Kişilik & Karakter Çalıştığınız yerde seviliyor musunuz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Su ara kasiyerim bi bayan müşterj geldi dedi sen yokken ozluyoruz ben de hislerimiz karsilikli dedim :)) Bu tarz iyi seyler duymak guzel oluyor cidden#prensolaylari Güncellemeler+1 yıl Cok super soru olmus :)) Güncellemeler+1 yıl #prensolaylari Çalıştığınız yerde seviliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sevilirim sdfg 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Calisiyon mu ki :))
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağolsunlar beni tanıyıp sevmeyen yoktur... tanıdıkça sevmekten yorulup" bu kadarda olmaz " diyip gidenler olmuştur sadece😅 5 16 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba niye gnbn Yorumla QueenOfSea +1 yıl Sence? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uyuzluk yapion fhg Yorumla QueenOfSea +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 my name is uyuz.. yazcam profile😅 sonucu göze alarak gelirler o zaman🤣🤣👏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yaz fhfg Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @QueenOfSea böyle bir tatlılığı kim sevmez ki :D :D :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne fhgh Yorumla QueenOfSea +1 yıl @Barış_LonelyForever yaaa barışsss.. sen daha tatlısın🤣🤣 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır hayır sen daha çok tatlısınn 😂🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neler oluyor ghg Yorumla QueenOfSea +1 yıl Biz böyle anlasıyoz 🤣 barış gerçekten efsane bir adam.. bahtıda güzel olsun... iyilerle karşılaşsın.. ve değişmesin.. (değişirse iyilere belada olabilir.. lütfen sarı çizgiyi geçmeyin😅😅) Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet bizim konuşma stilimiz böyle aramızda 😂🤣 senin de bahtın güzel olsun her zaman iyi insanlar ile karşılaş :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Paranteze bak ya cbvg Yorumla QueenOfSea +1 yıl Barış.. barış.. barış... barış.. @Barış_LonelyForeverHem prantez yazar hem amigoluk yaparım arkadaşlık böyledir🤣 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl İşte gerçek arkadaş 🤣 @QueenOfSea Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet, seviliyorum. Temizlikçisinden müdürüne kadar herkese tanırım, aram iyidir. Sabahları günaydın demekten çenem yoruluyor. 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne fgg Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. İşimizin gereği şirketin yarısı çok sever, diğer yarısı küfür eder.Ama karşıma alıp iki sohbet ettiğim ve sevmeyene denk gelmedim daha 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Karisikmis senin fhg Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çalıştığım bir yer yok ama çalışsaydım sevilirdim bundan eminim 😄 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl burada anca gorus at fhgh sevilirdin yani :D Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Evet beni severler iş yerinde ama bazen çok da üzerler. Bir şekilde idare ediyorum 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne konuda uzuyolar Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Çok iş veriyorlar, bazen kabalık yapıyorlar falan Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne isi :)) Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Var bir sürü Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yok yani yaptigin is :)) Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Var canım olmaz mı aynı markette çalışmak gibi düşün ama market değil Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Satis gorevlisi mi :)) Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Yok ya kamuda çalışıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hangi dal ghh Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sevilirim daha dogrusu saygı duyarlar sag olsunlar. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Saygi lazim :)) Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mobbingci idare ve tayfası hariç genellikle seviliyorum. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Savun sen de :)) Yorumla purplewater75 +1 yıl Ben onlara pabuç bırakmam sen merak etme. 😄😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A101de calistigim gunler geldi aklima. İs arkadaslarim rezaletti 2 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye dgf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz bir egoları vardı. 18 yaşındaki kızı müdür yardımcısı yapmışlar o da müşterilerin yanında üstünlüğünü (!) kanıtlama derdindeydi😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gizlisin kiz ghhj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sordum iste fhv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski is arkadaslarindan biri mi sandin beni yoksa😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl burada konustugum biri vardi da o da oradaymis acaba o musun fhg Yorumla
elif-tirpanci Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl erkekler seviyor, aa ne güzel tarz olmuşsun bugün de parlıyosun vs, ama kızlar daha ketum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye elif fgg Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Teyzeler amcalar seviyor 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Öyle:D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne isi :)) Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Sağlık Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hemsire misin fjgj Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne peki :) Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne anlamda sordun 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel :)) Yorumla
Burakcankara1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnsanı neşe veriyor sevildiğini hissetmek 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabi :)) Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Seviliyorum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne isi :)) Yorumla
DalgınBirKız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Calismiyorum 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhhj Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Üni oluyorum 🥳 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kiz :)) Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Efendim:)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dalginsin :)) Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Sorma çokkk💗 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sordum :) Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Mesajıma neden cevap vermiyor sun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Veririm :)) Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Sen niye böyle geç yaziyon geçende öyle yaptin engelledim seni Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Dayanamıyorum geç cevaba Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan miydi :) Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Evet hızlı olllll ve samimi çok soğuktun 🥰 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya ama:) Yorumla
LevNikola Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok severler beni 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla LevNikola +1 yıl Evet 👋🏻 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevilirim sdfg
Calisiyon mu ki :))
Sağolsunlar beni tanıyıp sevmeyen yoktur... tanıdıkça sevmekten yorulup" bu kadarda olmaz " diyip gidenler olmuştur sadece😅
Acaba niye gnbn
Sence?
Uyuzluk yapion fhg
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 my name is uyuz.. yazcam profile😅 sonucu göze alarak gelirler o zaman🤣🤣👏
Yaz fhfg
@QueenOfSea böyle bir tatlılığı kim sevmez ki :D :D :D
Ne fhgh
@Barış_LonelyForever yaaa barışsss.. sen daha tatlısın🤣🤣
Hayır hayır sen daha çok tatlısınn 😂🤣
Neler oluyor ghg
Biz böyle anlasıyoz 🤣 barış gerçekten efsane bir adam.. bahtıda güzel olsun... iyilerle karşılaşsın.. ve değişmesin.. (değişirse iyilere belada olabilir.. lütfen sarı çizgiyi geçmeyin😅😅)
Evet bizim konuşma stilimiz böyle aramızda 😂🤣 senin de bahtın güzel olsun her zaman iyi insanlar ile karşılaş :)
Paranteze bak ya cbvg
Barış.. barış.. barış... barış.. @Barış_LonelyForever
Hem prantez yazar hem amigoluk yaparım arkadaşlık böyledir🤣
İşte gerçek arkadaş 🤣 @QueenOfSea
:))
Evet, seviliyorum. Temizlikçisinden müdürüne kadar herkese tanırım, aram iyidir. Sabahları günaydın demekten çenem yoruluyor.
Ne fgg
İşimizin gereği şirketin yarısı çok sever, diğer yarısı küfür eder.
Ama karşıma alıp iki sohbet ettiğim ve sevmeyene denk gelmedim daha
Karisikmis senin fhg
Çalıştığım bir yer yok ama çalışsaydım sevilirdim bundan eminim 😄
burada anca gorus at fhgh sevilirdin yani :D
Evet beni severler iş yerinde ama bazen çok da üzerler. Bir şekilde idare ediyorum
Ne konuda uzuyolar
Çok iş veriyorlar, bazen kabalık yapıyorlar falan
Ne isi :))
Var bir sürü
Yok yani yaptigin is :))
Var canım olmaz mı aynı markette çalışmak gibi düşün ama market değil
Satis gorevlisi mi :))
Yok ya kamuda çalışıyorum
Hangi dal ghh
Sevilirim daha dogrusu saygı duyarlar sag olsunlar.
Saygi lazim :))
Mobbingci idare ve tayfası hariç genellikle seviliyorum.
Savun sen de :))
Ben onlara pabuç bırakmam sen merak etme. 😄😄
:))
A101de calistigim gunler geldi aklima. İs arkadaslarim rezaletti
Niye dgf
Gereksiz bir egoları vardı. 18 yaşındaki kızı müdür yardımcısı yapmışlar o da müşterilerin yanında üstünlüğünü (!) kanıtlama derdindeydi😂
Niye gizlisin kiz ghhj
Ne alaka😀
Sordum iste fhv
Eski is arkadaslarindan biri mi sandin beni yoksa😀
burada konustugum biri vardi da o da oradaymis acaba o musun fhg
erkekler seviyor, aa ne güzel tarz olmuşsun bugün de parlıyosun vs, ama kızlar daha ketum
Niye elif fgg
Teyzeler amcalar seviyor
Diyosun :))
Öyle:D
Ne isi :))
Sağlık
Hemsire misin fjgj
Yok
Ne peki :)
Ne anlamda sordun
Genel :))
İnsanı neşe veriyor sevildiğini hissetmek