Durup durup ya artık başlamam gerek dediğiniz şey nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kendinizi geliştirmek için neler yapacaksınız?
Bölümüm makine mühendisliği solidworks öğrendim şu an hazırlık okumaktayım aynı zamanda sanayinin içinden geliyorum bu beni ilerde çok iyi bir mühendis olacağıma inandırıyor şimdilik hedefim yabancı dil
İngilizce öğrenmeye geçen sene başladım solidworksu yeni bitirdim sanayi tecrübem ise 13 yaşından sanayide çalışıyorum almanca ise yazın başlamayı düşünüyorum
şu an ingilizce alıyorum dil olarak onu ogrwnim başka dil e başlıca ondan önce dış ticaret eğitimi ikna kabiliyeti eğitimi müşteri ikna eğitimi diksiyon eğitimi hijyen eğitimi ilk yardm eğitimi daha bi suru var bu tarz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kitap okuyorum genel olarak. ve spor yapıyorum araştırıyorum her zaman için.
Genelde kendimi gelişmek için yaptığım şeyleri; Kitap okumak, araştırma yapmak, sorgulamak, spor yapmak veya korkularımın üzerine gitmek.
Evet ah o korkular
Aynen hiç sorma özellikle yükseklik
Kalçamı büyütmeyi daha da ertelemeyeceğim. Squat vs. ne gerekiyorsa
Go girl kızım!!! 💪💪💪
Bölümümün cad programını öğrendim ingilizce öğreniyorum yazın da almanca öğrenmeye başlayacağım
Waow hangi bölümü okuyorsun? Kendini geliştirmek için baska neler yapıyorsun?
Bölümüm makine mühendisliği solidworks öğrendim şu an hazırlık okumaktayım aynı zamanda sanayinin içinden geliyorum bu beni ilerde çok iyi bir mühendis olacağıma inandırıyor şimdilik hedefim yabancı dil
Peki kişisel gelişimine ne zaman basladin?
İngilizce öğrenmeye geçen sene başladım solidworksu yeni bitirdim sanayi tecrübem ise 13 yaşından sanayide çalışıyorum almanca ise yazın başlamayı düşünüyorum
Harikasın ya, musadenle takip ediyorum.
Dil eğitimi alıyorum. Başka gelişim eğitimleri alıyorum.
Özel değilse aldığınız eğitimleri paylasabilir misiniz?
şu an ingilizce alıyorum dil olarak onu ogrwnim başka dil e başlıca ondan önce dış ticaret eğitimi ikna kabiliyeti eğitimi müşteri ikna eğitimi diksiyon eğitimi hijyen eğitimi ilk yardm eğitimi daha bi suru var bu tarz
Tamamdir çok teşekkür ederim
Rica bebek 🥰
Ben hep ha simdi ha simdi diyenlerdenim 😣😣
Oo bende de var ya shsjsjjsjsjsjs o yüzden sordum zaten
Bu ülkede işsiz kalmayacak başka ülkelere gidebileceğim her türlü mesleği ve sertifikasını ediniyorum
yapacağım değil yapıyorum, spor, matematik, yabancı dil (ingilizce, almanca, korece, az bucuk fransızca)
Hepsini tek güne ya da haftaya nasıl sigdiriyorsun
hepsinden yarım saat dersek,3 saatimi bunlara ayırıyorum 1 saat çizim 1 saat telefon diğer vaktimi dışarı veya eve ayırıyorum
Ooo kolay gelsin, basarilar 🤗
tesekkürlerr
Okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi, ufkumu genişletmeyi severim. Farklı kültürler, ülkeler görmek istiyorum kısmet olursa
"ya!", diyorum, şu antik yunancayı halletmek gerek!
Kendimi geliştirmiş durumdayım. Umarım kendini geliştirmeyenler kendini geliştirir
Bol bol uyuyacağım.
Kendine bir iş edin o işle araştırma yap
Açık öğretime yazıldım çabalıyorum 🤦🤦🤷🤷
Aslında bölümüne bağlı faka açık öğretim okurken inanılmaz gelişim konusunda sürat alabilirsin
Fakat*
Yeteri kadar geliştim
Neler yaparak yaptın onu
ben zaten gelişim için her an çabalıyorum.
Niye bu ismi seçtin merak ettim
zayıflamak
Buna benim de ihtiyacım var hadi insallah
İnşşaallaahh
Mesleki yeterlilik belgeleri
Kitap okuyorum