Günaydınlar.. 😊
Sabahları tam ayılmadan yapmak istemediğiniz şeyler nelerdir?

Günaydınlar.. 😊
Sabahları tam ayılmadan yapmak istemediğiniz şeyler nelerdir?
Sabahları bana nasılsın diyene küfür ediyorum çok sinir oluyorum, nasıl olacam sabah sabah yeni uyanmışım gözümü açmaya çalışıyorum yatakda debeleniyorum arkadaş ordan nasılsın diyor bu defa yeni uyandım diyorum bu saatte mi diyor basıyorum engeli ya da görüldü atıyorum.
kahvaltı yapmak. en az bi 2 saat gecmesi gerek
Cevap
12Cevap
Günaydın, yatak keyfini seviyorum.
Ama şimdi hızlıca giyinip spora gitmeliyim.
Teşekkürler
Sabahları genel olarak uyanmayı sevmiyorum😬😬hele birde uykumu alamadıysam😱hiç bir şey yapmasını sevmiyorum 🤦♀️😂
Sabah erken uyanmak başlı başına bir sorun zaten..
Yatak toplamak
Genelde kahve içmeyi seviyorum ben sabahları. bu yüzden de düzenli olarak kahve içerim ya da spor yaparım
En çok da sosyal medyada zaman geçirmeyi seviyorum sabahları. genelde pek enerjim olmadığı için aslında kahvaltı yapmak ayda bunun gibi aktiviteleri yapmayı daha sonraya bırakıyorum sadece kahve yeterli oluyor benim için.
Trafik derdi bitmez 😂
yapmak istemediğim şey, soğuk havalarda sıcak yataktan çıkmak 🤦🏻♀️
Mazot artmadan önce çok klasik huyum vardı çıkardım arabayla şehir boşken giderdim gezerdim simidimi kahvemi alırdım eve döner balkon sefası simit kahve sig. ra yapardım ama şimdi kıyamıyorum şehire gidip gelsem 100 tl yakıyor
Uyanmak ayrı bir sorun, kahvaltı yapmak daha ayri sorun üzerine soğukta çıkmak çok daha ayrı bir sorun 😀
Kahvaltı. Hemen yapamam aradan 1 saat falan geçmesi gerekiyor. Hemen kalkıp masaya oturunca yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum.
Konuşmak. Tam kendime gelmeden konuşunca kalp kırıyorum
Sabah duş almak aşırı üşüyorum o sebepten hiç sevmiyorum. Söve söve tabiri gerçek
yataktan çıkmak istemiyorum 😴
en sevdiğim şeyse sıcak bir kahve veya bir bardak çay
Sabah kahvaltısını uyanır uyanmaz yapmaktan hoşlanmıyorum. 👀
Soğuk da araba sürmekten nefret ediyorum
İstekli kalkıp pişman olmak...
Biraz daha uyumak 😂😂
Yüzümü yıkamak:/
En önemli madde- Uykumu almadan uyandırılmak
Sabah sabah su içmeyi hiç sevmem
Kahve ve sigara içmek
En İyi Cevaplar