Surekli bisiler dinliyor. konusmuyo falan. siz neler dusunurdunuz o an aklinizdn neler gecer?
#lilium
#lilium
mesela sınıfa yeni birileri geliyo sürekli kulaklıkla müzik dinleyip telefonla uğraşıyolar falan yalnız kalıyolar yani
Müzigi sevdiğini düşünürüm şahsen bende dusunuorum geerksiz sesleri dinlemekten se acarim sevdigim muzigi dinlerim
Canı sıkılıyor demek ki derim, zira bende canım sıkılınca okulda falan dahi olsam sırama geçer müzik dinlerim.
Dünyadan bir beklentisi kalmamış derdim.
Cevap
42Cevap
Asosyal ve utangaç olabileceğini düşünürüm, arkadaşlık ilişkilerinden canı yanıp uzak durmak isteyebileceğini düşünürüm, kendince gizemli biri olmak istediğini düşünürüm. Ama bunlarla yargılamam kişiyi tanışıp , sormak lazım.
Hayalperest müzüik insanı hayal kurmaya zorluyo bilmem bir banamı öyle oluyor :)
Kendini toplumdan soyutladığını ve yanlızlığı sevdiğini düşünürüm.
Bende oyleyim. 7/24 kulakliklayimdir. Zaten fotomda bile kulakliklayim. Muzige asik biri oldugunu anlarim.
sağlık açısından yararlı bulmuyorumm ileride tinnitus (tinnitus) ollunabilir ve ilginçtirki tıp hala basit bir kulak çınlamasının tedavisi yok
Metroda Görüdm bir kız Tuhafdı yaa Sanki bu dünyadan değildi Tuhaf bakıyodu tuhaf giyinmişti Tırstım açıkçası Sürekli onu izleidm rahatsız oldu bakışlarımdan ama onu yine de izleidm...
Dünyanın düzeninden sıkılmış kendi dünyasını oluşturmuş derim. Günümüz insanları konuşuyorda boş konuşup boş hareket ediyor. Gürültü kirliliği kuru kalabalık :D
Kendimi gordum su anda 😊 çevremdeki boş gurultuleri dinlemek yerine müzik dinlemek daha zevkli gelir bana. Zaten siz kulaklık taktığınız için cevrenizdekiler de sinyali alırlar 😊
Bence O İnsanlar Çok Değerli öyle Birini Bulursam Hayatta Kaybetmem Değerini Onun :/
O benim
kulaklıkla sokakta falan gezen birini gördüğüm anda onun yerine kendim utanırım
niye ya
Müziği Seviğini Düşünür Ne Dinledğini Sorardım Heralde ^^
Insanlarin sacmaliklarini dinlemekten daha güzel özellikle otobüste metroda
Dikkat cekmeye calisin gerizekalinin teki diye dusunurdum surekli muzik dinlemek ne biraz insanlari dinle.
Bnde öyleyim gerek yok herkesle konuşmaya müzik yetio bize orda hayat daha güzel geliyor
Bu aralr benm kulagmdan cikmio ama genelde yolda takiyorm
müzik dinlemeyi seviyor diye düşünürüm ama fazla da dinliyorsa sorunları var derim ya da konuşacak arkadaşı yok diye düşünürüm
Yalnız derdim bunu iliklerine kadar hissediyor derdim
böle ağzıana ağzına vurasım geliyo o tipleri görünce :D
İçine kapanık biri heralde derim ya da arkadaşları onu dışlıyo filan diyede düşünebilirim
şu an takılı bendede sabaha kadarda çıkarmam her halde sesini kıs sorun olmaz
Bende öyle biri oldugum için o tarz kişileri hep kendime yakın hissederim :D
çay sigara ve müzik. efsane üçlüm. kulaklık çıkmaz bizde kolay kolay.
cool takılmaya çalışıyor derim
Yalnız insanlar genelde böyledir.
Bişi düşünmem, işim de olmaz açıkcası
Öyle rahat ettiğini müziği sevdiğini düşünürüm
Hicbirsey dusunmem genelde =\
__
Yalnız herhalde derdim :D
müziği sevdiğini düşünürüm
Sonun benim gibi olur.
kulağa zarar kız derim alırım kulaklığı :)
yok onu dusundugumden
bu zamanda hep bole zaten bısı dusunmuoz kanks
Çok fazla dinleyenleri sevmem
müziği sevdiğini düşünürüm :D
Benimgibi iste herhalde oda rock dinler
kulaklıkla nikahlanmış derim :D
cool olmaya çalışıyor diye düşünürüm
Bu dünyaya fazla gelen biri.
Sürekli kulaklikla müzik dinlendiğini düşünürdüm
Ben öyleyim evde işaret diliyle anlaşıyorz
En. nefret ettigim insan tipi
Sürekli hayal kuran biri