Kucakta opup koklasmali ilgiye ihtiyacim var benim artik yav yeter, 26 yasina geldik ne zaman yasayacagiz sunlari:(
Not: Soru aranma amacli degil kardeslerim
Kucakta opup koklasmali ilgiye ihtiyacim var benim artik yav yeter, 26 yasina geldik ne zaman yasayacagiz sunlari:(
Not: Soru aranma amacli degil kardeslerim
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bak ben de 31 yaşındayım, benim de taleplerim böyle.
Babamın dizinde yatıp saçlarımı okşamasını isterdim lakin böyle bir şey şimdiden sonra olsun istemem, hiç olmadı, babamla baba kız olmadık, baba gibi baba değildi, yine de hep mutlu olsun isterim. Annem de bana hiç dokunmadı, ilgisiz bir kadındı, kendince ilgileniyordu lakin öpmüyordu, dokunmuyordu, soğuk bir kadın benim annem, şimdiden sonra da istemem zaten. Zamanında yaşanmayan hiçbir şeyi şimdi istemiyorum, şimdi dokunsanlar bana sahte gelir, dokunsal bağ kurulmadı ki aramızda, şimdiden sonra pekişsin, pekişebilsin. Ben dokunarak büyümüş, sevgiyi iliklerime kadar hissetmiş bir kız olsaydım bile yine de bir erkeğin duygusal olarak varlığına ihtiyaç duyardım lakin şöyle bir durum var bende sanki bir yerlerde 5 yaşında kalmışım gibi. Zaman benim için 5 yaşındayken donup kalmış gibi. Yaşayamadığım birçok şeyin hasretini çekiyorum. Sevgilim kişinin benden yaşça büyük olmasını, bana kitap okumasını, saçlarımı okşamasını, omuzlarında taşımasını, bana yavrucuğum demesini isterim, bunları yine isterdim de babadan kaynaklı o boşluğu doldurmaktan kaynaklı olmazdı o istek. Aşk sadece karşı cinse duyulmaz ki, baba aşkı da vardır ki o sevgiyi alamayanlar daha çok hasret kalırlar, baban var lakin kendini öyle bir yok ediyor ki, üvey babadan beter bir baba, abartmayım üvey baba gibi, yine de her iki cihanda da mutlu olsun babam lakin her şeyden yoksun bıraktılar beni, sanki hâlâ ruhum 5 yaşında, içimde yaşayan o çocuk kırgın, kavgalı, o çocuğu zor iyileştirdim, hâlâ da tam becerebilmiş değilim , çocuk kalan yanım mi istiyor acaba çocukça sevilmeyi, benim her daim şefkate ihtiyacım var lakin öyle duvarlar ördüm ki kendime, kimse yanaşmaya cesaret edemiyor sanırsam ya da ne yapsınlar beni, doğru zaman da değil bence. Şefkat görsem dahi doyamam, kana kana içerim, kıymetini de bilirim, benim gibi bu duygudan yoksun kalanlar kiymetini bilir, kana kana içer, öyle bir sevmek ve öyle bir sevilmek istiyorum ki, severken sevilmek istiyorum, sevilirken sevmek istiyorum, sevdiğim beyle birbirimizi duygusal anlamda besleyelim, birbirimizden beslenelim, birçok güzellik katalım birbirimize, sadece bedenlerimizi değil, anılarımızı, yaralarımızı da paylaşalım istiyorum birbirimizle. Belki bir gün, elbet bir gün. Dilerim gönlümüze göre olur her şey
Cevap
20Cevap
Benim şu an aşka ihtiyacım var derdim ama artık ona bile ihtiyacım yok sadece hayatın bitmesine ihtiyacım var
Cocuk sen niye boyle seyler diyorsun ya uzuluyorum he😕 Keske sana sarilip her sey gececek diyebilsem
Bu tarz sorularda ihtiyaç duyduğumu söylüyorum yani bu olsa yeterdi benim için ama teşekkürler düşünmen bile yeterli ve değerli benim için :/
1 aydır biraz rahatsizdim ve bundan dolayi ayni seyleri dusunuyoruz ama benim bu tarz bi sikintim yok tabi bazi ozel nedenlerden kaynakliydi :) bu boslugu en kisa surede atacagim insallah
Anliyorum😂
Ahahha cok yanliz kaldin herhalde :)
Herkes cinsel obje olarak kullaıp atıyo beni 🥺 ben de sevmek, sevilmek istiyorum 😭
Kullandirtma abi?
Sarılıp film izleyecek bir kadına. Sevgisizlik üzücü.
:(((((((
Çok yüksekte gözüm yok şöyle 1 milyon dolara ihtiyacım var
Ay benim de benim de
Yav sen gidip opmeli koklamali hayaline bak 😃
Buna da hayir demem ama simdi😂😂
Ablacım sana zahmet hayalinden cikarmisin😃
Al senin olsun aman
Teşekkür ederim ☺️
Sabah yaşadık daha pek abartılacak bişey değil sıkılıyorsun bisüre sonra.
Anlamadim
Kucakta öpüp koklaşmalı aktivite dedin ya,
Sabah yaptım daha ve senin abarttığın kadar bişey olmadığını söylüyorum.
Tuhaf
Büyütme gözünde.
18 yaşındayım genelde kendimden büyükerle görüşürüm şahsen bende böyle seviyorum * zor denk geliyo ya
Sonuc?
nw yani bende aynısını istiyorum umarım biri çıkar yani
Kumların üstüne çömelip, dalgaları dinlemeye
Kalbiniz sevgiye ilgiye muhtaç, bir erkek de sevgisini ilgisini verecek eş arar normal bir durum üzülme
Şuanda bir gunde olsa bir kızla tanışmak o kadar düştüm yani
Dusme yine de sen bos ver
Çok haklısın gerçekten kolay değil nerede kalıyorsun
Büyük boy pizza ve güzel bir film
Diyetteyim😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Kıyamam annneeeemmm 🌸
Aynı durumdan muzdaribiz
:(((((
Hangi sehirdesinki
Ne alaka
Bu da bıktırıyor bi zamandan sonra
Niye oyle olsun ki
Yemek yemeye ihtiyacım var
Benimde paraya ihtiyacım var
Sohbete muhabbete
Bulursan klonlayıp bana ver
Anlıyorum ablam bir iç isyan aslında
Evet:(
İsyan etmek bazen de bizden kaynaklı iyi gelen her şeyi kendimizden uzaklastirirsak normal
Niye bizden kaynakli olsun ki, sartlar boyle yaptiriyor
Şartlar derken
neden sorumun cevabını sorunda verdin :D
Ne yapmisim ne yapmisim?😄
Ben verecektim soruda ki detayda ki kısmı cevap olarak sana :D Cevabımı çalmışsın saymam ama :D
Ne demisim de ben
Kucakta opup koklasmali ilgiye ihtiyacim var benim artik yav yeter, 26 yasina geldik ne zaman yasayacagiz sunlari:( tam bu kısmı ben diyecektim fghfghg
Benimde öyle seveceğim birine
😭
Aşkın yaşı yoktur
Yok da en guzel yaslar boyle yalniz gectikten sonra ne anlami var
Kısacası evlilik mi
Evlilikten falan umudumu kestim ben
Sadece sevgi ilgi değer mi istiyosun yani
Evet, oyle bir seyler
Evet lazım oluyor bazen sevmek sevilmek
Sadece mide ilaci.
Bende aynı
Sarilalim bacim😭