Başkalarının gözünde sürekli sorun çıkaran bir tip misiniz yoksa aksine gayet çözüm odaklı, ılımlı biri misiniz?

Başkalarının gözünde sürekli sorun çıkaran bir tip misiniz yoksa aksine gayet çözüm odaklı, ılımlı biri misiniz?

hayır ben hayatımda sorun çıkaran bir tip değilim aksine sorunları çözen bir tipim her zaman. yani zaten sorun çıkarmak bela aramak bana göre değil hatta nerede bir sorun varsa genel de ben uzak durmayı seçiyorum her zaman yani sorunlardan uzak kalmak insan için daha mantıklı ve daha iyi oluyor çünkü bu yüzden de sorun çıkartmıyorum.
Evet, maalesef. Sessiz kalırsan, boyun eğersen falan seviliyorsun da hakkını arayınca, haksıza haksızsın deyince. Sorun Çıkaran, kavga çıkaran oluyorsun. İnsanların ne düşündüğü pekte umrumda değil açıkçası, hele öyle insanların
sürekli sorun çıkaran değilde tam tersi belaları çeken biriyim sessimiz çıkmaz sana bulaşırlar tepki gösterince sorunlu adammışsın gibi oluyosun
Sürekli sorun çıkartmam aksine çıkabilecek sorunları önceden sezer önlem alırım. Sürekli tartışma yaratmaya insanları kaosa sürüklemeye gerek yok. Zaten hayatımız yeterince yorucu
Sorun çıkartsan bile sorun cikartiyorum diycek halin yok ya
Cevap
49Cevap
Sürekli olarak sorun çıkaran huzursuz inatçı bir keçi olarak bilinirim.
ben genelde sorun çözen bir tipim çıkarılan sorunları benim dışımda gelişen her olayı çözerim aslında..
o yüzden bir şey olunca bana geliyorlar
Değersiz insanlara çözüm sunan tavrım yok. Sadece benim için değerli insanlar çözümcü tarafıma şahit oluyor. Yeri gelir sorun da çıkartırım.
Kendi açımdan sorunlu biri olduğumu düşünmüyorum :))
Belayım diyorum, sorunluyum
😄😄
Hayır genelde sorun çıkaran tiplere gıcık olan biriyim
Yooo genelde sessiz sakin takılırım ama espiri anlayışım ya da guldugum şeylere başkalarının gülmüyor olması beni geçimsiz birimis gibi gösteriyor.
Bu durumdan rahatsız olanlar var.
Bazen kafam güzel oluyor akşam saatleri özellikle bende biraz yırtıcı bir insanım haliyle sorun çıkıyor
Her zaman her şeye karşı ılımlı olamıyorum ne yazı ki. Ama her olayda da sorun çıkartmam ikisinin arası diyelim.
Sorun çıkınca koşulan insanım buyüzden bana geldiklerinde yine bir şey olmuş anlıyorum😄ben sorun çözenim..
Burada sorunun cevabı belli zaten. Kimse kendine sorun çıkaran tipim demez. Diyen varsa da milyonda birdir.
Sorun değil çözüm odaklı biri olmaya özen gösteriyorum her zaman. Hayat sorun çıkarmak için çok kısa.
Hiç değilim hatta bazen fazla uyumlu fazla anlayışlı fazla insanim. Bu iyi değil ama degisemiyorum maalesef
Hayır tabiki benim babam çok fazla sıkıntı çıkaran bir kişi olduğu için böyle bir insan değilim ama gereksiz yere sorun çıkardığım çok oldu
Çözüme ulaşmayı seviyorum. Soruya tarafsız yaklaşmaya çalışıyorum.
Tam olarak sevmediğim konularda ısrar edenlere karşı anlık tepkimin özeti..
https://www.youtube.com/embed/iIPgObuVagYSorun çıkarmıyorum ama sorunlar gelip beni buluyor.
Tam tersi sorun çözen tipim. Sorun çıkaranları da hiç sevmem
Değilimdir genelde. Tabii bir kere anlaştıktan sonra.
Sorun çıkarmak demeyelim de muhalif bir yapım var ve çözümü kendim üretmeye çalışan biriyim
Sorumluluk alan tarafım desem daha uygun olur.
cut.
Sorunlarla mücadele etmeye çalışan tipim aslında 😏
Sorunlu bir tip değilim sorun çıkarmam sessiz sakin anlayışlı kendi halimde biriyim kimseyle tartışmayı kavga etmeyi de sevmem
Sorunun kendisi ben oldugum icin o yüzden soru yok
Aslında elinden geldikçe sakin ve sorunları çözmeye meyilli bir yapım.
Eh işte sanalda milletin bazen içinden geçtiğim oluyor oda hak edene
Çözüm odaklıyım her zaman ama kaşınan biri varsa sorun çıkarıp kaşıyorum🤭😂
Hayır her zaman uyumlu olmuşumdur fakat sorunlarla karşı karşıya bırakılanda ben oldum
Hiç sorun çıkaran bir tip olmadım şu yaşıma kadar. Genel olarak ılımlı ve uyumlu biriyim.
son derece çözüm odaktan yanayım, dünyaya bir kere geldim sorun çıkartmaya gerek yok
Hayır öyle biri değilim normalde ama bu karşımdakine de bağlı 😂 o sorun çıkarırsa ben de çıkarırım ama özünde uyumlu ve kafa dengiyimdir.
Zaman zaman çekilmez olduğumu düşünüyorum ama yine de fena değilim bence
Sorun çıkaran cikarmazsam delilirim ölürüm ben yaaaa
Genellikle olaylara olumlu bakan biriyim damarıma basılmadıkça fevri davranmam
Hayır genelde sorunları içimde çözerim yansıtmam olması gereken de bu herşeyi dışa yansıtmamak gerek
Çözüm odaklıyım
Hayır asla
Sorun çözmek bizim işimiz
Kendi halimde sorunlu, arkadaş ortamında orta.
Şöyle kendi halimdeyim genelde
Genelde çözen kişiyim
Yooo hiç sorunum yokki
hayır sorun çıkaran biri değilim
Asla sorunlardan uzak durmaya çalışırım
Tam tersine yapıcı bir tipimdir.
Çözüm odaklı ılımlı biriyim
Hayir öyle halim yok
Tam tersi kanki uysalımdır her konuda
Değilimdir genelde ama sorun çıkarana çıkarırım
Genelde sorunları çözmeye çalışan bir tipim.
Kişiden kişiye değişiyor
Çizgimi koruduğum sürece sorun çıkmaz anlaşırım.
Hayır aslında değilim
Hyır asla öyle biri olmadım
Hayır öyle biri değilim.
Hayır öyle olduğumu düşünmüyorum😬
Su gibiyim her ortamın şeklini alırım
Hayır ortama uyum sağlarım 😝
Sürekli sorun yaşayan yaşatan birisi değilim
Hayır sorunları çözerim genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?