Konuştugun kişi ile ne kadar samimisin bilemem ama beni rahatsız etme diyen kişiye engel basarım, samimi degilsem. Eğer samimi değilsen ve ona ragmen böyle uzatdıysa ya anlamamıştır, idrak edememiştir ya da yüzsüsün tekidir.
beni rahatsiz etme diye uslup olmaz o tarz uslubu olan birine engel şart rastgele bi daha karsimiza cikmasin ha sayet Şu an kafami dinlemek istiyorum sonra konusalim veya senle anlasamiyorum konusmak istemiyorum filan desen evet bu normal olurdu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çünkü onlarda bu sözü anlayacak işleyecek bir beyin bulunmuyor maalesef.
Bunun cevabı kişilik ve kültür meselesidir.. Çünkü saygı kişilikli ve kültürlü kişilerin bir tarzıdır.
Bu konuda sitede tam örnek kişisiniz İstanbul beyefendisi gibi sizi örnek almalılar
Teşekkürlerimi sunuyorum Ailem nurlar içinde yatsınlar.
Konuştugun kişi ile ne kadar samimisin bilemem ama beni rahatsız etme diyen kişiye engel basarım, samimi degilsem. Eğer samimi değilsen ve ona ragmen böyle uzatdıysa ya anlamamıştır, idrak edememiştir ya da yüzsüsün tekidir.
Sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Bunlara cevap verince kendilerine iş attigini dusunuyorlar... o yuzden direkt engelleyip geciceksin anca oyle anliyorlar
tm k. kardeşim yazar engellerdim sahsen niye uzatmis eleman anlamadim
Saçma mantık aynı şeyin laciverti bir insan o an rahatsız edilmemek isteyebilir bu doğal
beni rahatsiz etme diye uslup olmaz o tarz uslubu olan birine engel şart rastgele bi daha karsimiza cikmasin ha sayet Şu an kafami dinlemek istiyorum sonra konusalim veya senle anlasamiyorum konusmak istemiyorum filan desen evet bu normal olurdu.
Sen yazdıkça bu muhabbetin sonunu her şey olarak düşünebiliriz.
Rahatsız olsa engeller engellemediğine göre rahatsız olmuyor gibi algılanıyor
şu tipler hiç çekilmiyor boşuna cevap verme
Bu sözden anlamayan olursa engele geç derim çünkü diğer dediklerini de anlamaz o şahıs. 🙂
Abi kendilerini bu kadar aşağı çekeseler ya sanki dünyada kadın nesli tükendi ya
Birisi "rahatsız etme" dediyse üstüne "peki" denir. O kadar.
Feminist birine yazmak mı? Kendi mezarını kazmış eleman...
Yüzsüzlük tamamen skımde bıle Olmaz bana yazmayan birine nokta dahi bırakmam
Bazen ne kadar anlatırsan anlat anlamazlar!
senin gunluk rutinin degil mi bu 😂
Budan kastın ne
gecende seni sorunun altinda lincleyip ozelden yuruyorlardı
O soruyu ben sormadım
neden engellemeyip uğrasıyosun ki
Bu örnek arkadaşlarım dada yapan vardı arkadaşlığı bitirdim
bu arada tt kullanıyor musun gördüm sanki senş
Evet androm. exe ama aylardır aktif değilim yeni görmüş olamazsın
evet bi kaç ay önce görmüstüm
engelle geç uğraşılmaz
Bu örnek arkadaşlarım dada yapan vardı arkadaşlığı bitirdim
Engellesene yazacağına :D