Güncellemeler
+1 yıl
Biraz sa... lak gibi yazmıştım değiştirmiş KS
Ben kendimi dışardan biraz yav he veya şaşkın gibi görüyorum. Böyle hiç gözüaçık fena değilim.
Yakın olmayan arkadaşlarıma dışarıdan nasıl göründüğümu sorsam yapıcı eleştiri adına beni ezik olarak görürler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
özgüven eksikliği var. kendinizi geliştirin. kendinizi sevin.
Nereden anladınız
bir insanın kendini bilmemesinden.
mesela kendimden :D
eskiden ben de senin gibi düşünürdüm :)
Yani şaşkın veya sa... lak değil miyim
ha ha ha. onu anlamak için daha detaylı bakmak lazım. özelden yazar mısın
azıcık özgüvenin olsun. kimsenin seni onaylamasına ihtiyacın yok.
Peki bu
Benden üst kademede olanlar için de geçerli mi? Statü veya yaş olarak
tabikide bu insanın kendiyle ilgili olan bi olay.
Evet doğru.
Kilit kelime buydu onaylanma
Akşamdan beri gün içinde olan şeyleri düşünüp duruyordum.
Kimsenin beni onaylamasina ihtiyacım yok.
ha şöyle. güven kendine hatanda olsa senin hatan. en kötüsü tecrübe edinmiş olursun.
Hata denmez ama şey gibi nasıl denir dalgınlıga benzer. Şaşkınlık işte. Biri yanlış söylediğinde sen onu duzetirsin ya. Öyle. 2 3 defa düzeltti biri beni bugün. " Onu sormuyorum , sen başka cevap verdin" gibi
Yani bir ortamda " bak bunun kafa zehir gibi gözü açık maşallah " denecek bir tip değilim.
olabilir insanın binbir türlü hali olur. uykusuz flan kalmşındır. dalgınlık olur. ama bunlar devamlı oluyorsa sıkıntı.
maalesef kimse kimseye benzemez ama kişisel gelişim kitapalrı faydalı olabilir.
Bilmiyorum. Psikolojiye ilgim var bilgim de var ama hala neden böyleyim bilmiyorum.
Bugün biraz hastaydım ve bu yüzden geri durmayı tercih ettim. Rahat hissetmiyordum kendimi. Belki bu yüzden.
Hep böyle mi
Yani ben kendimi çok sert eleştiriyorum bu yüzden hep öyle mi bilemiyorum. Bu yüzden çok yakın olmayan birine sorma ihtiyacı hissediyorum
terzi kendi söküğünü dikemezmiş ;) bende öyleyim herşeyi biliyorum psikolojiyle ilgili ama yine davranış olarak kendini düzelmen zor oluyo
o iyi bişey kendini geliştimek adına. bunu herkes yapamaz
Evet ama benim ki de fazla :)
Bir ara bu halimden daha fazlaydım. O kadar kötü konuşuyordum ki kendimle. Beceriksizim yetersizim çirkinim vsvs. Psikiyatristim kendine saygın kalmamis demişti. Ama ben de böyle böyle bir şeyler katmaya çalışıyordum kendime. Yarış atı gibi. Vurdukça daha da hizlanacagimi düşünüyordum. Ama bu kez de çok yorulmuştum ve kendime bunu inandirmisim gerçekten saydıklarım gibi oldugimu düşünüyordum.
Sonra bıraktım tamamen. Olumsuz kelimeleri çok kullanmıyorum kendime karşı.
Ama şimdi de amaaaaan diyen biri haline geldim. Şaşkınlik böyle.
Hayat kısa. Çok düşünmemek lazım. Bende öyle düzeltemediğim huylarım var ama en sonunda şöyle kapadım konuyu. Bende böyle biriyim. Can ćıkar huy çıkmaz ya da genlerimde var napiyim diyerek çok düşünmüyorum.:)
Yav he nedir
Sa... lak yazmıştım
Biraz san değiştirebilirsin