Bugün şubatın son günü. Mart ayına giriş yapıyoruz. Yeni ay ise yeni veya yeniden alınmış kararlar demek gözümde.😄
Aldığınız kararları uygulayabiliyor nusunuz? Yoksa uygulamaya bile geçiş yapamıyor musunuz? 👀

Bugün şubatın son günü. Mart ayına giriş yapıyoruz. Yeni ay ise yeni veya yeniden alınmış kararlar demek gözümde.😄
Aldığınız kararları uygulayabiliyor nusunuz? Yoksa uygulamaya bile geçiş yapamıyor musunuz? 👀

Aldığım kararları biliyorsun zaten...
Başa sarıp duruyorum lanet duygular ele almış beni benimle oynayıp duruyor umarım bu son kararla istikrarlı bir şekilde devam ederim.. yoksa valla annemin sandığına çıkar aşağı atlarım😜
Hiç değilim her pazartesi sağlıklı bir kahvaltı yapar akşamına jelibonla çikolata yerim😅
Çoğu zaman evet. Sadece duygular işin içine karışınca kötü..
Hep o duygular mahvediyor bizi. 😂
Kaskatı olmayı isterdim bazı konularda ama olmuyor ya. 🥹 mahvolduk.
Hissiz ve kaskatı olmaktan daha iyi durumdayız bence. İyiyiz iyiii. 😂
O da doğru 😅
Teşekkürlerimi sunuyorum efenim 😃🌸
Ne demek 🌸
Yeni karalar alıyorum uyguluyorumda. Sorun aksatıyorum, erteliyorum: Erteleyince de depresyona giriyorum. Yeniden harekete geçmem gerektiğini düşünüyor uyguluyorum.
Tek gereken iyi bir program yapıp sirkülasyonunu sağlamak.
Cevap
4Cevap
Evet aldığım kararları uygulama da başarılıyım. yani en azından deniyorum sürekli.
Yarın yeni hayatımın ilk günü, bütün kararları uygulamaya geçircez inş 🥲😄
Evet evet inanalım buna 😄
Genel bir şey söylemeyemem ama çabalıyorum :))
kısmen diyebilirim sık sık kararlarımı güncellemekten uzun soluklu olamıyorlar
Karar almak zor benim için.. Karar verdiyse zordur eli boş dönmem..
Resim ben olmuş uygulayamıyorum xkcjfj dün karar almıştım yazmamak için bugün yazdım
Hiç iyi değilim.
Böyle böyle tecrübe kazanıyoruz...😅
Aynenn
Hemen icraata döktüğüm için evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?