Kişilik & Karakter İncinmek mi , İncitmek mi? 45nikinik35 Takip Et Xper 6 Yaş: 88 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İncinmekle incitmek arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini tercih edersiniz? İncinmek mi , İncitmek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İncinmiyorum bu yüzden de incitmek derdim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İntirdim ben.. Benden değerli mi incitenler.. 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. ne bileyim istesemde çok fazla incitemem ama güzel incinirim 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kimseyi incitmem ama inciltirim 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İncitmek 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Üzülmek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İncinmiyorum bu yüzden de incitmek derdim
İntirdim ben.. Benden değerli mi incitenler..
ne bileyim istesemde çok fazla incitemem ama güzel incinirim
Kimseyi incitmem ama inciltirim
İncitmek
İncitmem
İncitirim
Üzülmek
İncitmek tabii ki.