kız şikayet etme rutinlik güzeldir bakma sıkıcı gibi olduuna, harikadır hatta rutin. antepdeyim ben 9 gün doğal gaz ve su yoktu duş alamadım delircektim meğer rutin hayat ne güzelmiş dedim rutinim bozulduydu şimdi normale döndüde biraz toparladım 😂 ayrıca önümüz yaz güzel düşün güzel şeler olsun 😂😂 neyse emekli amca kocakarı teyzeler gibi öğüt vermicem sadece şuradaki sorularla dalga geçsen gene eğleniyo insan 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen biraz ne guzel kizsin dememiz icin koymussun bence bu resmi
de bakim
Masallahin var guzelsin
huhuuuuuu
😬Burn Out belirgisi...
maalesef...
Yok sevmiyorum deprem gününden beri hergün ağlıyorum zaten nefesim kesiliyor yüzüm gözüm şişiyor
aynen bide o da varr
Hayatım boyunca ağlamadığım kadar ağladım dayanamıyorum izlemeye çok fena oluyorum
izleme
İzleyemiyorum zaten
😂😂
zirkon abeyyyyy
buyrunuz 😂😂
nörüyonnnn
nöriim gıııı geldim işe pc başına geçtim aldım elime çayımı elim işte gözüm sitede millete olmayan aklımla fikir veriyom. sen nabıon 😂
nörimm giiiii ayniii
kız şikayet etme rutinlik güzeldir bakma sıkıcı gibi olduuna, harikadır hatta rutin. antepdeyim ben 9 gün doğal gaz ve su yoktu duş alamadım delircektim meğer rutin hayat ne güzelmiş dedim rutinim bozulduydu şimdi normale döndüde biraz toparladım 😂 ayrıca önümüz yaz güzel düşün güzel şeler olsun 😂😂 neyse emekli amca kocakarı teyzeler gibi öğüt vermicem sadece şuradaki sorularla dalga geçsen gene eğleniyo insan 😂😂
niye rutin anlamadim sfdhfjdj
yani her şey aynıysa çokda şaapmamak lazım neyse :D sen işe mişe gitmiyon mu evdemi pinekliyon tüm gün?😂
Ahırın kapısında çok dolasiyorsun Mayıs bulaşmış snaa ondandır
😏
Ağlayınca utanıyorum ve artık ağlamayı kafam kaldırmıyor. Baş ağrısı yapıyor. Pek sevmem ama ihtiyacım oluyor bazen ağlamaya
beraber ağlayalım sen ben ve mini
olurrrr
Daha o kadar yitirmedik psikolojiyi...
o da gelir...
Kaçarım.
Çok hızlı koşuyorum ben...
Ağla ağla, barajlarda su kalmamış
off aglayamam cok cirkin oluyom ama 🥺
Ağlarken güzel olan biri varsa göster hemen nikah basalım
sey ben selam
https://www.youtube.com/watch?v=wax687B0mpQ
ya shdfhsfjh