Selâmlar!!
İnsanlar neden değişir, ya da değişmeli mi, siz neden değiştiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
İnsanlar neden değişir, ya da değişmeli mi, siz neden değiştiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
İnsanlar genelde hayatlarına aldıkları insanlara veya çevreye kendilerini sevdirmek için değişirler. Bence kendi içlerinden mutsuz oldukları ve kendilerini sevmelerine engel olan huyları varsa bunları değiştirmek haricinde değişmemeliler. Değişmek kişiyi kendi kişiliğinden uzaklaştırır ve geçici bir durumdur. Herkes belli bir kişiliğe sahiptir. Kişiliği oturmuş bir insan kolay kolay değişemez.
Değişmekten kasıt insanın huylarıysa boşuna beklemeyin. Zira atalar zamanında diyeceğini demiş, bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Huy, suy değişmez ama bakış açısı değişir. İnsan gördükleriyle, yaşadıklarıyla, deneyimledikleriyle başka bir açıdan bakabilir hayata. O yüzden bir insanda değişmesini istediğiniz şeyler sivri karakteristik özelliklerse hiç boşa kendinizi kandırmayın değişeceğine inanmakla.
İnsan genel olarak acı çektiği ya da hayata yanlış şeyler yaşadığı için değişebilir. yani bence daha çok hayal kırıklıkları diyebiliriz yani insan hata yapar yanlış karar verdiğini anlar ve bu da o insanın duygularını karakterini değiştirebilir.
zaten hayatta istemeden hepimiz değişiyoruz bence. yani bu yüzden de değişime direnmek yerine kendimizi her zaman olumlu olarak değiştirmeyi denemeliyiz
zamanla değişiyor aslında.. insanlar yaşadıkları yaşananlar söylenenler kendisinin hayal kırıklıkları filan derken değişiyor
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil herkes kirli sadece kimisi kendisine bakmıyor herkesi suçluyor hepsi bu
Cevap
19Cevap
Bunun iki sebebi var..
Birincisi; aslında değişmemişlerdir, özlerine dönmüşlerdir.. Saklanmışlardır bir süre ama biz değişti sanarız..
İkincisi; kişiye göre tavır almışlardır.. Yani iyiye iyi, kötüye kötü..
İnsan yaşadıkça değişir insanlardan yaptığını karşılığına göre insan kendini geliştirir hayatı uyum sağlar yaşadıkça neyin yanlış neyin doğru kimin yanlış kimin doğru olduğunu anlar ve kendini ve çevresini sürekli değiştirmelidir bence
Herkes, her şey değişiyor. İnsan da değişir, değişmelidir.
Günün kutlu olsun 🙂
Teşekkür ederim.🥳
Kendimi geliştirmek için kitap okur eğitici videolar izlerim ancak hayatım hep aynı. Sabahtan akşama iş sonra ev. Değiştim çünkü şartlar ve insanlar etken oldu. Mutluluğu halen arıyorum bulunca yapışıcam 🙂
İnsanlar değişir ama iyi yönde değişmeliler bence 🤔
Çok düşünceli bir yorum olmuş.😄
Yasadigi acilar hayat şartlari sosyal hayatlari õzel hayatlari hersey etkendir aslinda buna, bnde cok deģistim iyi ki degismişim diyorum hayat cok guzelde icindekiler varya neyse..
iyi ve doğru yönde olan aynı zamanda yapıcı her tür şey değişime açık olmalıdır ve öyledir de, değişimin sadece kelime manası değişmez haricinde her şey değişiyor öyle de olmalı
Hayatın akışına göre yaşantımızı kendimizi değiştirmek durumundayız yoksa uyum sağlıyamıyız mecburuz bu bakıma.. Ama içimizi özümüzdeki kişiliğimizi koruma taraftarıyım ne olursa olsun
Insan hem değişir hem değiştirir. Mühim olan ne yönde ve ne kadar değiştiği.
( Çok afilli laf ettim ama aslında tamamen içi boş laf salatası 😂😂 )
Hayat şartları, yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar tercihleri değiştirebiliyor, kişilik değişmez neyse o
Hiçbir şey veya kimse için değişmedim neysem o
Evet sabit olmamalı daha geliştirmeli insan kendini. Gelişim iyidir hayata bakışı değişir insanın. Bu şekilde pozitif değişimler iyidir her zaman
İki şekilde
kendi zarar veren huylarını biliyordur isteyerek değişir
çok darbe almıştır ondan zırhını kuşanır değişmiş olur
Gençken dünyaya bakışın aldığın riskler. Sosyal yaşamın, belirli bir yaştan ssonra değişir
Beklentiler ve hayal kırıklıkları her insanı değiştirir.
İnsanı iki şey değiştir ya acı ya da çaresizlik...
Tecrübeler değişmeye itiyor 😄 🤷🏻♀️ ölene kadar da değişeceğiz bence ufak ufak
Değişmek zorundayız melek gibi doğuyoruz ve hayat gaddar olmamızı bize her zaman hatırlatıyor
bazen bu dünya için fazla iyi olabiliyoruz ve değişmemizde gerekiyor
İyi yönde değişim olmalı
Kendi eksik yönlerini keşfedebildiginde daha gelişmiş güncel zihinsel anlamda çok daha güçlü çok daha doğru düşünüp yorunlayabilmek adına hayatı insan değişebilmeli.. 🦂 '
Hayat herkesi değiştirir
İnsanlar insanların değişmesini sağlar
İnsan değişömez
Değişmez bir insan 7 sinde neyse 70 indede o dur.
Değişmeli tabi ki.
Zamana ayak uyduramadigi icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?