Bana kalsa hersey hemen olsun.. beklemeye hic sabrım yok 😏

Bana kalsa hersey hemen olsun.. beklemeye hic sabrım yok 😏
Merhaba, konudan konuya ve duruma göre değişiyor aslında bu durum. Bazen bazı konularda sabırlı olabiliyor, bazen ise tez canlı olabiliyorum yani tam olarak bir yöne kaymış değilim öyle söyleyeyim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Rica ederim :)
Artık sabırlı değilim yani eskiden oldukça sabırlı bir insandım ama şu an için kimseye gösterecek sabrım kalmadı ayda genel olarak sabretmeyi sevmiyorum çünkü yıllar geçiyor ve insan boşu boşuna beklediğini düşünmek bile istemiyor bu yüzden de genel olarak artık sabırlı değilim yani bir şey hemen olsun istiyorum Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bilmukabele efenim 🙏
Teşekkürler :)
Eskiden çok sabırsızdim. lakin hayat bana sabrın acı agaclarindan en lezzetli meyvalarina ulaşabilme olanaklarını gösterdiğinden beri aşırı sabırlı birine dönüştüm.
İki satıra neler sigdiriyorum böyle ya varya en acıyı ben çektim
Mod: Küçük Emrah 😂😂
İki dakka ağzımızın tadıyla efkarlandirmadin arkadaş
Heytbe sendeki bu serseri ruhla buraları yakariz altını üstüne getiririz.
Öyle sabırliyimdır ki taş çatlar ben çatlamam.
Oyle canimòzin sıkılmasi diye bir sey sozkonusi değil
Ne demek vazifemiz kimine feyz kimine gecmisten kiminede gelecekten haber vermek 😊😊😊
Teşekkür eseeim
Cevap
7Cevap
Ben her ikiside kendim ile ilgili konularda tez canlıyımdır ancak başka konulara gelince epey sabırlıyım
Bunun çok cefasını çektim huyum kurusun :D
Sefa olduğu noktalarda oldu, olmadı dersem kendimle çelişirim ancak cefası çok oldu emin olabilirsin :D
Genelde sabırlıyımdır ama tez canlı bir yanım olduğunuda biliyorum
Tez canlıyım daha çok. Sabırlı bir insan olamadım. 😅
Konuya göre değişir ya ama inanılmaz sabırlı olduğum söylenemez.
Sabırsızım ben.. Olacak olan hemen olmalı..
Pek sabırlı olduğumu söyleyemem : ))
Ömrüm bir şeylere sabretmekle geçiyor.
Sabır hiç yok bana kadar bile yok 🥺
Değişiyor. Ama genelde sabırsızım.
Bazen sabırlı bazen sabırsızım
Sabırlıyım
aceleciyim
Sabirliii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?