Zor dönemden geciyorum cok yalniz hisswdiyorum kendimi birinin kucucuk iyi tavri bile mutlu ediyor beni ama onun disinda aşıri yalnizim yiyip yiyip kusuyorum çoğu zaman agliyorum patronumu dusunup duruyorum surekli bir yerlere gidiyor asiri mutsuz oluyorum. Korkuyorum ölmekten sevdiklerimi kaybetmekten bir cok kisinin kaygilandigi seylerede kaygilaniyorum nefes alisverisim normal degil çok içli nefes alip veriyorum tıkaniyorum sanki mutsuzum daha kendimi nasil ifade etsem bilemedim ailemle fikir ayriliklarim var onun bende olusturdugu stres var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
patronunu niye düşünüyorsun asikmisin yoksa
Evet
kesin evlidir
Evet evli
bence senin gibi bekar biriyle arkadaş ol yoksa zaten sonu olmayan ilişkinin sonu gelmez anlatmak istersen yazabilirsin onca bekar var kafana göre birini bul düzene girersin
Oyle yapmayi denedim o kiside kullanmaya calisti
Bitirdim
yaşın kaç senin
26 yasindayim
gençsin daha yolun uzun hani evlenip boşanmış olsan seni kullanırlar iyice tanıman lazım çünkü çivi çiviyi söker
Bakimsizda degilim ama hayatimda 2 ksii disinda kimse olmadi ben istemedim istediklerim beni istemedi
zaten çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sevgili olmak için bile her konuda kafa dengi olmalı
Tabiki oyle ama yok işte kimse olmuyor ev iş iş ev yapiyorum
zaman en iyi ilaç herkesin hayatı iş ev sosyal hayat kalmadıki gel dertlslim kafan dağılır abzen hiç tanımadığın biriyle konuşmak insanı rahatlatir
kafa dağıtmak istersen yazarsın kendini topla
Tesekkur ederim
rica ederim :) ama sen kafan dağılsın istemiyorsun
patronuma aşığım diyosan dicek bir şey bulamam
Aşık oldum onunda bana ilgisi var ama evli
evli adama aşık olupda ağlanıp sızlanmak sacmalık böyle biriyle ne sohbet edilirki. kendin ediyorsun kendin buluyorsun sonra ağlanıp sızlanıyorsun.
Evli oldugunu bilmiyordum ogrendikten sonra zaten uzak duruyorum en iyisi en namuslusu sizsiniz tamammmmm
Kalp bizemi soruyor kimse asik olacagimizi asik oldugumuz kisilerden sorumlu degiliz ondan sonraki davranislarimizdan sorumluyuz benimden ondan sonraki davranislarim uzaklasmak oldu zaten!!!
insan patronunun evli olmadıgını nasıl bilmez ya. burada namus muhabbetide yaptıgımız yok. en azından onursuz gurursuz değiliz
En dogru en temiz sizsiniz bir sey bilmeden hemen kinayin hemen... atin
Bilmiyordum gecip evlimisiniz diye soracak degildim parmaginda yuzukte yoktu sonralardan ogrendim muneccin olmadigimdan
bırakın kalp malp tipine cebine kariyerine aşık olup kalp demeyim. bendede kalp var ama beynimde var çok şükür. evli biri çıkarsa anında sogurum zaten. sonucta bizimde başıma gelen şeyler
Yahu anlamiyor musun yazdiklarimi tekrar tekrar okusaniza ezberleyin hatta
evet en temiz benim evli kadına aşık değilim hakkında bilgi sagibi olmadıgım birine aşık olmam
Tamam
Bi yakınını mı kaybettin?
Hayır ama kaybetmis gibiyim ya da kaybedecek gibiyim onlarin kaygisida var son zamanlarda kimsenin agzindan iyi bir sey cikmiyor bugun yarin herkes olucekmis gibi konusuyorlar
Konuşmak istersen beklerim
Kendi kendine yetinmeyi öğrenmelisin
Buyurun
Aciklama kismina yazdim
Zaten bunu yapan kendi ailenle yaşadığın sıkıntılar. Ve bu sende en ufak doğal olayı bile sanki kötü bir şey olacak hissi veriyor. Bence bu düşüncelerden arındır kendini. Belliiki kafaya takan birisin. Bende öyleydim ama Bi süre sonra bunun benden başak kimseye Bi zararı yoktu ve kimse bu halimi umursamıyordu. bende artık o sorunları soyutladım onları duymaz oldum ve kendim oldum
Ne mutlu size ben asla oyle olamiyorum biriyle küsmüşsem bile uyku tutmaz içime atarim her seyi derdimi paylasacagim kimse yoktur asiri duygusalim bunlar beni mahvetti
Bende aynıydım
kafayı siyirmis sin. kendine gel
Sıyirmadim henüz sadece mutlulugu sacma seylerde ariyorum
evet. seni gerçek mutlu edecek şeyler yap
Anlat bakalım neler var
Açiklama kismina yazdim
Biraz dışarda zaman geçir nefes al
Tek başima disarda zaman geciririm mutluda olurum acikcasi
E yap işte hangi şehirdesin
İstanbul
Yapiyorum ama haftanin 6 gunu calisuyorum patronum varken asiri mutluyum oda gitti haftanin 6 gunu bom bos geciyor sıkıcı dusunceli bos
Patronunla sevgili misin
Hayır
Hoşlantın var gibi 😂
Evet var yazdim zaten oldugunu yukarida
Takıl patronunla işte iyi gelir
Ne kolay size her sey takıl neyine takiliyim evli okumadinizmi ayrica bekar olsa bile ne kadar normal geliyor size takilmak