Arada hepimiz yapmışızdır ya öyle numaralar. 😄
İnandırabilir misiniz uyumadığınız halde uyuyor olduğunuza? 👀

Arada hepimiz yapmışızdır ya öyle numaralar. 😄
İnandırabilir misiniz uyumadığınız halde uyuyor olduğunuza? 👀

Hayır inandırıcı olmaz. çünkü genel olarak karşımda ki kişi beni kontrol eder ama kontrol etmiyor sadece bakacaksa evet zaten bilgisayar da saatlerce hareketsiz durduğum için bu konuda çok iyiyim :D
Yani uyku numarası yaparım tabi ki zaten nefes alıp nefes veriyorsunuz gidine kadar da gözünü açmıyorsunuz. bir de doğal olmalısınız yani çok güzel yatmak yerine biraz dağınık olmak iyi olabilir bunun dışında gülmemek de önemlidir :D
Çocukken kanepenin üzerinde uyumuş numarası yapardım. Babam beni kucaklayıp yatağıma götürsün diye.🤭
Şimdi de bazen numara yapayım diyorum, numara yaparken gerçekten uyuyakalıyorum.🥴
Ahahah evet bir de o var, numara yaparken uyuyakalmak. "Ulaaa hayaaaat..." diyesim geliyor. 😂
Ah be... 😄
Ahahaha gülmesek nasıl yaşarız amaa..😄
Uyuma numarası yaparken uyurum istemeden 😅 küçüklüğümden beri böyle
Off o da ayrı kötü sjsjdhd
Olmaz çünkü işin sonunda gülme krizine giriyorum jzh
Gülmesek olacak da... 😂
Cevap
7Cevap
Hayır hiç olmaz beni gülme tutar. Ne yaparsam yapayım gülesim geliyor, ciddiyete çok uzağım :D
Cin zaten gülmeden durabilenler, cin cin..😂
Allahım nasip etme dediğim sevgili tipi :D muşmula suratlı soğuk nevaleler. Hoş, ben ne gördüm “kızım ben böyleyim, gülmem öyle her şeye” sjjs benimle takılan bana benziyor haberi yok hey yavrum hey
Muşmula suratlı soğuk nevale insanların hayatımızda olması mı... Üstelik bir de sevgili olarak?
Tepkim için bknz;
Hahahha koptum :D evet işte gönül buuu nerde bir ot var onu buluyo
Güzel insanlarla denk gelesin. 😂💐
Sen de canım 🌸
İnandırıcı olmaz gözlerim kipir kipir eder...😄
Inanamıyorum şu soruna üçüncü gelmem🤦her geldiğimde tlfnumun kapanması 😄 hadi bakalım hangimiz daha inat 🙄
Ah ya uyuma numarasında çok ve beceriksizim kirpiklerim beni ele veriyor istemsizce kırpıp duruyorum ve gülümsüyorum ya..😄
O telefonun selası ne zaman okunacak acaba skdjdj ya sen onu fethedeceksin ya o senii (Fatih Sultan Mehmet mezarında ters döndü) 😂
Şu kirpikler ele veriyor bizi hep 😂
Yaparım. Hatta küçükken babamdan uyurken videoya çekmesini istemiştim beni. Uyanınca baktım nasıl uyuduğuma. Artık o yüzden profosyonel gibi uyuyor numarası yapabiliyorum heheheh
Aaa bu benim aklıma nasıl gelmedi ya. Beni de uyurken çekmelerini isteyeceğim. Demek ondan inandırıcı olmür..😂
hvgcfhvf yess
şu an uyku numarasına ihtiyacım yok şu an uykum var yapacakda tonla isim.
Allah kolaylık versin. 🌸
Ben uyanıkken bile uyuyor zannedildiğim için herhalde bu konuda profesyonel bir bukalemunum yatağa geçince hemen uyuyorum zannediliyor.
Ben hiç yapamıyorum. Sadece üstümü tamamen kapatıp, daha sonrada yeni uyanmış gibi yapabiliyorum.
Küçükken çok yapardım 😂 inanırlardı şimdide inandiririm diye düşünüyorum
Kirpikler ele veriyor ama sjsjdj
Ben uyurken kolumu gözlerimin üzerine koyuyorum 😂🤦🏻♀️
Yaaa 😂 Mantıklı aslında bak ha. Ama ben o şekilde hiç uyumadığım için inandırıcı olmaz, tüh. 😂 Biz en iyisi öyle durumlarda yorgani kafamıza kadar çekmeye devamke. 😂😂
Asla yapamıyorum
O an bir kahkaha atasım geliyor hemen anlaşılıyor
Çok zorlamadıkları sürece inandırıcı oluyor😂
Kendimi de gerçekten uyuduğuma inandırmaya çalışıyorum, o zaman bir inandırıcılığı oluyor.
Gülerim beceremem😂
Gülmesek iyi olacak ama işte sjdjdh
otobüste yer vermemek için mi:))))
Yok hayır. Öyle bir durumda taklit yapmak anlamsız ve gereksiz. Ev içinde diyorum.
niye evde uyuyor taklidi yapayım ki, bence daha da anlamsız:)))
Biraz daha uyumak ve yataktan kalkmamak için mesela?
ahahahahah sorumuluklarım var her sabah 7 de kalkıyorum
Rahatlıkla bu numarayı yaparım :D
Kirpikleri nasıl hallediyorsun ya hareket etmemesi için? 😂
Vay be, benimkiler şımarık söz dinlemiyorlar 😂
Evet bir kere rol yapmam gereken tiyatroda gerçekten uyumuşum
Çok inandırıcı olur fkfkg.
Pek değil gülebilirim🥲
Annemi kandırıyorum yaparım 😁
Oo superim o numarada
gülüyorum ben ya
Al işte, bu bende de var. 😂
Olur herhalde