsunuz? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu gün va yarın neler yapacaksınız? İstanbul'da hava kapalı bu gün çok kasvetli bir hava var Hafta sonu ne yapmayı düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tüm gün evde olmayı düşünüyorum. Yorgunluğu atmanın en güzel yolu. 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Evde olmakta yoruyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanırım yağışlı olacak, bütün gün dinlenirim sanırım. 👀 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Yağıyordu sabah geri durdu keşke yagsa Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Evde vakit gecirmeyi dusunuyorum, bol abur cubur kocisim ve netflix 0 3 Yorumla hhangoverr +1 yıl Bekarlar ölsün mü Yorumla Gizliyim026 +1 yıl Hayir onlarda evlensin😉 Yorumla hhangoverr +1 yıl Tamam Yorumla
WomenPingAngel Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İstanbul fırtınalı 1 3 Yorumla hhangoverr +1 yıl Evet hava iç karartici Yorumla WomenPingAngel +1 yıl Bu havaları severim ben Yorumla hhangoverr +1 yıl Icimiz bu havaya dönmüş zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüm gün evde olmayı düşünüyorum. Yorgunluğu atmanın en güzel yolu.
Evde olmakta yoruyor
Sanırım yağışlı olacak, bütün gün dinlenirim sanırım. 👀
Yağıyordu sabah geri durdu keşke yagsa
Evde vakit gecirmeyi dusunuyorum, bol abur cubur kocisim ve netflix
Bekarlar ölsün mü
Hayir onlarda evlensin😉
Tamam
Mangal keyfi arkadaşlarla
Yarın izinliyim
Bağ bahçe dolaştık bugün
Hiçbişi yapmamayı full yatmayı
Temizlik 🥺