inanılmaz açıldı saçlarım.. üstlerden arkalara doğru özellikle o kadar açıldı ki çok üzülüyorum çok kötü hissediyorum kendimi insanların önünden yürümek istemiyorum arkamda biri olunca çok rahatsız hissediyorum uzun zamandır görmediğim insanlarla görüşmek istemiyorum o kadar özgüvensizleştirdi ki bu konu beni.. üstelik bir de genetik ne yapacağım? 😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bioxcin Forte sampuan kullanmaya basla
Acilan yere travazol krem sur ama uzun sure degil 1 hafta sabah aksam sur yeterlidir.
Sacini ara ara tek tek çek. Acilan yerden olmasi sart degil yanlardan falan olabilir. Gunde 5-10 tel cek. Ama hergun yapmana gerek yok 1-2 ay biyle yap.
6 ay sonra saclarinin ne hale geldigine sen bile inanamayacaksin.
bioxcine geçtim doktor önerisiyle birinci kutum bitmek üzere ondan devam edeceğim yine. bi de minoxil sprey kullanıyorum dediğin kremi duymadım hiç ne işe yarıyor? bir de saç telini koparınca noluyor anlamadım
Travazol bircok cilt hastaligina iyi gelir aslen mantar ilacidir. ama biraz agir bir ilaçtır genis alanda uzun sure kullanilmaz. Ama sen zaten az biyere kullanacaksin.
O zaman şoyle yapalim. Sen doktorun dediginden devam et duzelirse ne ala. duzelmezse dedigimi yap. Sac telini o bolgeden koparman sart degil yanlardan falan olabilir farkli yerlerden. bikac tane tutip cek ara ara.. Nasil oldugunu boş ver uzun hikaye. Sen birkac ay dene sonucu gör.
ya söyler misin saç koparmak ne alaka ilk defa duydum
Sacma gorundugunun farkindayim. Ama sana bi zarari olmayacak sonucta birinde denedim acaip ise yaradi kendisi de saskin duruma. Yillardir senin dedigin problemi cekiyordu. Ona dedim ki herseyi denedin umudun yok dimi 6 ay sonra duzelince bundan oldugunu kabul edecek moain evet dedi. Simdi pantene reklamindakiler gibi oldu saci ama benim yontemimle oldugunu inkar ediyor😀😀 sen de oyle yapma olur mu😂
Onda travazol kullanmadik. Sen de istersen kullan iatersen kullanmadan deneyebilirsin. Ama bildigim sey saclarin girlesince kesin baska biseyden olmustur bunla ne alaka diyeceksin😀
Bu arada fazla yolma sakin 1- 2 bunde bir azcik tutam farkli. yerlerden ense falan da olabilir
ay cidden insan inanamıyor 😂😂 e zaten az ama saçım kopardıkça daha çok azalırsa.. bir de o denediğin kişinin saçları normal dökülme miydi benimki gibi genetik miydi
Yok kopardikca azalma diye bisey olmaz merak etme. Yani hem farkedilmez hem de zaten kalici azalma olmasi imkansiz metak etme. Dedigim gibi dr fayda etmezse son care denersin. Ama denediginde uzulecegin. tek konu neden daha once yalmadim olacak. Oyle az buz farketmeyecek net sekilde noluyo ya diceksin
ama bak benim genetik dökülme biliyorsun dimi
Olsun onda da oyleydi. Belki omur boyu duzeltmez ama 1.5 senedir cok iyi durumda
senin saçlarını merak ettim şu an çok mu diye 😂 sen bu çözümü nasıl buldun
Benim sacim genetik cok fazla keske azalsa biraz😀 bu arada bu sac cekme isini 6 ay yapmicaksin 2 ay civari yapip birak. Sonra sadece bioxcin forte kirmizi olan.. o sekilde de 4 ay falan gecince zaten farki anlicaksin. Basta sacalrin toparlanacak guclenecek sonra o aralar falan gorunmicek
Sorularini silmiyorsan 6 ay sonra yazarsin burdan 🙂
Konudan bagimsiz meraktan soruyorum. Senin sacinin icinde biyerlerde hep gopaklanan birbirine dolanan bir kismi var miydi? Eskiden de olabilir yani. Varmiydi boyle kecelesen topaklanan bir kisim?
senin saçlarını bana mı versen acaba😅 yok olmuyordu öyle. önceden saçım çok fazlaydı taramayınca çok karışıyordu o zaman düğüm oluyordu sadece
Benim saclar zenci saçı gibi pek iyi durmayabilir sende🙂Merak etme eski saclarin geri gelir. Rahat ol inanmamakta haklisin ama dedigimi yap 6 ay sonra tesekkurlerini buradan iletebilirsin😀
of hiç inanamıyorum o kadar çok açıldı ki saçım
O zaman bu isin en guzel yani hic umudun yokken eski sacina kavusmak olacak 🙂 sadece süre biraz uzun ama yapacak birsey yok saç bu hemen uzayan bisey degil maalesef
sen nereden buldun böyle bir çözümü? bir de arkadaşın kadın mıydı erkek mi
Sen çok meraklisin illaki sebebini ogreneceksin😀. Ben tesaduf eseri gördüm. Sadece izlenimledim bunu.. simdi bu arkadasi üniden beri uzun suredir tanirim. eskiden cok guzel dolgun saclari vardi sonra 1 cocugu oldu nedendir bilinmez saclari acaip zayifladi cok asiri dokuluyordu ortasi da acildi ama acaip sönükleşti bioxcin kullaninca bazen dokulmesi azaliyordu ama saclar hep bitik haldeydi cok sikayetciydi 10 yil boyunca oyle kaldi. İkinci cocugu oldu. Hamileyken saclar biraz toparlanir hormaon dolayisiyla. Bi sevindi ama cocuk olduktan sonra daha beter dokulmeye basladi. Cok sönuktu yine ve üstune birde yeni bebek bunun saclarini yolup duruyormus eliyle tuttumu birakmiyormus. Gorustugumuzde de gordum bildigin yoluyor. Ben buna dedim ki birak yolsun ondan zarar gelmez diye. O da hayir saclarim bitecek dedi. Ben belgesel vs cok izlerim insan vucudunda etki tepki vardir. Biyerin yaralaninca orayi tamir eder detayi varda uzatmim. Her neyse kil koku cekilince de vucudun bir tepkisi olacagini tahmin edip ona dedim senin saclarinin duzelecegine dair hic umudun var mi her seyi denedin sonucta. O da yok dedi. O zaman bekle ve gor 6 aya sacin gurlesecek. O da guldu sadece. 6 ay falan anca gecmisken kadin neye ugradigini sasirdi ne guzel oldu falan diyip bakiyor aynalara gormen lazim. Ama hakkatten inanilmaz guzellesti saclari. Ben o ornegi de gormesem sana tavsiye etmezdim. Zaten zararsiz bisey denemeni oneriyorum.
evet meraklıyım biraz 😅 bende biliyorum etki tepki olayını. mesela çatlak tedavisinde de lazerle o çatlak olan kısmı tedavi ediyorlar. önce yanık oluyor daha sonra vücut kendini onarıyor iyileştiğinde yanık geçtiğinde daha az çatlak izi kalıyor. ama senin arkadaşının hamilelikten dolayı dökülmüş benim genetik dökülme. bu yüzden bilemedim yani ya hiç saçım kalmazsa diye düşündürdü
Genetik dokulme yok emin ol benim arkadasimin annesi ve babasi abisi de seyrek zayif. Yani genetik varsa onunki de genetik. Su aira bircok kadinda var tepe acilmasi zaten
benim çevremdekilerde yok ama sadece ben öyleyim:((
O zaman nasil. genetik dökülme oluyor? 😀 Sen doktorlarin dediklerine cok takilma.
çevremdekiler derken aile değil.. dedin ya birçok kadında var bu sorun diye. arkadaşlarımdan falan bahsettim çevremde derken. benim kesinlikle genetik abiminde babamında benimde aynı yaşlarda döküldü saçlarımız 18de
Pardon ben yanlis anlamisim😅 olsun sen travazol kremi dene cildin bazi hastaliklara yatkindir belki. onlar oyle diye oyle olacak diye bisey yok benim dedigim kadin dd aynisenin gibi ama kadin 37 yasinageldi saclari gayet duzeldi.
Kadınlar için de saç ekimi opsiyonel bir çözüm ya da saç protezini düşünebilirsiniz
param yok
ne kadar acaba ki onların ücreti
@supangles Saç ekimi mi? Yoksa protez saçı mı soruyorsunuz?
her ikiside neyse ben musaıt oldugum bı zamanda araştırım bunları
@supangles Bence de çünkü skala çok değişken araştırmak en doğrusu
doktor bana kök hücre tedavisini önermişti
Bu da yapılabilir, kadınlarda erkeklere oranla çok daha iyi sonuçlar veriyor
neden kadınlarda daha olumluyken erkeklerde öyle değil biliyor musun birkaç kez daha duymuştum bunu
Evet biliyorum çünkü erkeklerde saç dökülmesi dht hormonu ile alakalı bu da testosteron hormonuna iki hidrojen bağlanması ile oluşuyor yani erkek tipi kellik buna deniyor. Kadınlar östorojen salgıladıkları için dht ile savaşma durumu söz konusu olmadığından sonuçlar daha başarılı
doktor bana erkek tipi saç dökülmen var demişti senin dediklerinle bir alakası var mı
yaa bende giderek kelleşiyorum şu genç yaşımda bunun bi çözümü yok mu sdjhds
of bende yemin ederim ağlayacağım..
Biberiye suyuyla masaj yap demir takviyesi de al
demir ilacı kullanıyorum demir değerlerim normaldi aslında ama doktor daha yüksek olsun diye demir ve çinko hapı yazdı. biberiye suyunu duydum birkaç kez ama ile yarayacak gibi gelmiyor ya pek
Bnde yaradi covit olunca dokulmustu takviye aldim ve biberiye kullandm durdu eski dondu