AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Kurt
Korumayı temsil eder. Sadakatinizi ve bağlılığınızı sık sık dünyadan gizlersiniz. Kişisel bağlar kurmakta hızlısınız, ancak yumuşak doğanızı güç duvarının arkasına saklama eğilimindesiniz.
Kurt gördüm
Korumayı temsil eder. Sadakatinizi ve bağlılığınızı sık sık dünyadan gizlersiniz. Kişisel bağlar kurmakta hızlısınız, ancak yumuşak doğanızı güç duvarının arkasına saklama eğilimindesiniz.
Kurt
Teşekkürler
Kurt
Kurt
İyiymişim
Gurt!
Hepsi
Nelerı tek tek yaz
Baykuş Kobra Kablan Kurt Köpek
Birde Arsalan
Birde kek
Kaplan
Gerçekten büyük sorunlar yaşadınız. Arkadaşlarınız size genellikle zarar görmüş, korunmaya ve hassas davranılmaya ihtiyacı olan biri olarak bakar. Ama sandığınızdan daha güçlüsünüz, sadece bunun farkına varmanız gerekiyor. Bu yüzden, bir dahaki sefere kendinizi zayıf hissettiğinizde, ruh hayvanınızın ne olduğunu hatırlayın.
Aslan
Öfke duygunuzu dünyadan saklıyorsunuz. Aslanların güçlü, tehlikeli ve aynı zamanda kalplerini kükremeleriyle tanınırlar. Öfkenin her zaman kötü bir şet olması gerekmediğini hatırlamalısın. Aynı zamanda kişiliğinizin ve gerçekte kim olduğunuzun bir parçasıdır. Bunu ifade etmelisin.
Kurt
Baykuş
İç gözlem ve meditasyon tutkunuzu dünyadan gizli tutuyorsunuz. Meraklısın ve her zaman bilgelikle ilişkilendiriliyorsun. İnsanlar sizi eğlenceli ve gürültülü biri olarak görebilir ama aynı zamanda bilgiyi soluma yeteneğinizin farkında değiller. Kendinizi pratikte, meditasyonda veya diğer bağlılık biçimlerinde teselli edersiniz.
Yılan
Güven ve öz değer duygunuzu gizliyorsunuz. Kendiniz için tavır almadığınız veya değerinizden şüphe ettiğiniz zamanlar vardır. Bu yılanı görmek, içinizin derinliklerinde kendinizin en iyi savunucusu olmanız için haykıran bir ses olduğu anlamına gelir.
Yavru köpek
Koşullardan tamamen özgürleşerek sevme eğiliminizi gizlersiniz. İnsanlar sizi anlamanın zor olduğunu düşünebilir ama bu doğru değil. Mesafeli veya anlaşılması zor değilsiniz. Mesele şu ki, hiçbir şeyi aşkı istediğin kadar istemiyorsun.
Thanks
Bu kadar açıklamaya zahmet etmişsin
Kurt?
Büyük oranda doğru.
Kaplan
Gerçekten büyük sorunlar yaşadınız. Arkadaşlarınız size genellikle zarar görmüş, korunmaya ve hassas davranılmaya ihtiyacı olan biri olarak bakar. Ama sandığınızdan daha güçlüsünüz, sadece bunun farkına varmanız gerekiyor. Bu yüzden, bir dahaki sefere kendinizi zayıf hissettiğinizde, ruh hayvanınızın ne olduğunu hatırlayın.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🤗
kurt :D
Kurtt.
Iyiymiş la
Kurt
Kurt
Doğrudur, teşekkürler
Bir ara hatırlat ben de sana yıldızname haritası çıkarıyım
Aaa gercekten mı jsjs hemen
Bebiş şu an fena hastayım dua et bana. İyileşince bakarım
Allah şifanı versin inşallah
Amin Amin, Allah razı olsun
Kurt
Aslan
Aslan kaplan 😀
Aslam kaplan
Kaplan
Vay bee
Kurt
Korumayı temsil eder. Sadakatinizi ve bağlılığınızı sık sık dünyadan gizlersiniz. Kişisel bağlar kurmakta hızlısınız, ancak yumuşak doğanızı güç duvarının arkasına saklama eğilimindesiniz..
Kurt
İyi bir şey mi bunlar?
Aslan
Öfke duygunuzu dünyadan saklıyorsunuz. Aslanların güçlü, tehlikeli ve aynı zamanda kalplerini kükremeleriyle tanınırlar. Öfkenin her zaman kötü bir şet olması gerekmediğini hatırlamalısın. Aynı zamanda kişiliğinizin ve gerçekte kim olduğunuzun bir parçasıdır. Bunu ifade etmelisin.
Köpek 🐶
Koşullardan tamamen özgürleşerek sevme eğiliminizi gizlersiniz. İnsanlar sizi anlamanın zor olduğunu düşünebilir ama bu doğru değil. Mesafeli veya anlaşılması zor değilsiniz. Mesele şu ki, hiçbir şeyi aşkı istediğin kadar istemiyorsun.
Kurt
Hmm
Kurt
Kurt.
Gibi gibi
Tilki
Wolf