Tabii ki bunu basta Allah icin yapıyorlar Sadece merakımdan sorayım dedimm Kapalı çift çok nadir görüyorum Hep açık insanlarla beraberlik var🦋
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sık olmasa da bazen ilgi duyarım; ama ilerideki hayalim için bilinmeyen bir sebepten dolayı bana nedense ters düşmekte. Evlendikten sonra karayoluyla Türkiye ve Avrupa turu hayallerim var; ama kapalı biriyle Avrupa'ya gitmek bana nedense ters geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kapalı diye neden avrupaya gidemesinn ki
En İyi Cevaplar
tamamen kapalı, yani çarşaflılardan uzak duruyorum. çünkü bu kadar kapanmalarının sebebi zaten uzak durmamız için, ondan yakınlaşmıyorum.
ama sadece türbanlılar içi geçerli değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru olmasa da farklı bi bakıs acısı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
91Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 210,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kapalı kadınlara ilgi duymam çünkü çok zıt karakterimiz var. yani ben ateistim. onlarda dinine çok bağlı anlaşamayız. yani karakter için anlaşamazdık çünkü kapalı bir kadının inanç birini isteyeceğini sanmam. bu yüzden de ilgi duymuyorum zaten kapalı kadınlara.
10 Yorumla
+1 yılya bu düşünce istek meslesi aslında
bende hep kapalı çift görüyorum:)
denk gelmemiş size demekki11 Yorumla- +1 yıl
Evett olabilirr
Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Hep açık insanlarla beraberlik var çünkü mahalle baskısı denilen unsur insanların gönlüne de engel koyuyor. Kapalı kız sevgilisi ile çay içecek olsa utanmiyorda diye başlar cümleler. Hani saçını bağlayınca vücudunu teşhir eden kıyafetler giymeyince duygularını da aldırmış oluyor ya. O yüzden erkekler kaali kizlar nasi olsa yüz vermez diye uzak duruyor kızlarda benim sevgilim olsa çok dedikodu olur diye konuya uzak kalıyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen öyle san çoğu şuanki siyasi iktidara göre giyiniyor, iktidar değişirse o zaman sen gör büyük çoğunluğu türbanını çıkaracaktır, nette şöyle bir dolaş bir sürü türbanlı kadınnın kuytu köşelerde öpüşürken ve oral pozisyonunda gösteren bir sürü fotoğraf göreceksin.
17 Yorumla- +1 yıl
İktidara bağlaman saçma geldi
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
- +1 yıl
21
- +1 yıl
Yaşın itibariyle bunu bilmen mümkün değil zaten, son 15 yılda türban takanların sayısı arttı
- +1 yıl
Ne güzel işte Demek ki islam dininin yaygınlastırılmasına sebep olmus İnsanlar rahatca kapanabilir hale gelmis Bunda sorun ne
- +1 yıl
Ne İslamı bunların İslamıla bir alakaları yok
- +1 yıl
Senn öyle düsünebilirsin kardesim ne diyim
+1 yılEvlenmemek şartıyla her şeyi yaşayacaksa yaşarız yoksa saniyesine tutmam güle güle derim ne gerek var kapalısı açığı ne bileyim kadın için ya da erkek için boyu posu değil Hoşuna gideni vardır gitmeni vardır o an hoşuna gitmedi gitmemiştir tutarsın yani git git ulaşamamışımdır kadın kendini çok yüksekten tutuyordur şutla gitsin ya çok da önemli mi sanki başkası yok mu al birine vur ötekini erkekler için de geçerli Bu kavram
00 YorumlaBir kadın olarak evet, bazı kapalı kadınlar ilgi çekici oluyor. Çok hoşuma gidiyorlar.
30 YorumlaElbette, kişilik ve karakterden de etkileniyoruz neticede.
Spesifik olarak kapalı açık diye ayrılmasını da yanlış buluyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocasını aldatan 2 kapalı kadınla birlikte oldum ve 2 side yanıyordu. bu bir kıstas değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi zaten açık olup çok güzel namazı kuranı olan insan varken kapalı olup saçını orasını burasını acanları dedigin gibi ahlaki değerleri olmayan kapalı insanlar da var
Cevap sahibi+1 yılçok doğru yorum. ne yazık ki iman farklı bir şey ama ne yazık ki bu durumu yaşadım. ikiside jartiyerliydi. ve çok iştahlı seviştik. 2-3 saat. bağır çağır. 3-4 boşalma. mutfak, vibratör, p. orno... aklına ne gelirse
- +1 yıl
:(...
Cevap sahibi+1 yılÜzül. Ama savaş. Bu detay önemli.
Evlilik bazında gerçek manada tesettürre girmiş kadın isteğim başı açık kadına göre daha fazladır.
10 YorumlaEvet kapali mini etek açık göbekten da çok heyecanlandırıyor tabi kişiye ve görünüme göre bu heyecan deyiskendir
11 Yorumla
+1 yılBu benim için ayrı bir fantezi aslında.. En çok onlara
20 YorumlaAllah kabul etsin ama kapalı hanımlara ilgi duymuyorum
10 Yorumla
+1 yılVallahi şahsen ben ilgi duyarım yani inancı beni ilgilendirmez ama ilgi duyarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kiz sevgili olmak icin degil, evlenmek icin cunku
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevgili olmak istemezler genelde. Evlilik dusunurler daha cok. Ama sevgili olanda cok
10 YorumlaKapalı olup cidden çok fena olanlar da var. Ve evet ilgimi çekiyor ama dikkat çekmeyi sevenler
10 Yorumla
+1 yılOlabilir sevmenin dini ırkı dili yok tesettür de olabilir saygı duyarım
10 YorumlaBenim vardı bi kız arkadaşım , alevi açık eski kız arkadaşımdan görmediğim ihaneti onda gördüm bundan dolayı bir ön yargım var.
03 Yorumla- +1 yıl
Maalesef karakter kapalılık veya acıklıkla ilgili degil Umarım ön yargını kırmanı sağlayan biri çıkar karsına Yanlıs insan denk gelmis sana :(
- +1 yıl
Umarımm 🥲🥲🌸🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar arap kültürünü benimsediği için yanlış tepki almaktan ve herşeyi tam yaşayamaktan korktuğum için kapalılarla ilgilenmiyorum
10 Yorumla
+1 yılcok ilgim var mwrak ettigim cok seyleri var sormak istedigim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi seyler
- +1 yıl
özel seyler sormak bilmek
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun çok yanlış ayrımcılık yapmayın
Bu ülke laik herkes istediği gibi giyinir01 Yorumla- +1 yıl
Ben herkes kapalı ya da açık olmak zorunda mı yazmışım oraya nerenle okuyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye duyayım? Saçını bile görmediğim insanları ciddiye dahi alamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Ateist misinn
- +1 yıl
Şintoistim
- +1 yıl
Anladimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim kapalı ve evet ilgi çekici oluyorlar. Bazen kapalıyken ilişkiye giriyoruz vs
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kadın açıklardan daha çok ilgi çeker her zaman.
10 Yorumla Bence kapalı çiftler daha fazla
22 Yorumla- +1 yıl
Bana cok denk gelmiyor ama sana gelmis olabilirr
+1 yılİnsanları giyimine göre ayırmayın, karakter, ahlak önemli
00 Yorumla
+1 yılİlgi duymuyorum , inançlarımız çok farklı ve karakterlerimiz zıt
00 Yorumla
+1 yılEvet, çok istiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Tanışma şansım olmaz mı
- +1 yıl
Kusura bakma siteden kımseyle muhabbete girmiyorum soru yorumları harici
- +1 yıl
Buna çok üzüldüm :(
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi olarak evet ama o kadarda çok şeyetmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aralarda kapalılarla kapılılar şöyle böyle amma çok soru soruluyor bırakın Allah aşkına kapalı açık muhabbetini bırakın herkesin görüşünü ne düşündüğünü ne giydiğini yeter gerçekten...
52 Yorumla- +1 yıl
Duyar kasmaya gelmissin sanırım.. İnsanların fikrini merak etmekte yanlıs olan ne acıklasana Ben kapalı acık ayrımı mı yapmısım Milletin düsüncesine giyimine mi karısmısım İnsanım Merak ettim fikir soruyorum.. her seye bi duyar.
Cevap sahibi+1 yılDuyar kasmak değil amacım sitede bu aralar çok karşılaşıyorum bu tür sorularla bundan dolayı da artık farklı niyetlerin güdüldüğünü düşünüyorum ayrıca soruları sorarkende her türlü eleştiriye açık olmasınız sonuçta herkese açık soru sormuşsunuz.
+1 yılDuyarm tabiki niye duymayim dikkat ettigim özelliklere sahipse
10 YorumlaBen duyuyorum çok güzeller bence tatlılar modern kapalılar değilde normal kapalılar güzel
10 Yorumladuyulur duyarımda yanı kapalı acık dıe ayrımım yok
10 Yorumla
+1 yılEvet çok rağbet var aslında
40 YorumlaEvet neden kapalı olanlar kadın değil mi çekici değiller mi
14 Yorumla- +1 yıl
Aksini mi iddia ettim ben
- +1 yıl
Bazılarının hosuna gider bazısının gitmez Bazısı inanclıdır kapalı insanla olmak ister Bazısı ateist veya baska bir dine mensuptur kapalı kadın ilgisini cekmez Yani amma incik cincik bos yapmaya gelmis bazılarınız Merak ettim düşünce ve fikirleri soruyorum kardesim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet seks için ilgi duyarlar fazla ateşliler
20 YorumlaEslerini aldatanlarin büyük çoğunluğu kapalilar, genelleme yapmıyorum birlikte oldugum 200 kadindan en az 170 180 tanesi kapaliydi.
02 Yorumla- +1 yıl
Denk gelmis:(
+1 yılOlur mu valla bence aciklardan daha fazla var
30 Yorumla
+1 yılSevgililik dusunmem evllilik icin dusunebilirim..
13 Yorumla- +1 yıl
Aa niye Sey gibi mi Sevgili olcagım zaman açık bi kızla keyifli zamanlar gecireyim hevesimi alayım Evlilige gecince de ciddiyete bineyim gibisinden mi
- +1 yıl
Hayir acik bi kizla sevgililik yasayip birbirimizi tanimaya zaman taniyabiliriz ama kapali kizla evlilik dusunmuyorsam sevgili olmak istemem zaten onlarin cogu ciddi dusunmeyenlerle gorusmezler sanirim daha dogrusu benim bildiklerim oyle.
- +1 yıl
Anladımm dogru
+1 yılHayır kadınlara ilgi duymam
20 YorumlaEvet hep kapalı severiz.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. nerde yaşıyon dayı sen, o kadar çok varki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açık, kapalı diye bir ayrım yapmam
10 Yorumla
+1 yılİnsan sonucda
10 Yorumla
+1 yılHayır, ben inançlı bir insan değilim.
10 Yorumlaİlgi duymanın açığı kapalisi olur mu
10 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılAçık kapalı herhangi bir ayrım yapmıyorum.
10 YorumlaBazı kapalı kadınların beni cinsel manada tahrik ettiği doğrudur
00 Yorumla
+1 yılModern kapalılar fizikleri iyiyse dikkat çeker ama maalesef ki iyi fizikli kişi çok nadir
02 Yorumla- +1 yıl
Çogu zaten üstlerine yapısık bisey giymemeye dikkat ettigi icin fizikleri iyise bile anlayamazsin kardesm🙂
- +1 yıl
Kilolu birisi kalçası kocoman birisi çuval giyse de anlaşılır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kadın ilgi çekiyorsa zaten bir sorun vardır... amaç ilgi çekmemek ya hani. Tesettur, dişiliği bırakıp Kisilikle dışarıda olmaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Gayet dinine uygun genis giyinen güzelce örtünen sadece yüzünün güzelligi kendisinin sempatikligi olsun ilgi cekebiliyorlar tabiki Gölge gibi görüyorsun sen sanırım onlari.. Amac zaten ilgi cekmek degil fakat herhangi birilerinin ilgisini cektiyse illa sorun aramamak lazım.
Görüş açını değiştir baya çift var öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Görüs acımı degistirmemi gerektiricek bi durum yok zaten Kapalı ciftte acık ciftte var Kapalı kadınlar da gayet normal insanlar zaten ne ayrımı olabilir ki Digerleri gibi ilgi gördüklerini de biliyorum ben sadece sormak istedim insanlarını fikirlerini görmek icin😌
+1 yılHayır asla olmam
110 Yorumla- +1 yıl
Niyee ateist misin
- +1 yıl
Hayır agnostik
- +1 yıl
Anladımm tamamdır 🦋
- +1 yıl
Sen kapalı mısın?
- +1 yıl
Hayır ama düsünüyorum
- +1 yıl
Düşünme bence, hayattan soyutlama kendini.
- +1 yıl
Ben gercekten yaratıcının olduguna cok fazla inanıyorum Neden yasıyoruz ki mesela patlama sonucu mu yani Bana göre de bir cok ispat var Benim acık giyinmek hosuma cok gidiyor yakıstırıyorum fakat gönderilme amacımızında cennet veya cehennemi haketmek oldugunu biliyorum Ben öyle inanıyorum yani. Onun icin kapanacağım muhtemelen tam icime oturdugunda. Soyutlayacagım cok seyde yok ki alt tarafı kıyafet ve ahlak dısı seylerden uzak durmak falan filan. İstedigim meslek icin cabalıyorum insallah olursa cok güzel parasi da var Bir cok ülkeyi de gezmek hayalim Muhtemelen de gerceklestirecegim E elbet esimde olucak bir gün. Ne kadar soyutlamıs oluyorum ki..
- +1 yıl
Yine de her türlü inanca saygım var Sadece düsüncelerimi yazmak istedim Herkesin düsüncesi inancı kendine özel
- +1 yıl
Peki, mutluluklar dilerim.
- +1 yıl
Tesekkürler,, bende 🌸
Duyarım tabiki
13 Yorumla- +1 yıl
senin düsüncen bisey demem
İnsanın başına takmayı bırakın artık
01 Yorumla- +1 yıl
Of takmıyorum zaten Sadece insanların görüslerini merak ettim Annem de kapalı bi insan benim niye takayım Çok saygım var..
Gizli Üye(18-24)+1 yılGönül bu kime konucağı belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah için yapan kadın umemen kapanır.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kapalilarla evlerde flörtlesiyorlar dhbfhf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana daha çekici geliyorlar şahsen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben kapalı isterim
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi