Hayatınız boyunca birçok insan tanıyoruz. Bazıları o kadar güzel maskeler takıyor ki. Hiçbir zaman sizi kullanabileceklerini anlamıyoruz..

Hayatınız boyunca birçok insan tanıyoruz. Bazıları o kadar güzel maskeler takıyor ki. Hiçbir zaman sizi kullanabileceklerini anlamıyoruz..
Bir keresinde evet sevdiğim kızdı kendisi ama benim gösterdiğim değere hiç saygı duymadı güzel bir davranış göstermedi
Ben ciddi düşünen birisiyim bazı kızlar ne istediğini gerçekten hiç bilmiyor aşık olduğum kız ben dış görünüşüm yani akülü sandalyedeyim diye istemedi ama bilmiyordu ki ben tutunarak yürüyebilen birisiyim
İşte bu yüzden kızlara tavsiyem sizi seveni hemen geri çevirmeyin bir şans verin o duyguyu hissedin sevgiyi, ben artık aşık olmaktan soğumuş birisi olarak söylüyorum hemen reddettemeyin şans verin
Ohooo defalarca ama istisnalar haricinde ben izin vermiyorum istisnalar kastım da şu ben hani şu anki kendi hayatımda mutluyum aslında Sadece böyle bazen yeni İnsanlarla tanışırsın ya da bazı insanlar seninle tanışmak ister Ya ama tanışmasının sebebi yanında biri olmadığı için Hadi gel birlikte arkadaş olalım tarzında yaklaşmasıdır ya da böyle hani çok bağlanmak ister böyle bir nedeni olmasa bile ama altında Bu neden yatar bu tarz insanlar açıkçası karşılaşmak istemezdim Elbette dur diyorum ya Ben arkadaş olmak istemiyorum diyorum hayatından uzaklaştırıyorum ama hiç karşılaşmamayı çok isterdim Çünkü bu Bazen Benim de kendimi sorgulamama sebep oluyor diyorum ki acaba böyle insanlarımı çekiyorum devamlı Hani yanlış yaptığım bir şey mi var acaba eski durumumu atlatamadım mı diye sorgulamama sebep oluyor Onun haricinde Hayat gayet güzel
Beni kullandığını düşünenler olsa da ben yapmam gerekeni yaptığım için vicdanım hep rahattır..
"Acaba beni kullanıyor mu?" diye hiç düşünmem.. Önce benden istenilen şeyin benden neden istendiğine bakarım.. Yardım içinse, ikinci kez düşünmeden yaparım.. Bunun tekrarı zamanla çoğalıyorsa, bende başka bir çözüm bulması konusunda akıl veririm.. Belli ki akıl edemiyor derim..
Cevap
10Cevap
Evet hissettiğim oldu, öyle hissettiğim an anında çıkarttım hayatımdan o kişiyi...
Hayır kendimi hiç bir şekilde kullanılmış hissetmedim çünkü kimseye bu şansı ve fırsatı vermedim. yani her zaman için kendim oldum bu yüzden de zaten genel olarak insanlara güvenmediğim için nasıl bir karakter de olduklarını ya da gerçek yüzlerini veya niyetlerini görebiliyorum. yani bir kişinin gerçekten beni sevdiği için mi yanımda olduğunu ya da beni çıkar olarak gördüğü ve beni kullanmak istediği için mi benim yanımda olduğu anlayabiliyorum bu yüzden de hayır kendimi kullandırmadım.
Evet hatta ne gibisi resmen beni kullandı. Benimle arkadaş olan biriyle arası bozuktu baya bir iki senedir ve ilk önce bana yaklaştı. Cidden dost olduğumuzu falan sandım sonra aralarını düzeltmemiz istedi ve ben de aracı oldum neyse araları düzeldi ama onlar barışınca bana tekmeyi koydular🤣
Yemin ederim çok kötü bif his sjjss, s,
Allah'ındır bulsun ztn pis ayran gönüllü , kaypak bir şeydi cmmxmdmr 😈
Çok hissettim o duyguyu maalesef. Mesela insanlar bir işi düşünce yazar, arar, sorar sonra işi bitince ses, soluk kesilir. Ancak artık eskisi gibi takmıyorum kafama. Ne demişler
İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir 😇
Evet buyüzden kimse sebebi o kisiden uzak durmanız sizin için daha iyi olur ve eğer seviyorsanız ayrılmak istemiyorsaniz o kişiden... unutmayınız ki insanlar gelir ve gider bunu bunyenize alıştırmaniz gerekir o insandan uzak durmak sizi daha çok mutlu edebilir baslarda duygusal açıdan biraz zorlanabilirsiniz fakat 6 ay en fazla 6 ay sonra herseyin daha iyi olduğunu farkedeceksiniz
Çok kez hissettim maalesef. Akılcı davranamadım, duygusal davrandım ve sonucu ders niteliğinde oldu tabii.
maalesef bunu yaşamayan çok azdır bence insanlar artık tamamen çıkar odaklı oldu samimi insanlar ya nadir ya da yok
Tabiki oldu.. bana dipte bir travma ve deneyim oldu.. çok şeyler götürdü hayatımdan diyebilirim
Hayır, buna izin vermiyorum hissettiğim an geri çekiliyorum.
Evet sevdiğim insan tarafindan terkedildikten sonra. Sadece beni kullanmış diyebildim.
Tek bir kere hissettim o da hayatımın değişmesine sebep oldu zaten
Hissetmedim. Hissedersem de buna izin verecek birisi değilim, silerim o kişiyi
Hissettim hayattan koptum çok geç fark ettim bir insanın duyguları bedeni bu kadar ucuz olamaz.
Bunu lise zamanımda birinden hissetmiştim. Sonrasında da mesafemi koymuştum.
Her nedense surekli bunu hissediyorum. Basta ailem ve diger tum tanidigim insanlar iyi niyetimden faydalanmak istedi. 28 yasindayim ve tek 1 tane bile dostum yok. Sonra zamanla anladim ki bu dunya tamamen menfaat uzerine. Aile bile seni kosullu seviyorsa gerisi cok da onemli degilmis.
Hissettim hepsinin boyu posu devrilsin hele üniversitede not için amma kullanmaya çalışmışlardı
Bir kez hissettim maalesef. Acı bı travma oldu.
Ne yazık ki evet yaşamadan bilebileceğimiz bir şey değil maalesef...
Herkes birbirini kullanır aslında. Hayatın kanunu budur.
Ama kimse kabullenemez. Öyle düşünmekten kaçınır ya da bunu düşünmek istemez. :)
Tabikide konuştuğum kişiyle bulusmak icin plan yapmistik. Sonra turlu sebeplerden erteledi. Sonrada benden once gorusmek istedigi cocukla olmamis geldi bana dert yandi
Hissettim evet ve bunun farkındaydım ama yinede ses etmedim.
Kullandırma eşiğini yüksek tutmuyorum. benim gözardı edilebilecek kısmı kadar oluyor.
Geçmişte hissettim insanlar oldu gerekli cevabı vererek yol verdim hepsine.
Ailen tarafından hissedilince başka bir şeye benzemiyor
Hem hissettim hem de öğrendim 😄
Hayır, hic öyle kişiler denk gelmedi çok şükür
Maalesef evet insan her yaşta kanabiliyor
Hep hissederim
Evet hissettiğim zamanlar oldu…
Hayır hissetmedim :)
Sürekli öyle hissediyorum 😶🙁
Hissetmedim, umarım hissetmem. Çok kırıcı.
Sanırım hayır
Bilerek kullandırttığım oluyor.
Hissetmiştir herkes
Abi hissetsem de iyilik ya karşılıklı sevecenlik
Hem de fazlasıyla
Çok hissettim
evet
evet hissettim
Kullaniliyoruz
Evet hemde nasil
Evet herzaman
Hep hissediyorum