Kişilik & Karakter Nazlı biri misiniz? kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Var mıdır naz niyaz durumlarınız? 💆♀️“Naz mâşukun, niyaz âşıkın kârıdır" demişler. Boş laf olmasa gerek. 😄 Nazlı biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Nazlıyım. Anneme ve babama, sevdiğim adama. 2 4 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Ayayay çokça mutluluklar... 😄🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çokça teşekkürler 🫠🌸 ama şey hani sevdiğim adam olunca demek istemiştim djdkd Yorumla kahvelikalp +1 yıl Haaa olsun, olduğu zaman için mutluluklar öyleyse 😄🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Shjs amin amin 🫠🌸 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Nazlı değil ama inatçıyım :D 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında çok nazlı, kırılgan bir yapım var. Ama elime fırsat vermiyorlar işte 😂 1 4 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Aaa içindeki nazlıyı serbest bırak çabuk. Ommm...😂 Yorumla cyclamenn +1 yıl Sevdiceğime saklıyorum 😂 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Hımm... o zaman doğru zamanda "omm.." yaparsın. 😂 Yorumla cyclamenn +1 yıl Ahahahah ❣️ Yorumla
Mançolojist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Adımın bile öyle olması dışında bir sorun yok😂😂😂😂 1 2 Yorumla kahvelikalp +1 yıl İşte isim seçiminin önemi! 😂 Mançolojist +1 yıl Kesinlikle😂
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç nazlı değilim ama çok nazlı bir bey tanıyorum asjlgk🤭 1 2 Yorumla kahvelikalp +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Aso6533 +1 yıl 😜😄 Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nazlanacağım biri olsa da rahat rahat nazlansam 🤤 çok nazlıyım özümde. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evet ama belli etmiyorum genelde duygularımı saklarım 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum 1 1 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Öğrenirsen gel soruma. 😄
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır, naz falan benlik değil 2 0 Yorumla
_bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sadece sevdiceğime 2 1 Yorumla kahvelikalp +1 yıl E olsun bi zahmet 😄 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Naz yapacak yaşları çoktan geçtim 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmiyorum nazlı insanları : )) 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. kişisine göre değişir 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı. Naz herkeste vardır yaa 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. naz yapacak kımsemız yok ((: 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değilimdir… 2 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Çok mızmızım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nazlıyım. Anneme ve babama, sevdiğim adama.
Ayayay çokça mutluluklar... 😄🌸
Çokça teşekkürler 🫠🌸 ama şey hani sevdiğim adam olunca demek istemiştim djdkd
Haaa olsun, olduğu zaman için mutluluklar öyleyse 😄🌸
Shjs amin amin 🫠🌸
Nazlı değil ama inatçıyım :D
Aslında çok nazlı, kırılgan bir yapım var. Ama elime fırsat vermiyorlar işte 😂
Aaa içindeki nazlıyı serbest bırak çabuk. Ommm...😂
Sevdiceğime saklıyorum 😂
Hımm... o zaman doğru zamanda "omm.." yaparsın. 😂
Ahahahah ❣️
Adımın bile öyle olması dışında bir sorun yok😂😂😂😂
İşte isim seçiminin önemi! 😂
Kesinlikle😂
Hiç nazlı değilim ama çok nazlı bir bey tanıyorum asjlgk🤭
😂😂😂
😜😄
Nazlanacağım biri olsa da rahat rahat nazlansam 🤤 çok nazlıyım özümde.
Evet ama belli etmiyorum genelde duygularımı saklarım
Bilmiyorum
Öğrenirsen gel soruma. 😄
Hayır, naz falan benlik değil
Sadece sevdiceğime
E olsun bi zahmet 😄
Hastalanınca sevdiğime evet
Naz yapacak yaşları çoktan geçtim
Nazlı biriyim.
Hiç sevmiyorum nazlı insanları : ))
Nazlıyım… teşekkürler
kişisine göre değişir