Ben mental ve fiziksel sagligimla başladım hala devam ediyorum

Ben mental ve fiziksel sagligimla başladım hala devam ediyorum

Hayatımın hiçbir evresinde sabit kalmayı hiçbir zaman düşünmedim sanırım her zaman bir değişim farklılaşma kendimi geliştirme en azından bataklıktan çıkmaya çalıştım şimdi ise tek düşüncem Her daim daha ileriye ve her geçen gün hatta her geçen saat bir üste çıkmaya çalışıyorum ve öyle de yapacağım.
Ağır bir depresyon sonrası çokça kilo alıp kendimi eve kapattığımı farkettim. İlk iş tedavi gördüm. Daha sonra bunun ilaçlarla daha beter olduğunu düşündüm ve değişme kararı aldım. Çok kez denedim ama hep pes ettim. Üniversiteye başladığımda artık kesin değişmem gerektiğine ikna oldum ve hem ruhen hem fiziken hem de bilgi birikimi açısından çokça değiştim. Eskiden kimsenin dikkatini çekmediğimi aksine insanların benimle dalga geçeceğini sanırdım şu an ise kimsenin hakkımda ne düşündüğünü takmıyorum kendimi beğeniyorum bu bana yetiyor ayrıca bu düşünceye ulaştığımda çevremdeki insanlardan iltifatlar almaya da başladım. Bol bol okudum araştırdım ve bilgi birikimimi arttırdım hâlâ da kendimi geliştiriyorum. Kilo konusunda ise yürüyüş ile iyi bir sonuç aldım ama artık yeterli gelmediği için spora başladım fakat eski formumu kaybetmişim. Bunu da yavaş yavaş düzeltiyorum. Bu yolda izlediğim videolar da bana çok yardımcı oldu. Kendi değerimi farketmemi ve kendimi sürekli suçlamamam, başkalarına olduğu gibi kendime de hoşgörülü davranmam gerektiğini bana öğrettiler.
Cevap
1Cevap
Ruhen kendimi değiştirdim ve bu karardan memnunum.
Başlardayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?