Kişilik & Karakter Rüyamda genel olarak seyahat ediyorum nedeni ne acaba? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu gece rüyamda San Francisco ya gittim 😂 Ne alakaysa 🤷🏻♀️ hiçte öyle bir hayalim yok anlamadım gitti 🤷🏻♀️ Rüyamda genel olarak seyahat ediyorum nedeni ne acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Rüya işte sonuçta ama bana kalırsa belki de sıkıldığını gösterir ya da bir tatil hayali kurduğunu :D Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tatile ihtiyacın vardır belkide... 1 3 Yorumla _Elyise +1 yıl Olabilir 😅 ruhum sıkılmış galiba 🤦🏻♀️ Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ruhunu bi salda gezsin o halde.😄 Yorumla _Elyise +1 yıl Saldık gari gezmelerde tozmalarda 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Belki de gezmeyi seviyorsun abla ya da özgür ruhlu olduğun için :D 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl E yay burcuyuz sonuçta 😂✌🏼
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne güzel ya beni bir seri katil kovalıyordu. 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 😅 yakalayamadı sanırım Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yani kovalamaca sırasında uyandım 😂. Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uluslararası bir şirkette pazarlamacı olarak gördüm seni bir an 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Seyahati seviyorsun o tür filmler izliyorsan olur 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl orada büyük bir deprem olacak. Devasa bir fay hatları var, o kırılacak. Sana malum olmuş 1 0 Yorumla
Tost-Mühendisii Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Astral seyahat yapıyor olabilirsin ruhun bile sıkılmış Türkiyeden bı sal beni diyor 😂 1 3 Yorumla _Elyise +1 yıl Özgür ruhlu olmak iyidir 😄✌🏼 Yorumla Tost-Mühendisii +1 yıl Gideceği yeri de iyi biliyor San Francisco falan benim ki gitse gitse Bağcılara gider 😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂😂🤦🏻♀️ Yorumla
Aɳƚιƈσɾ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Astral seyahat kahve alkol yok ise zihni mi boşalt bilinç altı seni yönlendirmesin.. 🦂 ' 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. ilerleyen günlerde bir seyahat yapabilirsin 1 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Bulunduğun şehirden gidesin vardır belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Rüya işte sonuçta ama bana kalırsa belki de sıkıldığını gösterir ya da bir tatil hayali kurduğunu :D Keyifli günler..
Tatile ihtiyacın vardır belkide...
Olabilir 😅 ruhum sıkılmış galiba 🤦🏻♀️
Ruhunu bi salda gezsin o halde.😄
Saldık gari gezmelerde tozmalarda 😂
Belki de gezmeyi seviyorsun abla ya da özgür ruhlu olduğun için :D
E yay burcuyuz sonuçta 😂✌🏼
Ne güzel ya beni bir seri katil kovalıyordu.
😅 yakalayamadı sanırım
Yani kovalamaca sırasında uyandım 😂.
Uluslararası bir şirkette pazarlamacı olarak gördüm seni bir an
Seyahati seviyorsun o tür filmler izliyorsan olur
orada büyük bir deprem olacak. Devasa bir fay hatları var, o kırılacak. Sana malum olmuş
Astral seyahat yapıyor olabilirsin ruhun bile sıkılmış Türkiyeden bı sal beni diyor 😂
Özgür ruhlu olmak iyidir 😄✌🏼
Gideceği yeri de iyi biliyor San Francisco falan benim ki gitse gitse Bağcılara gider 😂😂
😂😂😂😂🤦🏻♀️
Astral seyahat kahve alkol yok ise zihni mi boşalt bilinç altı seni yönlendirmesin.. 🦂 '
En azından rüyaların zengin 😀
ilerleyen günlerde bir seyahat yapabilirsin
Bulunduğun şehirden gidesin vardır belki
Ne güzek he