Kendine iyi geldikten sonra, başkasının sana nasıl geldiği, senden nasıl gittiğinin bir önemi yoktur. Önce hayal edersin, sonra hayalinin içinde mücadeleye girersin. Ve sonunda sakinliği öğrenirsin..

Kendine iyi geldikten sonra, başkasının sana nasıl geldiği, senden nasıl gittiğinin bir önemi yoktur. Önce hayal edersin, sonra hayalinin içinde mücadeleye girersin. Ve sonunda sakinliği öğrenirsin..

Bana en iyi gelen şey uyku. Tüm dertlerden uzak oluyorum uyuduğum zaman. Yemek yemek ye yine benim için stres giderici oluyor. Sevdiğim insanların ve anlaşıldığım kişilerin yanında olmak ta bana iyi gelir
Bana şu an için iyi gelen bir şe yok yani bana iyi gelen şeyler aslında daha çok hobilerim diyebilirim yani bana hobilerim daha çok iyi geliyor bunlarda film izlemek şarkı dinlemek ya da oyun oynamak veya spor yapmak kitap okumak ve arkadaşlarım ile konuşmak bunların dışında iyi gelen şeyler pek yok diyebilirim. ya da sevdiğim yemekler de bana iyi gelebiliyor bazen.
Ooo Pinhani 😂severim..
Bu sefer de sevdiğin şarkıyı atıyım dedim abla 😂
Çok teşekkür ederim 😂Pinhani sevilmez mi yaa🖤😂
Rica ederim abla 🤗 pinhani severiz tabi ki 😂🌸
Kuşadası nda milli parkta yürüyüş yolu vardı orman içinde.. hergun gitmiştim oraya hergun. öylesine keyif aldığım bir zaman daha olmadı.. çok eğlendim... kafamdaki hiçbir sorunu düşünmedim oradayken.. ormanın o sessizliği.. o taşlı yolda yürümek.. yabani hayvanların ormanın içine doğru kaçması.. ay çok güzeldi
Sevdiğim bir şarkıyı söylemek
bazen sevdiğim bir yemeği yemek
çok özlediğim birisini görmek
uzun zamandır dinlemediğim bir şarkıyı dinlemek
Sahilde yürümek dolaşmak
Çok beğendiğim bir şeyi indirimde yakalamak
Cevap
15Cevap
Müzik, gece, deniz, sigaram, kitaplar, yağmurda yürümek, içki, sevdiğim insanlar. Keyifli geceler.
@Edameda06 sevgilim 🌹❤️
❤️💋❤️
bana en iyi gelen şey karanlıkta sessizde oturmak.. dinlenmek huzur bulmak..
bu sıralar bu bana lazım..
Kurduğum hayalin gerceklesmesi icin mücadele etmek.. ve daha da iyisi verilen mucadelenin biseyleri yeserttigini izlemek..
Tek başıma da kendime iyi gelebiliyorum. Onun haricinde ailem, sevdiğim, gece ve rakı iyi geliyor
Kendim ile iyi olmayı öğrendim.. yalnızlık iyidir
evcil hayvanlarım bana büyük bir terapi inanılmaz bir duygu bu
Değişiyor yaa. Bazen uyumak bazen müzik dinlemek bazen müzik yapmak bazen gezmek vs vs
Bana en iyi gelen şey annemdir. 100 yaşında bile olsa onun nefes alması yeter bana
@IAmarPresterAen My Lovem 😂🥰❤️
Misis aurası yüksek sevgilim ❤️💋🤣
Uzaklaşmak. Hep iyi hissettiyor.
Temiz hava.
Sevdiğim adamın sesi.
bilmiyorum ya gelmiyor hiçbir şey
Huzur ve olumlu insanlar 😄
Bulunduğum şehirden uzaklaşmak iyi geliyor
Doğa, benim her şeyim.
Gerçek sevgi ve samimiyet.
Ailem.
Yalnızlık