Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Öyle bişey yapamaz, hadi diyelim yaptı, hayırdır derim yani, eşek başı mıyız biz burada? :D İzin istesin hadi neyse.. O sıraya girmeyi bilmiyor olabilir, ben sokarım sorun yok.. :D Keyifli günler.
Pardon ben vardım orada derim böyle şeylerde çekinmem. Bir keresinde kahve almak için arkadaşımla kasanın oraya gittik maximum orada 2-3 dk vakit geçirmişizdir. 3 tane 35 li yaşlarda kadın yerimize oturmuş eşyalarımızı da başka masaya koymuştu. Zorla kaldırdım açıkçası muhtemelen arkamdan bir güzel küfür ettiler ama umrumda değil. Böyle şeylerde sessiz kalamam hakkımı ararım.
Birkaç ay evvel bunun kavgasını yapmıştım 😃 lakin şöyle olmuştu bu sıradan çıkmıştı diğer kasaya geçmek için orada hemen işini halletmek istemişti p kasa arızalanıncq utanmdan sıkılmadan izin istemeden önüme geçmeye çalıştı. Cevabını da aldı sinirden elindekini bıraktı marketten gitti 😂
Kavga etmem, bağırmam, kötü bir tepki vermem. Sadece sıranın bende olduğunu dile getiririm. Dikkat etmesi gerektiğini, sıra nerede ise uyum sağlaması gerektiğini ciddi bir ses tonu ile sadece uyarıda bulunurum..