- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnızlık yaşıyorum sadece yani 22 yaşındayım sevgilim bile olmadı henüz ve hayatta bir amacım da kalmadı maalesef. bu yüzden de kendimi bu yaşımda bile hayattan bıkmış ya da aşırı soğumuş hissediyorum. bu yüzden de hayatı sevmiyorum pek fazla
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünme yaşın daha çok genç umarım güzel günler yaşarsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşındayım benim için cinsellik ön planda
Evliyim ve eşim beni bu konu da anlamıyor
daha önce onu aldattım ama artık aldatmak istemiyorum
Ne yapacağım onu hiç bilmiyorum
kafamda en büyük soru şu
Sırf cinsellik için ayrılmak olur mu?
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@vurkan244 sevgi saygı yok
- +1 yıl
Oturup konuşun detaylıca bunları, eğer bir çözümü yoksa aldatmak yerine ayrılmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAldatmıyorum artık ama kendimi yedim bitirdim bu dertten
- +1 yıl
Bu yüzden eşinle konuşmanı tavsiye ederim aldattığını bile söyleyebilirsin
- +1 yıl
Sizi anlamayan bir eşiniz varsa ayrılın boşanın bence en mantıklısı bu.
Cevap sahibi+1 yıl@Yüreğimçocukgibi maalesef anlamıyor bazen sert bir dil kullanıyorum kırılıyor
Yine ben üzülüyorum onun gönlünü almaya çalışıyorum. Ben böyle yapınca da suçlu olduğum için gönlünü aldığımı düşünüyor 🤦♂️- +1 yıl
Aslında çok narin bir kalbiniz var onu anladım kırmak istemiyorsunuz sadece siz onun suyunuza gittiği gibi o da sizin suyunuza gitsin istiyorsunuz doğal olarak
Cevap sahibi+1 yıl@Yüreğimçocukgibi aynen öyle ama olmuyor işte
- +1 yıl
Allah aşkına bana denk gelir inşallah senin gibisi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Yüreğimçocukgibi en çok canımı yakan da bu ya zaten
Herkes layığıyla yaşasın istiyorum
Benim için ilk sırada babam geliyor küçük yaşta kaybettim ve hiç vakit geçirmedim onu öldükten sonra tanıdım. Daha sonra ailevi içerikler ve aşk acısı... Çok etki bıraktı ben de hayatımi hâlâ düzene sokamadim..
13 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun, inşallah düzene sokarsın hayatını
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıl30 yaş sendromu sanırım 😅 yaşımın problemi değil sadece yaklaşıyorum. Ama onun da bir güzelliği vardır gibi hissediyorum. Mesela 20-25 yaş arası kendimi ruhen bu kadar güzel hissetmiyordum
25 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel herkes senin gibi düşünmeli 😊
- +1 yıl
Güzel hissetmek her yaşta mümkün 😊
- +1 yıl
Haklısın 😊
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 37 Yaşındayım kendimi dinazor fosili gibi hissediyorum bir yerlere gitsem etraftaki çoğu gençler büyük yeğenlerimin yaşlarındalar hemen hemen benden çok küçük insanlar görüyorum bazende kendimi şirin baba gibi görüyorum misal bu sitedekilerin çoğunlu 20lerin başında
33 Yorumla- +1 yıl
Yaş problemi yani, öyle düşünme her yaşın bir güzelliği vardır yaşın aşırı büyük değil ki hem
- +1 yıl
Yaşımdan şikayetçi değilim sadece problem şu ki kendimi ne yaşıtlarımın alemine aitmiş gibi hissediyorum nede bu yeni nesil insanların alemine aitmiş gibi hissediyorum arafta kalmış gibi hissediyorum y kuşağından biri olarak y kuşağındaki insanlara uyum sağlıyamıyorum nede z kuşağına uyum sağlıyabiliyorum iyi tarafıda var tabi ki yaşıtlarıma göre yenilikleri daha çabuk kabulleniyorum yeni nesile göre tecrübelisin ama yeni nesil öyle olmadığını sanıyor yeni neslin çoğunun neler hissetiklerini neler düşündüklerini sonraki hamlelerini çoğunlukla çözebiliyorum onlar çözemez bende eskiden çözemiyordum tabi çoğu çözemediği için heyecan zevkte duyabikiyorlar ben çözebildiğim için bir heyecanı kalmıyor şöyle düşün biri çok güzel bir diziyi henüz tüm bölümlerini izlememiş haliyle heyecan duyuyor bir kaç defa izlemiş olan o heyecanı duymaz sonralarında nasıl gelişeceğinibilir
- +1 yıl
Anladım çok güzel açıklamışsın buna bir çözüm var mı bilemedim açıkçası ama umarım vardır çünkü böyle hayat pek geçmez gibi ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşındayım Türkiye şartlarında ailemden destek almadan hayatta kalmaya çalışıyorum. Problemlerinin hepsi birbirinden büyük ama bu sıralar ev sahibimin beni evden çıkarması ve 1 ay içinde taşınmak zorunda olmam var. Ha bir de yaşadığım şehirde 10 Bin liranın altında kiralık ev yok falan .
Kim doluyum malum kişilere karşı bizi bu rezil hayatlara mecbur bıraktıkları için.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım bütçene uygun ev bulabilirsin gerçekten zorlaştı bunlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlığa artık inanmıyorum. Yaşım 26 , hiç bir zaman iyi bir dosta, arkadaşlığa denk gelmedim. Şimdi diceksiniz ki herkes yanlış sen mi doğru dürüst arkadaşsın diye. İnsanları kırmam, üzmem , yanlarında olurum , ama çevrem vefasız menfaatçi arkadaşlar ile doluymuş. Hepsini sildim , umrumda değiller. Artık insanları önemsemiyorum eskisi gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi kişiler elbette var, az ama var sen denk gelmemişsin
Bu yaşıma kadar yaşadığım şeyler öyle aman aman büyük olaylar değildi ancak bennde ağır travmalar yarattı. Yaşıma göre yaşadığım psikolojik problemlerler fazla
21 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum bu travmalar kötü etki yapıyor ya
Çevremi artık sınırlandırdım çokta sıkıntım yok tabi arkadaşları da etrafından alınca yalnızım bu aralar bazen çok iyi bazen çok sıkıcı.
211 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum 😅
- +1 yıl
Biz ne güne duruyoruz alper
- +1 yıl
Ne demek istediğin zaman yaz alper ne olursa olsun destek cikariz sonucta bitane alperimiz var mk
- +1 yıl
boş ver be alpaguymuş alpermis ne skimmis şurda bitane çağlamız var onuda başı boş sahipsiz birakmayiz biz
- +1 yıl
Her zaman arkandayiz çağla
- +1 yıl
Üzdün...
- +1 yıl
Alperim bu çağla şikelle bi akrabalığın var mı isim benzerliği vs. ?
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. 33 yaşındayım hâlâ utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim maalesef hiç açılamadım işsizim bekarım hiç sevgilim olmadı asosyalim arkadaşım yok senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum
122 Yorumla- +1 yıl
Dışarı çıkmakla ise başla kendine güven
- +1 yıl
İşte kendine güvenmen gerekir
- +1 yıl
Bu sadece kendime güvenmekle alakalı değil utangaç çekingen içe dönük bir yapım var bunu hiç aşamadım maalesef açılamadım hep içime kapanık kaldım sosyalleşemedim kendimi eve kapattım zamanla daha da içime kapandım gençliğim hep eve kapalı geçti kendimi dışarı bile çıkamayacak kadar güçsüz yetersiz zayıf hissediyorum hem utanıyorum hem korkuyorum
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun
- +1 yıl
Bende utangaç biriyim de bu nereye kadar devam eder ki biraz cesur olmaya çalış tek başına evin bazı ihtiyaçlarını al markete git yani ne bileyim bir yerden başla alıştır kendini öyle zor şeyler değil yapacağın
- +1 yıl
Utangaçlığım daha da arttı iyice içime kapandım gençliğim istemeyerek eve kapalı geçti işe giremedim sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim dışarı çıkıp temiz havada yürüyüş yapamadım güneşe çıkamadım senelerdir eve kapalı yaşamaktan fiziksel sağlığım bozulmaya başladı psikolojik olarak dayansam da evde çok sıkıldım bunaldım ama yine de çıkamıyorum gençlik yıllarım hep evde geçti hayati kaçırdım hayata geç kaldım gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum bana basit gelmiyor yaşım 34 olacak ama 20 li yaşlarım zaten böyle geçti gitti şimdi de 30 lu yaşlarım aynı geçiyor hatta daha da utangaç içime kapanık öz güvensiz hale geldim
- +1 yıl
Bu hayattan memnun musun?
- +1 yıl
O zaman harekete geçme zamanı, erteleme, erteledikçe daha kötü duruma düşersin
- +1 yıl
Sadece dışarı çıkıp yürüyeceksin bunun nesinden utanıp korkuyorsun. En fazla herkes sana bakıyor gibi hissedersin o kadar. Neyse, teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim bu daha çok benden kaynaklı bir utangaçlık çekingenlik yani evet insanlardan utanıyorum korkuyorum dışarıya alışmadım korku kaygı endişe yaşıyorum öz güvenim yok bunu belki zamanla aşabilirim ama utangaçlık herşeye engel oluyor kendimi geri çekiyorum kimse beni görmesin istiyorum insan içine çıkamıyorum insanların benim hakkımda ne düşündükleri önemsiz zaten ben utangaçlığı içten yaşıyorum istemsiz bir şey kontrol edemiyorum
- +1 yıl
Psikoloğa gittin mi hiç
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Geçer ya sen kafanda bitirmişsin biraz da
- +1 yıl
Geçmiyor gençliğimi istemeyerek eve kapalı yaşadım utangaçlık çekingenlik yüzünden hayatımı hiç güzel yaşayamadım gençliğimi 1 gün bile yaşayamadım en güzel yaşlarım eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti herşeyden mahrum kaldım hiçbir şey başaramadım yaşayamadım kazanamadım hep kaybettim hep gençlere imrenerek yaşadım senelerdir evde sıkılarak bunalarak pencereden dışarıya bakarak sadece izliyorum ve hayatı kaçırıyorum kendimi hayata geç kalmış hissediyorum
- +1 yıl
Bu hayatı sen kendin kurmuşsun bozması da senin elinde olumsuz düşünerek bir yere varamazsın
- +1 yıl
Utangaç olmayı ben seçmedim tercih etmedim utangaçlık yüzünden hayatım mahvoldu ben neden bilerek isteyerek böyle yaşayım ki çocukluğumdan beri istemsiz bir şekilde utangaç çekingen içe dönük sessiz pasif biriyim hiç açılamadım olmuyor ergenliğimi gençliğimi bile hiç yaşayamadım hiçbir deneyimim yok hayatı eksik yaşadım her şey içimde kaldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanser tedavisi gördüm
Evlenmek üzere olduğum insan tarafından terk edildim
İki kişi arasında kiskandirilma aleti olarak kullandım ve ben ona gerçekten bağlanmıştım
Sevilmedim
Aklı dengemi kaybetme korkusu yaşıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Sana değer vermeyen kişileri unutma vaktin gelmiş, bunu yaparak akıl dengeni koruyabilirsin
26 yaşındayım şu an ki sıkıntım eşim olacak kısının annesinin davranışları ondan nefret etmem
12 Yorumla- +1 yıl
Allah sabır versin
bir sürü sıkıntım var ama hiçbirini yazmaya gerek yok. Genç arkadaşlara sesleniyorum, kafanıza koyduğunuz bir şeyi fırsat ve imkanlar dahilinde hemen gerçekleştirin. Yoksa ilerde zamanınız yetemeyebiliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne gibi?
En yakın arkadaşım öldürmeye çalışmıştı beni bundan daha büyük problem yaşamadım henüz
21 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü bir durum
34 tek sıkıntım artık daha sınırlıyım çevremi kısıtladım
21 Yorumla- +1 yıl
Gerekiyor ya ama
Yaş maş bilmem 3-4 aydır kırık dişlerimin acısını çekiyorum Allah'a şükür başlicam yaptırmaya
14 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 😁
- +1 yıl
Ne demek 🙏
+1 yıl26 yaşındayım, en büyük problemim kendime uygun birini bulamam.
11 Yorumla- +1 yıl
Bulursun inşallah
Aslında problem değil de benim için, evlilik baskısı yapılıyor bana 😃
12 Yorumla- +1 yıl
E sende evlen bekletme milleti 🤣
+1 yılDelilik öyle kolay olsaydı ben yıllarımı vermezdim hağhağhağhağ derdime derman olmayan binkadina gognumu vermişim anliyon demi bağrı delik deşik bininsanim ama gülüşlerim yerle bir eder senid8ninjnininininininijnii
10 Yorumla
+1 yılEşimin asker olması, benim bu sebeple bebeğimi yalnız büyütmek zorunda kalmam.
11 Yorumla- +1 yıl
İşiniz zor Allah yardımcınız olsun
Yks kaygısı sınavı kazanabilir miyim diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kazanırsın
+1 yılKulaklarım iyi duymuyor, gözlerim pek görmüyor galiba arada da altıma kaçırıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunların çözümü var, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun
33 tek yaşıyorum bekar arkadaş sayımın çok azalması en buyuk derdim sanırım :)
115 Yorumla- +1 yıl
😅😅 sende o kervana katılırsın umarım
- +1 yıl
Ee tekrar evlenirsin işte 😅
- +1 yıl
Yani belli olmaz, hayırlısı olsun 😊
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ben?
- +1 yıl
Anlamadım ki 😅
- +1 yıl
Daha iyi birini bulabilirsin 😊 iyi geceler dilerim
- +1 yıl
Sen ve ben diyince medeni hal mi sorulmuş oluyor 😅😅 bekarım
+1 yılAskerden sonra bir yol ayrımına geldim evden ayrılmam ve ayrı eve çıkmam gerekiyordu ve şu an kendi evimde yalnız yaşıyorum en büyük problemimi çözdüm diyebilirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an ki en büyük sıkıntım hatta yüreğim ağzımda babamın bir kaç hastalığı ortaya çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Allah acil şifalar versin size de sabır versin
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden, ağla bu arada içinde tutma bunları
Cevap sahibi+1 yılTutamıyorum zaten artık dua et olur mu hayırlı geceler kusuruma bakma böyle bir şey yazmak istemezdim ama birileriyle paylaşmak istedim🌹
- +1 yıl
Tabi dua ederim, iyi yaptın ne kusuru
Cevap sahibi+1 yıl🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım profilimde yazıyor ve en büyük sıkıntım, duygusal boşlukta olmamdır.
116 Yorumla- +1 yıl
Umarım bu sıkıntınız geçer biran önce
- +1 yıl
Biraz zor fakat imkânsız değil.
- +1 yıl
Yani her şeyin kolay veya zor bir çözümü vardır illaki
- +1 yıl
Çözümü ille vardır. Fakat, söz konusu sevilmeme olunca gerçekten kötü bir his oluyor.
- +1 yıl
İllaki seven olmuştur olumsuz düşünme
- +1 yıl
Beni sevenler şu ana kadar hep uzaktan oldu. Yakınımdakiler bana uzak, uzaktakiler ise yakın oldu.
- +1 yıl
Uzaktakiler yakınında bulunamadı mı veya sen bunu sağlayamadın mı
- +1 yıl
İki defa uzak mesafe ilişkisi oldu. Olumsuz yönde etkiledi. Üstelik ülkeler arası mesafe idi.
- +1 yıl
Baya uzakmış gerçekten
- +1 yıl
Büyük konuşmak istemesem de artık sıcak bakmıyorum.
- +1 yıl
Bu işler belli olmaz ya, inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına
- +1 yıl
İnşallah. 🙂
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Bu arada 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun. 🌹
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 😊
- +1 yıl
Rica ederim. ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl34 yaşımdayım. Dolandırıldim maddiyat sıkıntısı çekiyorum. Öyle böyle değil hemde 😅
23 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ya kötü olmuş
- +1 yıl
Evet baya kötü oldu. Hayat devam ediyor yapacak bir şey yok. 2 yıl kadar sıkıntı yaşayacağım.
- +1 yıl
Anladım dediğin gibi hayat devam ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatmaya başlarsam ağlamaya başlarım. Umalım gelecek geçmişten cok daha güzel olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Umalım bakalım
+1 yılYalnızım ve kadınları sadece genel evde veya paralı birliktelikler de tanıdım. Kadına saygım var ama asla evlenmem
34.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşsizlik ve telefonsuzluk desem sayılır mı 😂 isimsiz Kralice hanim 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Sayılır 😅
Cevap sahibi+1 yılBide ben güzel Garı istiyom buda sayılır mı😂 ama çok güzel olacak garı 😅
- +1 yıl
Bulursun inşallah 😅
Cevap sahibi+1 yıl@isimsizkralicee abla bana garı bulll😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle etli butlu olsun löp löp et olsun ablaaaa bana garı bul 😂
Cevap sahibi+1 yılAblaaaa sana inanıyorum sana itimatım tam ablaaaa 🙈
+1 yılProfilde gözüktüğü üzere yaşım. Şu anki en büyük sıkıntım ise kendime ait bir hayat düzenimin olmaması. Kendi evim, kendi işim falan.
11 Yorumla- +1 yıl
Evlen
+1 yıl12 sene özel kuvvetler mensubuydum sırtında tümör var dediler askeri hayatım bitti Şu an emelikli oldum ama kalbim ozel kuvvetler de kaldı...
24 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kötü olmuş
- +1 yıl
Geçince geçiyor ama geçene kadar süründürüyor
- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
:)))
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşındayım. İşimin yoğunluyla ilgili problem yaşıyorum ama keyifliyim
20 Yorumla para sıkıntım hat safhada sırf düzgün şık giyiniyoruz diye herkes elit prestij sahibi sanıyor ama öyle olmuyor dostlar onun dışında aşk meşk hiç umurumda değil
10 Yorumla
+1 yılKendimi en çok sayıda insan yerine koyabiliyor olmam. Farkındalık huzur vermiyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Geleceğim ile ilgili düşünceler, kaygılar, endişeler..
10 Yorumla
+1 yıl34 yaşındayım Akp tarafından yönetilmek en büyük problemim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşındayım. Daha hayatımı kuramadım. Cevremdeki herkes sorup duruyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Karıyerimin yönünü değiştirmek zorluyor fakat başaracağım
10 Yorumla
+1 yıl38 yaşındayım. Her yaşımı sorduklarında kimliğimi göstermek zorunda kalıyorum. İnanmıyorlar. Sanırım bu güzel bir şey :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de güzel bir şey 🤣
- +1 yıl
😎😂
+1 yılbir çok var hangisinden abşlayalım :D ömürlük olanlar bile var :((
10 Yorumla
+1 yılGaliba en büyük sorunum sevgi dolu bir aileyle yaşayamamak
10 Yorumla
+1 yıl30’um problemlerimi bir bir aştım , no problem
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşındayım ve en büyük sıkıntım Yapay Genel Zeka'ya ulaşabilecek miyim sorusu
10 Yorumla
+1 yılYaşımı göstermemem.28 yaşındayım 20 yaşında zannediyolar..
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kişi bunu ister ama 😅
Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. 53 yasindayim amca diyorlar ben sevmiyorum bu kelimeyi
11 Yorumla- +1 yıl
Yani 30 altı amca diyebilir alış bu duruma bence
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşındayım ama 55 senelik yaşadım kaporta sağlamda motor tekliyor ara ara.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 ve 19 luk citirlar ilgimi çekiyor problem sayilir mi?
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİş dünyası , işlerin azlığı genel stres insanla uğraşmak laf anlatmak gibi şeyler
10 Yorumla
+1 yılPara sıkıntısı çekiyorum. Büyük bir sorun bence borcum yok çok şükür bu ama para her zaman ihtiyaç
11 Yorumla- +1 yıl
Para olmassa olmaz
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılçabuk güveniyorum ve hep pozitif düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum 😂
Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. büyük bi problemim yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu size 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmam derdimi dertsiz insana...
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😅
+1 yıl26 yaşındayım ve kendimi çok yalnız hissediyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Umarım bu hissiniz geçer biran önce
- +1 yıl
Hayatıma gerçekten güvenebileceğim değer verebileceğim sevebileceğim biri girerse geçer
- +1 yıl
İnşallah girer
- +1 yıl
Eyvallah sağ olasın umarım senin de her şey gönlünce olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gün bittiyse problem de bitmiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Bu iyi bir şey
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sivaslı olup da Sivas'ta yaşayamamak
11 Yorumla- +1 yıl
İnsan memleketinden uzak kalamıyor bazen, doğrudur
Genç gösteriyorum yaşıma inanmıyorlar 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
+1 yıl27 yaşındayım şehrim, evim ve anılarım yok oldu
21 Yorumla- +1 yıl
Allah sizlere sabır versin inşallah
+1 yıl26 bazen yalnız yaşamak koyuyor ama güzel
20 Yorumla18 yaşındayım kariyerim hakkında endişeliyim
10 Yorumla
+1 yılEvlilik talepleri ailemin evlen demesi
10 Yorumla2 milyar dolarımın olmaması
10 YorumlaSadece ilerisini düşünüyom o kdr
10 Yorumla18 - 41.
Zaman ve istediğim işi yapamamak.10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar