AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendim olmak
Hiç bir şey aklıma gelmiyor. Kaybetmeye gelmişiz herhalde 😂 eskiden atari oynarken süper mario’yu bitirmek falan olmaz herhalde. Gerçekten şöyle bir düşününce canımı sıktı bu soru hiç bir şey olmadığını fark ettim 😓
Anksiyete panik atak ve depresif kişilik bozukluğunun üzerine 3 yıllık toksik ilişkiyi bitirme kararı alıp her anlamda sorunlarımın sebebinin bu ilişki olduğunu öğrenmem ve normal hale dönmem.
Sanırım sadece ailem canlarım benim. En büyük başarım şansım sahip olduğum ailem annem babam ve kardeşlerim
Mutlu bir aile tabiki bu başarı kendine kendine elde ediliyor bu nedenle hiçbir insan bu başarıyı kolay kolay kazanamaz çok şanslısınız ileridede böyle mutlu bir aile olursunuz.
Öncelikle benim ailem gerçekten problemli bir aileydi ve çok zor seyler yaşadık çoğu da berbattı travmalarım hala var aöa kendimi değiştirdim sonra onların da değiştiğini gördüm ya da hep aynı kaldılar ben artık fark exemiyorum neyse ne gerçekten huzurluyum ve her an için şükrediyorum. . Aslında bunu herkes başarabilir çünkü emin olun bizi canlarından çok seviyorlar. Ve kimse canından bir parçayı kaybetmek istemez
Allah sizi cennete heppinizi birden koysun çünkü bir parcanizin bile cehenneme girmesini istemessiniz...
Teşekkür ederim sizi de. Allah herkese sağlık mutluluk huzur ve başarı versin her zaman ederim duasını
Bu yasimda bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim kendi emeklerim ve ailemin katkisiyla.
Kendi kendime yetiyo olmam yanlız başıma da olabilirim
Efendim kendi özel durumunuzda kendi kendine çözüp yetebiliyorsaniz ne güzel size buda benim gözümde büyük bir başarıdır
Bunu duymak güzel teşekkür ederim
“Bir şeyi başaramamak “bence en büyük başarı. Çünkü herkes bunu başaramaz.
Ama bir şey yapmamak demek onu denememek üşenmek demektir
"Hata yapmayan kişi hiçbir şey yapmayan kişidir" yani bir başarı için savaşmamak başarı değildir aksine en büyük başarısızlıktır
Başarı denincede diğer insanların yapamadığı şeyler aklına gelmesin aksine aklına hayatında başarması zor olan birşeyi başarmak gelsin aklına.
Ben çok savaştın ve paramparçayım, üstüm başım delik deşik. Ne kurşunum kaldı ne sığınacak siperim. Bırak aksın kanım.
tıp fakültesi kazanmak ve okumak olabilir
tabi başarı denebilirse
Beni ezen en sert kayaların üstüne çıkabilmem.
Büyük bir popoya ve vücuda sahip olmak başka hiçbir başarım Yok
Türkiye'de yaşamak, hem de bu yaşa kadar tek parça halinde, gerçi kafa biraz kırık ama 😂😂😂
Yok amcam öyle demeyin😂 her şey zeka değildir önemli olan kendimize dikkat etmek kendimizi sevmeyi öğrenmektir. 😉
Neredeyse hiç kitap okumadan şu genel kültür seviyesine erişmek.. Biraz belgesel bağımlısıyım da :)
Güzel karakterim ve kariyerim…
Biliyormusunuz bu duyduğum en güzel cevap. Çünkü başarı denince insanların aklına yapılması zor olan şeyler gelir fakat öyle değil güzel karakterli olmak bir çok insanın başaramadığı şeydir ama basittir önemli olan 1 kere geldiğimiz dünyada güzel yaşamak iyi insan olmaktır bu en büyük başarıdır.
🍀🍀🍀
Hayata tutunmak diyelim
Aman efendim bu dünyaya 1 kere geliyoruz lütfen.
5V1 savunabilmek
Senden korkulur 😂😂😂
:) ölümden kurtulmuşdum
Başarım var ve çok güzel bir Başarı 💖
Bu çağda yaşamak
Düşündüm fakat bulamadım sanırım bir başarım yok.
Başarı çok felsefi konudur))
Bu yaşa kadar sağlam kalmak
Bu yaşıma kadar hayatta kalmıs olmam
Duygularımı kontrol edebiliyor olmak
Başarısı var mı hayatım bilmiyorum
Kendi kendine yetiyor olmam
Sinirime hakim olmayı ogrenirsem o olacak
sanırım yaşamak
Başarısızlık :)
Her başarı bir başarısızlıkla doğar
"Hata Yapmayan Kişi Hiçbir şey Yapmayan Kişidir"
-Albert Einstein