İnsan sevmeyen, misafir ağırlamayı, misafiri sevmeyen, kendi dünyasında, sessiz, sakin, asosyal. Ah, birde bilmedikleri bir ben varım ki, o da bende saklı kalsın, herkes bilmemeli bende kalan saklı beni, içimdeki yaramaz kızı, sanıyorlar ki seks konularından uzağım lakin sadece öyle görünüyorum
İnsanlar beni dışarıdan "ulaşılmaz, mesafeli ve soğuk" görüyorlar genelde. Dışarıya öyle bir hava veriyorum demek ki. Ama beni tanımaya başladıkça "Hiç dışarıdan göründüğün gibi değilsin" diyorlar, o da ayrı konu. Samimiyet dereceme bağlı olarak ya çok sıcak olurum ya da çok soğuk. Ortam hiçbir konuda yok. 😄
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dışardan soğuk durmak aslında çok normal. İnsanların bunu kötü görmesi bana saçma geliyor🙄
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Beni her zaman için iyi bilirlerdi :D yani hala öyle biliyorlar ama bir gün ben ölsem sanırım depresif birisiydi ama her zaman için iyi birisiydi iyi olmayı severdi derlerdi sanırım
Eğlenceli, iyi/kötü zor günde koşar gelir, dışarı çıkmak istemiyorsa telefona bakmaz, para kazanmaya odaklı, kapasitesinde her işe koşturuyor, vefalı, kinci, arada uyuz
Neşeli , sıcak kanlı konuşkan, muzip , eğlenceli , tok gözlü ve insan canlısı samimi ve doğal birde kötü olarak birşeye kafamı taktigim zaman günlerce onu takıntı yapmak ve üzülmek , birşeyi çok detaylı anlatıyor oluşum