Beni arkadaş sayiyolarmi?

Sınıfta anlaştığım 2 erkek 3 kız arkadaş var. Biriyle konuşurduk ama 2. Dönem başlayalı doğdu benden neden bilmem. Diğerlerinin bir wp grubu var. Gruplarına katılmak istediğimden değil ama alttan alttan laf soktum neden benide almadınız diye. Katılmak istememin sebebi bu liseliler çok hormonlu ve tüm sapıkli şeylere meraklı olduğu için ve anime karakterleri falan anime sevmiyorum ama saygı duyarım. Abi ben sadece sapıkli yönünden dolayı istemiyorum. Şimdi gircem gruplarına annem mesajları falan görecek hic uğraşamam. Zaten katılar... Her neyse ama okulda o ucu takılıo zaten ben tek oturioum benim yanıma hiç arkadaş oturmuyor mevcut az olduğu için ama zaten şu hayatta Bi adam akıllı arkadaşım yok. Her neyse onlarla bovlinge gittik, burger yemeye falan gittik. Among us oynioz hayvan gbi okulda. Evlerimiz yakın birlikte gidip gelioz. Ama nedense ben yokum o grubun içinde varla yok arası biseyim. Arkadaş miyiz değilmişiz anlamadım.

Yazmisken başka bir konudan daha bahsetmek istiyorum çok önceden beri arkadaşım olan Bi kız var yaklaşık 7 yıllık bu 15 tatilden 1-2 ay öncesi işte Aralıkta doğum günümdü onu kutladı. Ondan beri deprem olayları oldu yazmadı hiç bende yazmıyorum çünkü hep ben yazım zaten yetti gari az da o yazsın. Ama yazmıyor ve halen daha da yamamaya devam ediyor.

Artık ciddi bir şekilde arkadaşlığımızı bitirmeye karar verdim. Buluşalım demio hiç. Ben diom isim var dio. Evlerimizin arasında 1 cadde kadar yol var arkadaş insan hiçmi gelmez ya da hiç mi davet etmez en son 5. Sınıftayken geldi bize. Yeni kütüphane açıldı buraya hiç demedi gel çalışmaya gidelim vesaire. Ben dedim kabul etmiyor. Sonra niye böyle yapion die soriom. Çok yalnızım, kendimi iyi hissetmiom, ailevi sorunlarım var, dersler çok sıkıyor vs. Derdini dinliom gel bu hafta sonu meydana gidelim kafan dağılır diyom. Kendimi iyi hissetmiom dio. Zaten kendini iyi hissetmediğin için gidelim dioz. Anlamio işte. Siliyimmi sizce bu arkadaşı.

Zaten arkadaşlar konusunda yüzüm gulmuo hiç ya hiç ayrılmayacağız kızlı erkekli Bi grup istiom ben:/

Beni arkadaş sayiyolarmi?