Hayırlı olsun. En zor yanım, aşksızlık krizini kafama takınca aşırı hız bağımlılığımdan kurtulamamak. Tek başımaysam ve yolu boş buldum mu gaza basmadan edemiyorum. Durduramıyorum kendimi.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Zor yanlarım demek istedin sanırım :D Aksi, huysuz, lanet bir insan olabilirim. Aslında genel olarak pozitif ve neşeli bir insanım ve bunu beni tanıyan bir çok insan bilir, çünkü hayat kısa ve zaten yeterince zor ve bunu daha da zorlaştırmanın anlamı yok. Bazı konularda fazla dik ve sivri bir insanımdır. Benimle belli başlı konularda polemiğe girilmesini asla istemem. Saygısızca bir tutum sergilenirse falan, ben ben olamayabilirim :D Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Tebrik ederim.
En zor yanım benim inatçı olmak diyebilirim yani genel olarak bir şeyi istiyorsam mutlaka bunun peşinde olurum yani peşini bırakmam hiç bir şekilde bu yüzden de bazen düşüncelerimden vaz geçmem kimse için yani dediğim dedik olabilirim sanırım en zor yanım bu daha çok
Bana yalvarılmasının hoşuma gitmesi. O sırada vereceğim kararı pür dikkatle seyreden ve dudaklarımdan çıkacak kelimeyi sabırsızlıkla bekleyen kişiye vereceğim cevap, sanki devletin istikbalini doğrudan etkileyecek bir kararı açıklamak kadar heyecan verici. Bu da yetmiyormuş gibi ''bakarız'' şeklinde ucu açık olmayan cevaplar vermeye de bayılırım.
Herkesin zor ve kolay yanları vardır. İnatçı bir yapım var her zaman olmasa da sevmediğim konularda diretilmesi hoşuma gitmiyor ve inatçışık seviyem artıyor, fazla ısrarı seven biri de değilim bu yönüm de zor olarak kabul edilebilir.
iflah olmaz bir romantik olmam, bu romantizmi sadece aşk ve sevgi bağlamında almayın , herkese hemen güvenmek , bundan kötülük gelmez demek hatta kimseden kötülük gelmeyeceğine inanmak, sonra iki metre kazığa oturmak ama yine de aynı romantizme devam etmek bir türlü akıllanmamak..
Aşırı sabit yaşiyorum, bilmiyorum toprak grubu burca sahip olduğum için midir? sevdiğim şeye çok bağlanıyorum , yer ve düzen değişikliğinden hoşlanmıyorum hiç. Yeniliğe çok açık bir yapım yok.