Gün içinde ben Aysimayim.
Normal bı hayatı olan normal bı kız
Ama benim hakkımda kimsenin bilmediği bir şey var.
Çünkü benim bı sırrım var.
Sizce sırrım ne olabilir?
Gün içinde ben Aysimayim.
Normal bı hayatı olan normal bı kız
Ama benim hakkımda kimsenin bilmediği bir şey var.
Çünkü benim bı sırrım var.
Sizce sırrım ne olabilir?
Sessiz sakin... ama gercekte icinde atesli ve saldirgan biri var
Cevap
7Cevap
Erkek misin yoksa mısırı Kim bilmiyor aileden arkadaşlarından birilerini yoksa hiç kimse mi
Kimse
Kimse bilmiyor Peki bu sırrınızı sadece sen mi Biliyorsun senin dışında bir kişi daha biliyor mu
sadece O biliyor o insan değil
O derken. Bu senin yattigin kişi mi
insan değil dedim
Yatıp sonra terkeden de insan olamaz.
Sende söyle da aaa
dinle benim sırrım bi mucizem olması
geceleri istanbulu koruyan o gizli ladyblackbug benim sadece geceleri dönüşebiliyorum ve bunu sadece o yuvaim biliyor onun adı teke çok tatlı küçük bi yaratık birde black cat var
sadece geceleri ama
bunu sen gördükten sorna maalesef yorumunu kaldırmak zorunda kalacağım kimseye söylememlisin
Ya arkadaş defol git Biz de seni gerçekten de adam yerine koyup dinliyoruz yürü git kendi hayal dünyanda Kaybol sen dem bu kadar İstanbul Sokaklarında rahat kullanabiliyorsun Ben de İstanbul'dayım gelsene bizim eve bekliyorum ya kapı pencere açık ışıkları açık Ciddi söylüyorum gelsene bize Hadi Hey Allah'ım ya Ne günlere kaldık ayal dünyanız bile Saçma sapan Hani eskiden İnsanlar hayal kurardı da bir şeye benzerdi Sizin hayalinizde bir şeye benzemiyor
ahahah ne kızıyon beee aaa hiçmi uğur böceği le kara kedi izlemeidn
iki hayal kurdurtmuyonuz
Hayalde hayal gibi olur. Bu da sır değil ayrıca. Daha sır nedir hayal nedir onu bile bilmiyorsun
sen daha diziyi bile bilmiyorsun git biraz izle
bu bir sır kimsenin benim gerçek kimliğimi öğrenmemesi gerekiyor
Ben neden böyle saçma sapan diziler seyredeyim ki kıllar mantık var ap tut saçma sapan şeyler hiç mi İşim gücüm yok benim Hayret bir şey gelmişsin burada bir dizi seyretmişsin Onunla kendini bütünleştirmişsin of Yürü git ya Gerçekten de şu an Sana ayırdığım zamana üzüldüm Ne gereksiz varlıklarsınız
animasyon dizisi bu bahsettiğim
Ya her neyse işte ya of animasyon dizisiyle falan da filan da yap Bir şey söyleyeyim mi gelişmişlik düzeyi diplerde gezen hiçbir kültürel gelişimi olmayan böyle şeyler olur ya vare avare dolanan gençlik tipleri daha İşte onların izlediklerinden gerçekten de zaman kaybısın
Yav ne bileyom ben gizem sevmem sırrını bilsem de ne değişecek
gece de farklı bi kişilik sanirimm
çok yaklaitınız
Az konuşursak tahmin ederim
Konusalim
Yaz tamam
Dolunayda kurt insana mi dönüşüyorsun🙄
Yaklaştım gibi bisey
Kollarında da tüyler fışkırıyor mu
hayır
soruyu sorma şeklimden çıkartabilirsiniz nolduğunu
bizi alaka etmez