Ben nedense 27 yaşını aşırı merak ediyorum. Ne zaman yaş konusu açılsa (ki ben aşırı stresliyim şu ara) aklıma hep 27 yaş geliyor. Acaba bir şey mi olacak heyecanlandım şimdi 😂 Sizin de merak ettiğiniz bir yaş var mı? Belki de merak ettiniz bir şey olmadı yani o da olabilir ya da merak ettiğinize değmiştir falan.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Merak ettiğim yaşları zamanı gelince yaşıyorum ya.. Açıkçası öyle aman aman şu yaşta ne olur diye de düşünmüyorum. Eskiden 18 yaşında ne olacak diye düşünürdüm ama sonra göz açıp kapayana kadar geçti yıllar. Keyifli geceler.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben hiç bir yaşımı merak etmiyorum çünkü hiç mutlu olmadığım için hayat ne kadar hızlı biterse bende kendimi o kadar iyi hissedeceğim bu yüzden de merak ettiğim bir yaş yok aslında yaştan çok ben anı yaşıyorum yani acaba bugün neler olacak gibi
Ne teyzesi be ben teyzeysem sen dedesin kflsfjdl 👴 Hem senin ne işin var burada ilaçlarını alacaktın hani Yine mi unuttun yoksa Bak saati geçiyor amcacım almalısın ilaçlarını, hadi git Ama dur dur bastonunu unutma sakın Al, işte burada 🦯 Evet şimdi gidebilirsin Adjslxjdlcmldmd