Cidden gereksiz bir şey ise hemen unutabiliyorum. Gerekli olan şeylerde ise unutmuyorum fakat insan alışıyor.
Siz hemen unutur musunuz?
Cidden gereksiz bir şey ise hemen unutabiliyorum. Gerekli olan şeylerde ise unutmuyorum fakat insan alışıyor.
Siz hemen unutur musunuz?
Evet benim için kolaydır bana değer vermeyen herkesi unuturum hatta hiç pişman olmam sadece bana değer veren insanı unutmam ki bana değer veren insan da beni terk etmez zaten
Unutmak veya hatırlamak kişinin bellek kapasitesine ve öğrenme tarzına bağlıdır. Bazı insanlar hafızaları çok güçlüdür ve uzun süre hatırlayabilirken, diğerleri daha hızlı unutabilirler.
Öğrenilen bilginin gerekliliği de unutma sürecini etkileyebilir. Eğer öğrenilen bilgi kişi için önemli ve gereklidir, o zaman daha kolay hatırlanabilir ve unutulma olasılığı daha azdır. Fakat gereksiz bir bilgi ise, hafızadan hızlı bir şekilde silinebilir.
Ayrıca, tekrar etme ve uygulama gibi faktörler de hatırlama sürecini etkileyebilir. Öğrenilen bilgiyi tekrarlamak veya uygulamak, hatırlama süresini uzatabilir.
Sonuç olarak, unutma ve hatırlama kişisel faktörlere bağlıdır ve herkesin bellek kapasitesi ve öğrenme tarzı farklıdır.
EİC için teşekkür ederim
Çok unutkan birisiyim. Benim için sıradan şeyleri unutmak çok basit. Zor olan şeyleri de önce kafamda bitirdiğim için halloluyor bi şekilde.
Cevap
18Cevap
Bir şeyleri kolay kolay unutmam. Hafızam kuvvetlidir. Tabii unutmak istemezsen unutmam. Önemsiz şeyleri anında unuturum.
Unutmak daha iyi gelecekse aklımdan çıkarıyorum. Ne olduğu fark etmiyor. İnsan gerçekten istedikten sonra kolayca unutabilir.
Bu soruya bir şarkıyla cevap vermek istiyorum..
https://youtu.be/Yji2qw01aasUnutmak kolay, sürekli hatırlatan biseyler gözüme sokulmadığı sürece tertemiz unuturum 😁
Hafızam güçlü maalesef çoğu şeyi unutamıyorum sadece alışıyorum
Unutulmayı hak edileni hemen unuturum. Sevdiğim kadını unutmak zordur. Çünkü zor severim
maalesef unutkanım hemen de unuturum hele bir de işime gelmesin
Unutmam için yarattı bütün sorunları napim yani şimdi
Çabuk öğrenip çabuk unutmak guzel
Zor sevdiğim için kolay unutamam
Yaşanmışlık çoksa unutmak zordur ya
Ortalama sürede unuturum
Hiçbir şeyi unutamamak benim lanetim gibi bir şey
2 yıl süründüm ve unuttum 😂
Evet. Canım sıkıldıkça dünyayı turlarım.
Kafaya takmam hemen unuturum
Hemen unutan sevmemistir hemde hiç
Değil
Unuturum
Unuturum
Kolay benim için
Unutmam
Not ediyorum.
balık hafızalıyım
Unuturum
Anında hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?