Şöyle yağmur damlaları camdan ruhuma aksa.. Çocuklar gibi ıslansam.. Keyifli günler.. 🤘

#smell

Şöyle yağmur damlaları camdan ruhuma aksa.. Çocuklar gibi ıslansam.. Keyifli günler.. 🤘

#smell
Bu sıralar özlediğim şeylerin başında normal bir gün geçirmek geliyor o monoton diye şikayet ettiğim hayatımı özledim bana geri versinler diyorum içimden..
Ve pek olanı biteni umursamadan ne istersem onu yaptığım günleri de özledim daha geçmişte kaldı ama insan arada bi özlüyor işte..
Ve yağmurda yürümek buda özlenmeyen bir şey değil ve yağmura da hasret kaldık
Kesinlikle.. Bir zamanlar ne kadar sıkıcı diye şikayet ettiğimiz dönemleri bile belki de arar hale geldik ama bunlar da geçecek.. :)
geçmeyen bir şey yok elbette sabır ediyoruz..
Bu aralar özlediğim bir şey yok maalesef ayni daha çok en çok kaybolan duygularımı özlüyordum artık bunları bile özlemiyorum çünkü benim için hiç bir anlamı bile kalmadı bu tür duyguların. yani insan bir süre sonra aslında her şeye alışıyor genelde alışamadığı şeyleri özler insan. ya da bazen eski anılar aklına gelir onları özler ama benim şu an için özlediğim bir anı ya da özlediğim her hangi bir şey yok zaten bundan sonra da olur mu bilmiyorum.
Genel olarak geçmişe dönüp baktığım zaman zaten özlenecek bir şey bulamıyorum ama insan bazen duygusal oluyor bazen yaşadığı küçük bir yüzünden gülümseme oluşturuyor ve o anı tekrar yaşasaydım diye sürekli düşünüyor ayda bazen o anılar acı verdiği için de aslında özlem gibi duyguları uzaklaşmak ya da kaçınmak istiyor zaten insan sevmediği bir şeyi de özleyemez.
Cevap
36Cevap
Bu aralarda en çok gözümden yaş gelecek kadar gülmeyi özledim. Bugün arkadaşlarımla iki sene önce annemlerin balkonunda çekildiğimiz resmi grupta paylaştık. O akşam o kadar çok gülmüştük ki... Mahallede gülme seslerimiz yankılandı. O resmi görünce arkadaşlarımla gülmeyi özlediğimi hissettim.
Sanırım İstanbul 'u özledim.. orada daha bir hür hissediyorum. Başımı alıp alıp geziyorum falan.. bu halime bir özlem duyuyorum istediğim kadar yalnız kalabilmek bir de bu ikisinden isterdim
Sevgilimi özledim bugün buluşcaz
Selam gadası 🙃
Özlediğim şeyleri yapmak için havaların ısınması gerekiyordu. Havalarda ısınmaya başladı. Siftahı yaparak mangal sezonunu köz çayına, köz kahveme kavuşmama az kaldı.
Aşkı
Şimdiki ilişkilerin çogu menfaat çıkar üzerine. Sevdiginden degilde yokluğa düştügü için sürekli insanlar arayış içinde.
Ben bu tarz ilişkilerde paramla ilişki yaşadığımı düşünüyorum. Benden faydalanmasını kestigim an tonlarca söylenen güzel sözler birden balon olup gidiyor...
Delice yağmur yağsa da keşke.. o yağan yağmurları biriktirsem ben de.. içimde yanan bir dağı söndürür mü?
Kış mevsiminde olduğumuz halde ne yağmur var ne de kar var. Maalesef ki toprak kurudu bitkiler sarardı böyle olmaması gerekiyordu. Kış aylarında olması gereken şeylerin olmasını özledim. Yağmurun yağmasını hasret ile bekliyorum
Hiç değişmiyor ki Hep aynı kişiyi özlüyorum yağmur yağsa da kar yağsa da güneşte açsa hiç değişmiyor
Sakin kafayla bir gün geçirmeyi çok özledim , birinin beni sevmesini , benim de onu sevmemi falan fistan
Siyasileri değil, halkı tamamen mutlu, huzurlu vede güven dolu bir Türkiye'yi özledim 🙏
Rahat bir uyku çekmeyi özledim.
Etrafımdaki insanların bazılarını sevmem ama onlarla bile aynı ortamda bulunmayı özledim.
Kafamın gelecek kaygısıyla dolup, stresten başımın çatlamadığı zamanları
Biriyle konuşmayı özledim, sesini, zekasını.. O da geçip gider nasılsa.
Ruhumda yaşayan birini özledim elimden aadece dua etmek geliyor
Kar göremedim bu sene. En fazla 2 gün kaldı eridi gitti ondan sonra.
Çok şey istiyorsun.
Yakında millet olarak teyemmüme döneriz.
Adam gibi adamlara rastlamayı özledim sitedekiler hep nonoş çıktı
Çocukluğumu özledim. Çoğumuz o zamanlar daha mutluyduk..
Ya bir erkek şiiişşşt beni yanda bir kadını *
Sigarayla aramız bozuldu terk ettim, ama özlüyorum yalan yok.
Çocukken annemin hazırladığı sandviçi yemeyi. Şimdi aynı tadı olmuyor 🥲
Eski huzurlu günleri ülkenin debremsiz halini
Denize gitmeyi özledim, kamp yapmayı özledim, balık tutmayı özledim
Sırt çantamı alıp Antalya’nın dağlarını gezmeyi özledim.
Arabamla tek başıma yolculuk ve kalbimin şehrine gitmeyi
Kalbinin şehri neresi
eskileri.. eskinin havası, çocukken ekmek almaya gidip artan parayla abur cubur almayı ve bunun gibi çok şeyi.. ne varsa eskiden vardı belki fazla paramız yoktu ama mutluyduk dert tasa yoktu be..
Yaz’ı çok özledim. Şöyle sahilde çimlerde oturup sabahlamayı.. ☀️
Peluş hayvanlarımın yumuşak kokusunu, onların arasında saatlerimi yedikten sonra televizyonda bez bebek izlemeye koyulduğum zamanları özledim.
Uzun bir araba yolculuğu, motokaravanda olabilir.. giderken yolu, ağaçları, daglari , denizi izlemek..
Sanki yazı bi özledim. Tatile ihtiyacım var!!!
Sıcacık, Herşeyi unutturacak bir sarılmayı özledim.
Doya doya kitap okuyabilmeyi özledim. Sefilleri aldım ama henüz onu bile okuyamadım. 😪
Çok basit bir şekilde dertlerden kurtulup mutlu olmayı
Terasta yağmuru izlerken çıkan o toprak kokusu kahve sigara inceden müzik...🦂 '
Tek başıma sahile gitmeyi orada yağmurun altında hüzünlü şarkılar dinlemeyi
Kavuşmaya ramak kalmış bir özlemim var
şu aralar ailemi özlüyorum
Çocukluğumu özledim çeşke hiç büyümeseydim.
Sevdiğim insanla uzunca sarılıp uyumayı
Memleketimi özledim kuzenlerimi özledim.
Sevmeyi sevilmeyi özledim
Tekrar birini sevmeyi
dinlenmeyi ya sen
Ciddi anlamda sessizliği
Kız arkadaşlarımı, Ankara 'yı...
Hayatımda biri olmasını özledim valla.
Sakince tereddütsüz bir şekilde uyumayi
Güzel haberler aldığım günleri özledim...
Yaz gelse de erik, kiraz yesek.
eskiden olduğum kişiyi özlüyorum
Bursa'yı özledim. Gideceğim inş
2009 2010 yıllarımı özledim en çok keşke o yıllara dönebilsek.
İçimde birçok şeye özlem var
Bahar kuşlarını
Sadece Babamı..
Mutluluğu
Geçmişteki anılarımı
Özlediğim bişey yok
Sevdiklerimle kahkahalarla gülmeyi..
Sessizliği huzuru 🍂🍂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?