Kişilik & Karakter Bir gül seçin, anlamını yazacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Sen yana kaydırma Bir gül seçip hangi rengi seçtiğinizi yazın bende size onun anlamını yazim Bir gül seçin, anlamını yazacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Turuncu mu kırmızı mı bilemedim ama o. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Mor gül 0 1 Yorumla Soran +1 yıl
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl SiyahRuh'un karanlığıKaranlık çöküyor Ruh'una yorgunluk, bitkinlik, üzüntü, duyguSiyah zaten karanlıktır, karanlık demektir.Beni anlatır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Rengi lila olan gülü seçtim lakin acaba siyah gülü seçse miydim diye de düşünmedim değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1İnciTanesi +1 yıl İşte ihtiyacım olan söz ☺ Teşekkür ederim 😍☘ Soran +1 yıl 🌊
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İçimden pembe demek geliyor fakat baskın yanım mavi gül diyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla kırgınsevgili +1 yıl Teşekkür ederim gerçekten güzel gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Şansına Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ortadaki gülü seçtim.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Affedilmeyen +1 yıl zaten öyle yükler hep omuzumda biraz kolaylık olsa ne iyi olurdu.. Soran +1 yıl Sabır...
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. lila <3 en en en sevdiğim renk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl teşekkürler bebeksu <3 Yorumla Soran +1 yıl 💙 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yana kaldıramıyorum , ben ısırgan otunu seçiyorum 🤨 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla
Fatma0102 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 102% +1 yıl Mavi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Fatma0102 +1 yıl İnşallah thanx. Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Siyah olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çirkinkalplinsan +1 yıl Eyw
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl siyah diyorum aşırı dikkatimi çekti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl merakettimmişte +1 yıl çok güzel bugünümüze şükür elhamdulillah 🤲🏻 :) Soran +1 yıl 🌊
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Siyah gülü seçiyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı. Siyah olsun farketmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Mor olanı seçtim. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla
Kullanıcı-0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pembe gül. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Kullanıcı-0 +1 yıl Teşekkür ederim.🤗 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Siyah olanı seçtim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla khaixx +1 yıl Hiç şüphesiz Rabbim🥰🥰☝🏻🤲🏻 Yorumla
Vedalarzamansızdır59 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mavi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Siyah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kırmızı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Aminnn Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Siyah gül 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Sağol teşekkür ederim Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mavi olsun :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla NatureCycle +1 yıl Heey teşekkür ederim :) Bu harikaydı Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Siyah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. moru seçtim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
Kızçegillerden Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 1. gül 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Kızçegillerden +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Turuncu mu kırmızı mı bilemedim ama o.
Mor gül
Siyah
Ruh'un karanlığı
Karanlık çöküyor Ruh'una yorgunluk, bitkinlik, üzüntü, duygu
Siyah zaten karanlıktır, karanlık demektir.
Beni anlatır
Rengi lila olan gülü seçtim lakin acaba siyah gülü seçse miydim diye de düşünmedim değil
İşte ihtiyacım olan söz ☺ Teşekkür ederim 😍☘
🌊
İçimden pembe demek geliyor fakat baskın yanım mavi gül diyor
Teşekkür ederim gerçekten güzel gelmiş
Şansına
ortadaki gülü seçtim..
zaten öyle yükler hep omuzumda biraz kolaylık olsa ne iyi olurdu..
Sabır...
lila <3 en en en sevdiğim renk
teşekkürler bebeksu <3
💙
Ohoo hep diniymis
Yana kaldıramıyorum , ben ısırgan otunu seçiyorum 🤨
ok
Mavi.
İnşallah thanx.
Siyah olsun
Eyw
Mavi olsun...💙
siyah diyorum aşırı dikkatimi çekti
çok güzel bugünümüze şükür elhamdulillah 🤲🏻 :)
🌊
Siyah gülü seçiyorum.
🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Siyah olsun farketmiyor
Siyah
siyah
Lila olan
Mor olanı seçtim.
Teşekkür ederim ☺️
😊
Pembe gül.
Teşekkür ederim.🤗