Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Ben genel olarak hep yara alan yani acı çeken taraf oldum. ne kimseye yara oldum nede kimsenin yarasını sardım. bu yüzden de sadece yara olan taraf oldum diyebilirim her zaman için. bu durumdan dolayı da artık kimseye güvenmiyorum ya da güvenemiyorum maalesef. yani bende böyle kaldı bu duygular
Ne yara olurum ne de yara sararım. Kimsenin derdini dert edinmem. Elimden o an ne gelirse yaparım ama yara sarmami kimse bekleyemez. Çünkü insan doğası gereği yapılan iyiliği bir müddet sonra standart olması gereken haline getirir ve sen sargı olmaktan cekildigin an iyilik yaptığın için iyi değil, iyiliğini geri çektiğin için suçlu olursun. O yüzden ne yakın ne uzak olmak lazım insanlara. Hep sınır olmalı.
İkisini de yapmıyorum ya da ikisini de yapıyorum. Mesutca yaşamak, mesutca ölmek temennim, kimseye ilişmeden, bazen de ufak dokunuşlar yaparak yardım etmek niyetindeyim ama kimse için kendimi paralamak istemem ve bazen olur ki bana yara olana yara olurum
Bilmiyorum. Şuana dek yardım etmeye çalıştığım insanlar aslında yaraladığımı gösterdi. İyilik ettiğimi sanıp zarar verdiğim insanlar var. O yüzden ben bunun muhasebesini yapamam. Yaparsam da adaletli olmaz
Kesinlikle öyle ama elbet bir gün mükafatını alacağımız günler de gelecek.. "Sana taş atana sen gül at " diye bir şey var.. Herkes ne ekerse onu biçer.. 😊
Eger sana kotuluk yapan ayni kanin ayni canindan ise ister istemez en yakin arkadas en guzel dost kanka dedigine bile yamukluk yapiyorsun isteyerek ya da istem disi.