Başarana kadar inat mı? Yapamıyorum diyerek pes mi?
Hangi seçeneğe daha yakınsınız?

Başarana kadar inat mı? Yapamıyorum diyerek pes mi?
Hangi seçeneğe daha yakınsınız?

Genel olarak başarısızlığa karşı vaz geçmem yani sorun neredeyse mutlaka bulur ve çözmeyi denerim her zaman için. bu yüzden de genelde nerede hata yaptıysam onu bulur ve tekrar o hatayı yapmazdım aslında başarısızlık için sürekli olarak denemek lazım ama ayın şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek mantıklı olmuyor benim için. bu yüzden hata yapmaktan ya da başarısızlıktan korkmuyorum farklı farklı yollar deniyorum hatayı daha çok kendimde arıyorum bu yüzden de başarısız olduğum zaman tekrar deniyorum.
İnat durumundayım zira pes etmeyi genel olarak 100 duvarlik engelin 99 unu astiktan sonra yoruldum deyip geri dönmeye benzetiyorum. Pes etmek artı bir kayıp olarak geliyor bana yani. Ama tabii bağlamı da önemli. Ne şartlarda pes edildiği de gerçekçi olma gerekirse.
Pes etmemek için sabrım yok. her şey olacağına varır diyip olduğu noktada olmuyorsa bırakırım. İstisnalar hariç.
Bu ben artık ya. Sabır yok sabır ajshhj
Sabrımızı tüketenler sabırsızlıktan çatlasınlar ocskmcns
Kız dur beddua etmeyelim hemen ahshss
Beddua değil ya yapılana karşı karma duası😂
Teşekkür ederimmm canımm❤
Rica edürümm 🤍
Inat değil de elimden geleni yaparım baktım olmuyor yolma bakarım...
Mis gibi kafa miiis 😄
Cevap
14Cevap
İnatla başarmaya çalışırım, elimden geleni yaptığıma inanıyorsam, demek ki Allah’ın daha güzel planları var diye düşünüp salarım.
Başarısızlık bende inat yapar hırsla ile daha fazlasını yapmak için çaba veririm
Üst üste yapamıyorsam hırslanıp da kendimi yormam açıkçası, potansiyelimi en iyi nasıl kullanırıma odaklanırım. Yeteneklerim doğrultusunda ilerlerim. :)
Ennn mantıklısı. ✨️
Elimden geldiği kadar başarmaya çalışırım. He olur ya da olmaz. Fakat ben en azından şansımı denemiş olurum.

Olası rakipleri ortadan kaldırarak 🤨
Bu konuda çok hırslıyımdır başarana kadar uğraşırım yoksa uyku uyuyamam bu hayatımın her alanı içinde geçerli dir yenilgiyi kabul edemeyen bir kişiliğe sahibim
Başarısızlıga tahmülüm yok çevremdekilerde bunu bilirler ve benle bir iş yaptıklarında hata yapmaktan korkuyorlar 😂
Bu hangi konuda başarılı olmaya çalıştığıma bağlı aslında , insanlar konusundaysa pes ediyorum o bir net ama.
Yapmaya çalışırım yapamadığımda bazen oluruna bırakırım aşırı inadım yok
Birkaç defa denerim. ama olmuyorsada olmuyordur fazla ısrarcı olmam
Keçi gibiyim duvar yıkılmazsa kafamı kırana kadar vururum
Umut var ise peşinden koşarım aksi halde mücadele etmem..
Herkeste de ne azim varmış ben direkt pes lskdkd
Kendime kızar sonra nerede yanlışım bakarım ve tekrar hedefe yürürüm
Eskiden çabalıyordum da her şey torpil oldu ülkede enerjim kalmadı
Başarana kadar inat çünkü başarmak zorundayım
Farklı bir taktikle denemeye çalışırım
Tecrübe olarak bakarım
hatalarımdan ders çıkartır tekrar denerim
Daha iyi si ni yapa bilirim
Başarana kadar inat ederim
Yapana kadar devam
İnat.
Hirslanirim