Selamlar. Üzerine tartışılan bir konu varsa, bunu genelde kadınlar mı uzatır, erkekler mi? 😅 Bana kalırsa konuya göre değişir; para ve kıskançlık konusunda erkekler susmaz, dedikodu ve alışveriş konusunda da kadınlar misal.. Peki senin fikrin ne? Keyifli günler.. 🤘🏻🥂
İki tarafta uzatır. Bu konulardan ötürü erkekler baskın olmaya çalıştığı için ilişkinin genelinde, kadınlarda buna belli bir süre sonra karşı çıkacağı için falan konu tartışmaya döner erkek fokurdadıkça kadın fokurdar falan filan.
Ama saydığın şeylerde genel olarak cinsiyetlere göre tartışma çıkarabilecek konular.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Bence konuya göre değişiyor ama konuyu uzatan taraf genelde kadınlar oluyor. yani kadın kıskanç ve genelde inatçı olduğu ya da takıntılı olduğu için çok daha fazla konuşkan olabiliyor veya konuları uzatabiliyorlar kadınlar. yani bazen erkeklerde konuyu uzatıyor tabi ki ama burada konuyu daha çok uzatan taraf bence kızlar yani burada bile sorularda çok çok uzun yazmalarından görüyoruz ya da arkadaşları ile telefonda saatlerce konuşabiliyorlar ya da genelde en küçük olaylardan anlam çıkartabiliyorlar bu yüzden ben kızlar diyorum daha çok
Kadınlar uzatır daha çok çünkü kadın anlaşılana kadar uğraşma çabasında olur erkek ise tam tersi dinlememe cabasinda , kadını dinlemedikce konu uzar aslında sadece dinlemek kısa kesmeye yeter mevzuyu... Ama erkek beyni farklı çalışıyor onun için bir kez söylerim kendi adıma baktım anlamıyor konuyu kapatırim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Her iki tarafında uzattığı konular değişir ama genelinde kadınlar detaylara kadar indiği için erkeklere göre daha çok uzatıyorlar. Zaten erkekler genel olarak konuşmayı sevmedikleri için kısadan "tamam sen haklısın" der konuyu kapatır..
Kadınlar olarak biz daha çok uzatıyoruz çünkü erkekler her zaman haksız oldukları için konu bir an evvel kapansın başım yanmasın olarak bakıyorlar olaya. Biz de hırsımızı alıp mantıklı bir sçıklama duymak istiyoruz😂 olmuyor tabi
Bir kadına mantıklı bir açıklama yapmana rağmen konu uzuyorsa o kadın seninle aslında o konu için tartışmıyordur. Genelde kadınlar uzatır böyle böyle stres atıyorlar bana kalırsa 😂
Valla kadınların adı çıkmış erkekler ve kadınlar arasında bu konuda yansıtıldığı kadar büyük bir fark yok bence bizim evde en çok konuşan babam mesela hiç susmuyor aralıksız
Tartışma sırasında erkek (savunma amaçlı) biraz uzatabilir ama olayı zamana yayarak 20-30-40 sene boyunca uzatan kesinlikle kadındır. Bir tartisma o kadın ölmeden kapanmaz
Karakter çok önemli bu konuda haksız olsa bile hala uzatanlar egosuna yenik düşen karakterler var , bir düzü ne erkek füamanım olsun bir kafın düşmanım olmasın tövbe bismillah.. 🤣