Bana sorarsanız benimki tarih bu hayatta bana en çok zevk veren şey açık ara tarihtir

Bana sorarsanız benimki tarih bu hayatta bana en çok zevk veren şey açık ara tarihtir

Tarihe bi ara ben de çok ilgiliydim sonra hocamın tavsiyesi üzerine bıraktım ilgilenmeyi. boş ver tarih’i gerek yok gereksiz demişti. Düşündüm çok mantıklı geldi, kafanı böyle şeylerle doldurma falan demişti. Bana da düşününce çok mantıklı geldi gerçekten, ne gerek var yani araştır et vs eline bir şey geçmiyor. Genel kültürün artar en fazla belli bir oranda o da. O zamandan beri ne tarihle ilgilenirim ne siyasetle gerçekten çok uzaklaştım bu konulardan. Tartışması yapılsa konuşmuyorum bile sadece dinliyorum.
Sevdiğim kadının sadece gülümsemesiydi dünyalara bedeldi o keşke hep gülseydi ben dünyanın en mutlu adamıydım ama siz kadınlar sizin için canını verebilecek bir adamı değilde modern olsun eski kafalı olmasın kibarcık olsun yani seni seviyorum diyebilen adamları seviyorsunuz
Yaşıyorum. Su içebiliyorum. Belgesel izleyebiliyorum. Uzay ve su altı belgeselleri ayrıca spor yapmak beni mutlu hissettiriyor. Makaleleri uzun uzadıya okuyabilecek zamanım var. Makale hatta çoğunlukla psikoloji konulu makale okumayı çok seviyorum. Ayrıca sevdiğim insanla da evli olmak bana kendimi daha cesur hissettiriyor.
Tarihe ilgi duyman çok hoş. Ben sevmeye çalıştıkça nefret ediyorum. Keşke ben de sevebilsem. 🙂
Beni en çok mutlu eden şey beklemediğim güzel şeylerin karşıma çıkmasıdır.
Cevap
25Cevap
Ayna ne zaman baksam gülüyorum 😄
Beni mutlu eden yok maalesef
Tarih benim de özel ilgi alanımdır. Çoğu zaman tarih ile ilgili video, belgesel vs.. izlediğimde, kitap belge vb. okuduğumda popüler film/dizileri izlemekten daha çok zevk alırım. Film dizi seçimimde ise tarihi olanlara öncelik veririm.
3 ay önce ilk defa kendime araba aldığımda çok mutlu oldum.
Bende tarih videoları izlerim ama celal Şengör cahiline denk gelince tiksiniyorum. İlber Ortaylı Osmanlı için entellektüel der, celal Şengör dini rejim entellektüel olamaz diyor. Sanki tarihçi, yobaz.
Yahu bende tarihe bayılırım
Issız Acun öldümu
Gamsız dünya kaldimk
1923 ekimde kutlanan çocuk bayramları falan baya ilgimide çekiyor
Sevdiğim bir sevgilim olursa, çok mutlu olurum. Yalnızlık çok sıkıcı
Banada en çok zevk veren şey Fenerbahçe'dir ya abi başka seviye yemin ediyorum.
Dinler Tarihine Merak Saldım bu aralar. Altay Cem Meriç seri başlattı onu izliyorum şu an.
Gezmek, öğrenmek, uyumak. Kadir mısıroğlunu görmeseydim iyiydi
Uyumak dünyadan biraz bağını koparmak. Hayal kurmak, gezmek.
Sevdiğimin yanında olabilmek
Sevgilimin kartıma para yatırdığını görmek skjdkdjdkfjf ama ciddi anlamda kafa dengim olan arkadaşlarımla bütün bir gün geçirip herhangi birimizin evinde kalmak beni en mutlu eden şey
Anneme sarılmak bunuda yazmak istemiyorum aslında annesi olmayanlar görüp üzülmesin diye
Ajda Pekkan şarkıları.
Güzel bir yemek ve güzel bir kadin ya da güzel bir uyku hahahaha
Salihde oturmak müzik dinlemek uyumak arkadaşımla şakalaşmak
Sanat, estetik, felsefe, bilgi, hayal
Beni mutlu eden hiç bir şey yok.
Bilim. Celal hocama kalp❤️
money money money must be funny
İş desem yalan olmaz
Hayatta beni mutlu eden bir sey yok
:D
Motorumla uzun yol yapmak
Arkadaşımın evi de kalmak