Frezya, sümbül mevsimi… Çiçekler açmaya başladı. Buram buram kokularıyla bahar çiçeklerini sever misiniz? Bir tane sümbül bile odamı bahar gibi kokuttu bugün…🥰

Frezya, sümbül mevsimi… Çiçekler açmaya başladı. Buram buram kokularıyla bahar çiçeklerini sever misiniz? Bir tane sümbül bile odamı bahar gibi kokuttu bugün…🥰

elbette severim, evde bir sürü saksı çiçekleri, ansızın gelen o hoş kokular, ortamın renklenmesi, sevilmez mi hiç bahar çiçekleri? :)
Sevmem mi hiç
Hatta bir tane çiçek vardı nergis bayılıyorum
Haa bir de yasemine resmen afrodizyak etkisi yaratıyor ben de
Sokaklarda yasemin nergis kokmalı her taraf çiçeklerle dolmalı yunanlıların her yerinde çiçekler var yaa
Kokulu bahar çiçeklerini seviyorum her zaman için. kokuları o kadar güzel ki insan kendini farklı duygular içinde buluyor birde özellikle yağmur sonrası o çiçek kokusu da harika.
Evet çok severim 😊 çok şükür ilkbahar mevsimine girmiş bulunmaktayız bugün 3 Mart 2023 4 Mart a gircez inşallah yeşillik kuş sesleri en sevdiğim

Cevap
9Cevap
İlk aklıma gelen bu oldu
Kırk yılda bir aklı başında birine denk geldik, onun da prensiplerine takıldık. Neyse ben savrulmaya, savrulur gibi yapıp inci dağıtmaya devam edeyim
Diyecektim.
🌹🥬🍇🐐🏵️💮🏵️
geçen sene bahçemden bir kesit kısmet bu senede istiyorum
Alışkanlığım, takıntım olmasa da ailemin eve aldığı dönemlerde evin içinin kokması güzel oluyordu.
Çok severim çok 🌸🌵💐🌹🥀🌺🌷🌸💮🏵️🌻🌿🌱🌾🍁🍂🌼🍀☘️🍃🌿🌱🌲🌳🌴🍀
Gül severim daha alan olmadı güller çok özel ve değerli benim için ❤️🫶🏻
Çok iyi birine benziyorsunuz teşekkür ederimm ❤️
Böyle mis kokular sevilmez mi? Bende kendimi bir an önce bahar mevsiminde hissetmek istiyorum. İki çiçek çok güzel kokuyor.
Yazımı getirmeye çalışıyon 🙄
Bir an önce havalar ısınsın artık soğudum kıştan ayaklarım üşüyor ellerim üşüyor bi bitmedi gitti
Bugün soğuktu İstanbul .
Bir arkadaşım bugün çok hastaydı. Yanında olamadım.
Değil.
İnanıyorsan dua et. Allahtan başka kimse yardım edemez.
Çok severim evet..
Severim ya çok olmasa da papatya iyidir
Severim yeter ki çiçek olsun
Nergis severim
Evet lavanta özellikle
kim sevmez ya keşke bir an önce bahat gelse
Elbette. Şakayık ve gardenya da süper kokuyor. 🌺
Severim bütün çiçekler güzeldit
Bayılırım
Severim evet
Severiim
Severimm