Güncellemeler
+1 yıl
Iyyy
Güncellemeler
+1 yıl
Düşman başına
Yaşça büyük erkek abim olur sevgilim olmaz. Yaşça büyük erkeği napıyım ya.. Ben 22 yaşındayım benden 2-3 yaş küçük olsun erkekler erken yaşlanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah tan başka kimse geleceği gaybı bilmez
Ben rüyamda 2004lü erkekle evleneceğimi gördüm
rüyalar terstir gördüğün kişiyle evlenmeyeceksin
Yoo. Ters rüyaları bilirim işaret rüyaları bilirim daha önce de dayımın oğlunu görmüştüm böyle doğacağını ve gördüğüm gibi de 2 yıl sonra dayımın sarılın oğlu oldu. Kudurma abi
neyini kudurucam kardeş
Senin gibi abisi yaşındakilere mi baksın istiyorsun benim yaşımdaki kızlar
sen düşündüğüm den de küçükmüşsün konuyu nerelere getirdin anlamsız boş konuşmanla ne olduğunu çok iyi belli ettin senin gibi birinin konusuna neden yorum yazıyorum ki muhtemelen daha çok küçüksün insanların ne dediğini anlamayacak kadar gitmiş bir tarotcuya fal baktırmış rüya görmüşsün bunlarla burada boş geyik yapıyorsun
Diyemedin yo ben yaşça küçüğüme bakmam diyemedin
Yalan ya sallıyor yasıtlarınla takıl zaten yaslı erkegi napcaksın erkenden cöküyor hepsi
Evet. Yaşıtımla da değil en az 2 yaş küçük olmalı ve gerçekten kızlar geç olgunlaşıyor asıl
Dedigine katılıyorum kızlar ergen cocuk oluyor hep ama yaşlı amcaların kendilerine kılıfı erkekler gec olgunlasıyormus hshshss ondan mı saclarınız 22 ye girince dökülmeye baslıyor ak bxjxn
Yaşlı amcaların kılıfını bırak ya…18 yaşındaki erkek delikanlı gibi 18 yaşındaki kızsa çocuk gibi. Allah bana benden yaşça küçük koca versin sadece amin
Aynen öyle valla 22,24 yasındaki erkekler en az 28 duruyor şok oluyorum bunlar 28 olunca 35,40 durur…
Ayrıca kendinden küçük kıza bakan erkek sevmem
Fal ne ya, insan tercihlerini yaşar.
askim hangi tarotcu
Gaia
Olabilir
🤣🤣🤣 Allah'ım