Kimlere ve nelere saygı duyulmalı, kimlere ve nelere saygı duyulmamalı? Örnek verebilirsiniz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimlere ve nelere saygı duyulmalı, kimlere ve nelere saygı duyulmamalı? Örnek verebilirsiniz.

Bence saygı her insana duyulmaz yani saygı doğuştan da gelmez saygı daha çok hak edilir. mesela benim için başarılı ve iyi insanlar saygıyı hak eden insanlardır. yani bazıları yaşa göre saygı duyuyor ama bunun bir ilgisi yok yaşı çok büyük olup çok kötü şeyler yapan insanlarda var yani böyle birine saygı duyulabilir mi tabi ki hayır. bu yüzden saygı benim için daha çok insanın davranışları güzel kalbi veya kişiliği ile sonradan duyulması gereken bir davranış biçimidir. daha çok iyi insanlar ya da dürüst insanlar saygıyı hak eder benim için bu yüzden de daha çok kötülere saygı duymam. sadece iyi insanlara saygı duyarım her zaman için. saygı olmadan zaten iletişim de olmaz ve sevmediğim birine de saygı duyamam ben hiç bir şekilde. bu yüzden de bazı insanları gördükçe hiç saygı duyasım gelmiyor mesela küfür edenler iki yüzlü olanlar ya da insanlara yalan söyleyen insanları gördükçe bunlar saygıyı hak etmiyor diyorum ama bazen de mesela gördüğü her insana yardım eden düşünceli insanları görünce de saygı duyuyorum çünkü böyle insanlara saygı duyarım daha çok.
İnsan genel olarak karakteri temiz düzgün insana saygı duymalıdır bu tabi ki kişiye göre değişir ama benim için durum bu şekilde.
Merhaba
Ben küçük büyük herkese sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum ama artık herkese hakkettiği şekilde ben bu yüzden annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum 6 yıldır sebebi anneler evladını evden atabilirmiş hakkı varmış teyzelere kızılmaz anne yarısıymış dede ve anneanneye karışılmaz vurabilirmiş bana yaşlıymış kardeşim bana küfretse bile o küçük olduğu için onu hoş göreceksin dediler hiç biriyle konuşnuyorum anneannem 3.5 yıldır felç yürüyemiyor dili tutulmuş konuşamıyormuş daha yanına gitmedim annem evlendi gitti kardeşim arkadaşlarıyla ev tutmuş başka şehirde onun epilepsisi var mesleği yok onu bile aramıyorum ben herkese saygı göstereceksem o insanlarda bana saygı gösterecek
Banamı kızıyon anlamadım
Pardon kusura bakma
6 yıldır arayıp sormam ben onlar yüzünden sokaklarda kaldım parklarda yattım ölümden döndüm ben hastanede yatarken dedem düğünlerde oyun oynamış
Onları etmesin
Geceleri sıkıntıdan uyamıyorum bazen
Eskilerden intihar vardı aklımdada ilâçlar rahatlattı
6 yıldır Aramıyorum Kandil bayram seyran bu kinim geçer mi
Yok her zaman değil ya bu bayram seyran kandil vs
O günlerde aklıma geliyorlar daha çok hep görüşürdük ama hiç aramam ben 6 yıldır tek bağım yok rahat kalmak için yoksa hasta oluyorum depresyon
Bir kere yaptımda 2-3 gün sinirliydim hep unutmak istiyorum aklıma gelmesin
Keşke ölsem
Ben yaşamak istemiyorum ki
Konuşacak kimsem yok sıkıntıdan bittim
Cevap
17Cevap
Sana ve bana aşkımıza ❤️
🥰❤️
Haddini bilene saygım sonsuz. Fakat saygıda kusur edilmemeli. Saygı herkese, en çok kendimize. Çok kendini yüksekten görenlere, insanları küçümseyenlere saygı göstermem. Mesela bazen insanlar çözüm arıyor dertlerini açmışlar. Teselli arıyorlar. Bazıları ise sırf ezmek. Hakaret etmek için yorum yazıyorlar. Benim algıma göre bir insanın söyleyecek güzel bir şeyi yoksa, ya konuşma, ya yorum yapma. Çünkü bana göre bu tür insanlar saygıyı hakketmiyor.
Saygı ben istediğime duyuyorum yani bu benim istediğim bir şey aslında özümde kendime saygım var hududu aşmayan herkese de saygım var
ama derin saygı bu saygı herkese duyduğum bir şey değil
katılıyorum kendini bilene saygı duyulur
salağın önde gideniyken her şeyi bilirim diyorsa o kişiye saygı da duymam sevgi de
Hakedene, layık olana, gösterene, olgun olana, insan gibi insan olana saygı duyulur
Tek derdi ailesi ve evi olan hoşgörülü saygılı sevgili insanlara saygı duyulmalı.
Yüreğinde merhamet kırıntısı olanlara
Aileme ve bana saygı duyan kişilere
Saygı hak edene verilir canim
Saygı gösteren saygı duyulmalı
Ben herkese saygı duyarım.
Sana saygı duyan herkese saygı duyulmalı.
İnsan olana gercekten insan olana.
Herkes birbirine her konuda saygi duymali
Büyüklere işi bilene bazı görüşlere
Ben kendini bilene saygı duyarım.
Hakedene.
Hakedene saygı.
İnsan olanlara.
Gerçekten çok farklı bir şey.
Erkekte olabilirsiniz , kadında olabilirsiniz.
Ama insan olamadıktan sonra cinsiyetin ne anlamı kalır ki.
Hersey, her yer boş oluyor.
İnsan olana
Hak edenlere
Kimseye
Hakedene
Hak edene
Kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?