Kendime bir şeyler katmak için soruyorum. Mesela ben Pinterest kullanmayı ve webtoon okumayı seviyorum. Bunun gibi, sizi genel kesimden ayıran ilgi alanlarınız var mı? Varsa neler?
Beni birilerinden ayıran, sana bir şeyler katabşlecek özel hobilerim var diyemem. Sıradan şeyler benimkiler de ama webtoon dedin diye ben de anime, manga, webtoon filan bakarım diyeyim 😂
Severek izlediğin yerli diziden severek okuduğun webtoon önerilerine geçeyim 🤭🤭 Önerebileceğin neler var 😂
ilgi alan anlamında soruyorsan Terkedilmiş şato çekim foto-videolarını izlemeyi severim. Arkeoloji ve özellikle antik Mısır hayranıyım Sanatsal heykelleri çok severim. Derin, felsefik, aynı zamanda romantik şiirlere bayılırım. Kalssik müzik dinlemeyi çok severim Dikiş işiyle uğraşmayı, resim çizmeyi, şarkı söylemeyi, dans etmeyi severim ve b...
Ben hala çizgi film izle yabancı film ve dizilerdeki ya da oyunlardaki çizgi filmlerdeki ana karakterlerini altı öyküsüne kadar araştırırım hoşuma gider kime diyecekler ki işte sanal bir karakter ne
Ne kdr hoş ben seviyorum ya yapma da duramıyorum hoşuma gidiyor hemen merak ediyorum mesela bir oyun oynuyorum hemen o oyunla ilgili karakterleri falan aklıma takılan ya da bir film izliyorum dizi izliyorum hemen araştırıyorum
Yeni şeyler öğrenmeyi severim. tarihle ilgili belgesel ve araştırmalar izlemeyi , bilim ve mühendisliğin nasıl geliştiği ile ilgili belgeselleri izlemeyi severim. İçinde felaefi düşünceler barındıran tv yapımları ve kitapları okumayı severim.
Çizim yapmak / Polisiye Korku ve Bilim Kurgu Fantastik roman hikaye video film izlemek hoşuma gidiyor Korku film hariç 😅 Müzik dinlemek ara sıra gezmek hayvanlarla uğraşmak beslemek gök yüzüne bakıp yıldızları ayı bulutları martıları mavi gögü izlemek bu tarz şeyler hoşuma gidiyor
Benim fazla alışılmadıklarım; Sabahları çizgi film izleyerek güne başlıyorum. Paten sürüyorum. Evde diy yapıyorum. Pinterest' i aktif kullanıyorum. Örgü örüyorum. Kalem koleksiyonum var.
şiir yazmak kitap yazmak, hikaye okumak, bazen çizgi roman cartoon movie izlemek. bir cok sey. ama Şu an yaptıgım bunlar öncelerı okçuluktan puzzle kadar resım cızmeye kadar hersey vardı.
Kitapçıdan kitap almadan önce 30 sayfa okumak, şiir yazmak, kendimi şımartmak ya da ödüllendirmek için chocolabsta melankolik menüyle birlikte mocha içmek, tango yapmak, 5'te kalkmak.
Genel almanda bana bir şeyler katabilecek zevklere sahibim. Örneğin Photoshop üzerinde içerikler çıkarıp paylaşmak, marjinal resimleri paylaşmak, makale yazmak vb.