+1 yılBen 34 oldum ama hissettiğimi 70 yaş Sen sürekli dikkatimi çekiyorsun Bir kadın daha at Bir gay ile evlenmek ister misin Ya da şöyle söyleyeyim kendini hadi ordan bir erkekle evlenmek istedim gerçekten söylüyorum yani yapacak bir şey yok 30 kişi falan ilişkiye girdi benimle erkek erkeğe girdik Grup yaptılar En sonunda bu gece * iki kişi seni hallettim benden ama eşim olsun istiyorum yani hani ben de evlilikte olabiliyorum ister misin beni
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
24 yaşındayım da
Çoğu şey mutlu etmiyor beni. Hayata karşı genel bir hevessiz kalma durumu var. Hiç bir isteğim falan yok gerçekten, yaşımıza göre fazla yıpranmışız galiba :) bir de şey düşünürüm. Hani Allah göstermesin de bi cezaevine vs düşsem, pişman olmam gibi boşa geçen yıllarıma üzülmem. Sanki dışarıda çok mu iyiydi hayatım diye düşünürüm. O kadar bitik durumdayım.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılMayıs'ta 38 e giricem.
Bu kalp bu canda atmaya devam ettikçe ayakta kalmaya devam edecek.
Her zaman canlı her zaman pozitif düşünceler içindeyim.
Ne kadar olumsuzluklar hüküm sürmeye calissada.
İllahaki bir çıkış yolunun olduğunu düşünüyorum.
Şu yaşı hissediyorum diyemiyorum.00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor ki, kimse bilmiyor ama ben kendimi 17,18 yaşında gibi hissediyorum, hala hovarda, hayalperest bir kız 💃🏻🎈
Kimlikte ki yaşım 31, ruh yaşım da bazen 50, çoğu zaman 24,25 ve bazen de 17,1800 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
u +1 yıl32 yaşındayım ama 24de takılı kaldım :D
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl49 yaşındayım, 33 hissediyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşım 22 hissettiğim yaş 35
10 Yorumla Yaş 37 hissettiğim 20 ama anneysen olduğun yaşından așsaya inemiyirsun 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Ben iki çocuk annesiyim ama inebiliyorum hu insanın biraz karakteriyle alakalı bir durum aslında
- +1 yıl
Ya tabiki illaki öyle oluyor biz zaten burada ruh olarak davranış olarak hissettiğimiz yaşı belirtiyoruz bacı kiyafetler ya da oturma kalkma vs tabiki yaşımiza uygun olmalı ergen gibi hissediyoruz diye ergen gibide davranamayiz bize yakışmaz yaşımiza yakışmaz
+1 yılUyudum büyüdüm gibi göründüm
Ama büyümedim bir gün bile büyümedim
Sorular vardı cevapları çok şıktı
Ama giyemedim birini bile giyemedim
Ve bunu sen bile bilemedin
Ben daha on sekizim
Ya hepsi ya da hiçbiriyim
Sanma ki şu son üç saatte
Hiç kimse ya da birisiyim10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 25 desem de annem 26’sın artık diyor. Temiz bir 36 hissediyorum ya.
05 Yorumla- +1 yıl
Anneler söylüyorsa hsklılardır
- +1 yıl
Öyleler hiçbir şey denmiyor 😃
- +1 yıl
Aman boş ver desinler rabbim ekdiklerini göstermesin inşallah başımızdan eksik etmesin rabbim annneler iyi ki varlar.
- +1 yıl
Sen onu bırak ben bu yaşta hala fırça yiyorum annemden 🤣🤣 tm diyip susuyorum
- +1 yıl
Âmin, onların gözünde hep çocuğuz zaten 😂😂
20 den gün alıyorum, 16 yaşımda gibi hissediyorum hala :')
13 Yorumla- +1 yıl
Sen 20 den gün alırken bende nikah dairesinden gün alsam jdjc
- +1 yıl
Üzdü
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben yaşımı hep doğru söyledim, bu konuda da cesurum, evet ben de 56 yaşındayım ama kendimi her yönden 35 yaşında hissediyorum. Pozitif bakış açımı ve yaşantımı hiç değiştirmedim. Maşallahım var… 😃🧿😎
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılDaha açıklamayı okumadan aynısını yazmayı düşünüyordum 😊 yaşım 34 ama daha 17-18 gibi hissediyorum bende deli dolu çılgın yerine göre çocuksu 🥰🥰
06 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan önemli değil
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim çocuk adam 😂 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim bana hatırlattığın için 😊
- +1 yıl
Rica ederim ne demek i saygılar 🙋🙋
- +1 yıl
Saygılar efendim 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek 20 hissettiğim daha büyük bundan memnunum bu arada kimisi içi geçmiş filan diyor ama hayır ben memnunum hata yapmamaya çalışıyorum elimden geldikçe daha olgun düşünüyorum bu güzel bir şey
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındayım. Hissettiğim yaş birbirini tutmayabiliyor. Genel olarak 50 yaşlarında hissedebilsem de bazen 18 gibi de oluyor.
10 Yorumla
+1 yılİçimdeki çocuğu ruhumun en derinlerine gömdüm.. o çocuğu unutarak öldürdüm.
. çok derin olmuş.. çıkaramıyorum istesem de 😅10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 38 yaşındayım ve asla o yaşı hissetmedim ben hala kendimi 18-20 aralığındaki o zamanlarım gibi hissediyorum enerjim de öyle :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gerçek Yaş : 29
Uyanınca Yaş : 120
Gün içindeki Yaş : 23
Gece vakti Yaş : 18
10 Yorumla
+1 yılGerçek yaş 25, hissettiğim yaş genellikle 16 civarı. 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan daha önemli değil
- +1 yıl
- +1 yıl
Cansın, seviyorum seni. 🌸
- +1 yıl
En çok neyimi peki? 🤣
- +1 yıl
Pü sana eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun. 😂 😂
+1 yıl27 yaşındayım 20 gibi hissediyorum hayat ne kadar yorsa da hep pozitif düşünerek böyle hissediyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç kimse senin mutluluğundan daha önemli değil...
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim efendim her zaman ayrıca bende sana teşekkür ederim böyle güzel yorumun için 🥰🥰
- +1 yıl
Rica ederim aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Oldukça sempatiksiniz efendim umarım karşıma ve karşınıza hep sizin gibiler çıkar saygı, sevgi, hörmetlerimle 🥰
- +1 yıl
Yaa bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣 çok teşekkür ederim 🙏 amin gülüm insallah cümlemizin
- +1 yıl
Böyle diyerek benim de gönlümü çaldın ne yapacaz böyle 🤣🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
Tm peki sustummmm
+1 yılHer zaman derdim yaş 39 ama hissettiğim 17.5 çünkü gamsız ve kedersizim ama depreme kadar şimdi 39 39 başa baş ama o enkaz dan 17.5 çıkaracağım
00 Yorumla21 yaşındayım, hissettiğim 70 her şeyi görüp yaşadım duygularımı kaybettim ne öfke ne sevgi gösteremiyprum bile
00 YorumlaYaş 34 bazen 25 hissediyorum bazen 45 duruma pisikolojiye sağlığa göre değişiyor ama senin gibi senin kafandan olmayı çok isterdim
00 Yorumla
+1 yılBen deli doluyum ama fikir ve düşünce yapım nedense 40
09 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ine kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümseneyi hiç unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan daha önemli değil
- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk adam seni bu tutsa biliyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle ağzına kimyon sürerim senin 😂😂
- +1 yıl
Ben nerelere neler sürdüm bir bilsen 😂😂😂
- +1 yıl
Sustummmmmmm
- +1 yıl
Susmazsan biberon geliyordu 😂😂😂
- +1 yıl
Angarali beni korkutuyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
Korkunun sekse ay pardon ecele faydası yok 😂😂😂😂😂
+1 yılGerçek yaşım 33 ama ben halrn 16-17 deki çılgın çocuğum adeta.
09 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 👍 ne kadar büyürsen büyü ama içindeki çocuğu asla öldürme
ve gülümsemeyi hiç unutma çünkü hiçbir şey senin mutluluğundan önemli değil... - +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim çocuk adam 😂 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkürler, dedim ya, idolümsün. 😉😉😉❤️❤️❤️
- +1 yıl
Soruların da srn de harikasın. Ruhu genç ve güzel kadın.😉😊❤️
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 genç adam
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Keşke çalabilmiş olsam, dış görünüş 32 olsada ruhun madem daha genç diycem ama o da değil, dış görünüş hem bakımlı hemde hissettiğinden genç ve güzel. Bu yaşlar siz kadınlarda en güzel ve alımlı etkileyici yaşkar zaten. Görünüştede sen öylesin zaten.
Gönlünün hırsızıyım unurma güzel...💋❤️🔥
😉😉😉💋
- +1 yıl
❤️🔥Gözlerinin içi bile ayrı gülüyor, hayat dolu süper kadınnn🔥❤️💋
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gerçek 46,
Hissedilen 56.
Fark 10.
07 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa neden kendinizi 10 yıl yaşlandirdiniz peki? Ben sen benim yanımda olsan ruhun gencleşir senide kendime benzetirim 😂😂
- +1 yıl
Bence birazdaha küçültelim bunu 20 li yaşlara indirelim
- +1 yıl
Ben senin ruhunu gençleştiririm bir bskarsin kendine ben buyum ya dersin ben bunları yapicak adam değilim der kendini sorgularsın 😂 çünkü yasayabildiğin ve hayel edebildiğin kadar varsın bu hayatta
- +1 yıl
Olmazzz 😂 annem yabancılarla konuşma dedi sizi tanımıyorum çünkü 😂 şeker filan verirlerse sakın alma dedi 😂
+1 yılHissettiğim ölümü yaklaşmış ölmeyi beklemekte olan ihtiyar yaşim 23
01 Yorumla- +1 yıl
Haydaa neden peki tam da hayatının baharındasın en güzel yaşların bu yaşlar bunun kıymetini bil ve ona göre yaşa bu zamanlar birdaha geri gelmiyor maalesef
hissetiğim yaş 20 gerisinin önemi yok. 😊😊😊
012 Yorumla- +1 yıl
İnsanın ruhu genç olucak zaten zaman su gibi akıyor çünkü
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar sorularda muhabbet ediyoruz ama hiç halini vaktini sormadığımı fark ettim. Nasılsın, bir derdin bir sıkıntın var mı?
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 geçen gün rahatsızdırm biliyorsun serum filan taktirmistim 3 gün evdeydim zaten biraz dinlendim şimdi daha iyiyim onun haricinde çok şükür nadfi ya da manevi bir sıkıntım yok kendi halimde çocuklarımla birlikte yaşıyorum. Sakin hir hayatım var zaten evden işe işten eve mekik dokuyirum fırsat buldukça da buraya takılıyorum ruhuma vok iyi geliyor eğleniyorum yeni şeyler öğreniyorum kendimi bambaşka bir dünyanın içinde buluyorum hem vakit geçiyor işte öyle
- +1 yıl
Sen nasılsın halin keyfin nasıl peki
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ee ne iş yapıyorsun peki evden çalışıyorum dedin
- +1 yıl
Evlilik nasip işidir zamanı gelince illaki olur yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir geç olsun temiz olsun rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah 🙏
- +1 yıl
Yaa çok güzelmiş gerçekten rabbim çalışma kolaylığı versin inşallah evden çalışmak ta güzel olur bence
+1 yıl19 yasımdayım 19 gibi hissediyorum olay yaşta değil olgunlukta olgun olduğumu düşünüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bu hissetmek istediğim durum ile alakalı. Bazen 20 bazen 40.
00 Yorumla Ortamda 23 diyip , doğum tarihini sorunca gelen pişmanlık hissi 😅
00 YorumlaGerçek yaşın 26 hissettiğim 50-60
Yani ruh olarak yaşlı hissediyorum00 Yorumla
+1 yılGerçek yaşım yirmi beş hissettiğim yaş çocuk yaşı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek yasim 27 görünen yaşım 20 ruh yaşım 40 😀
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gerçek yaşım 39 25 gösteriyorsun diyorlar ama ruh yaşım 104
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım bazen 22 bazen 100 yaşında hissediyorum 😂
00 Yorumla
+1 yıl41 yaşındayım, 27 - 30 yaşında hissediyorum...
00 Yorumla35 yaşındayım 25 gibi hissediyorum ruhum genç benim ruhum 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aynı yasta olmamıza ragmen hissettigimiz yaş olarak senden tam 6 yas buyuğum bana abi demen lazım 24 yasinda hissediyorum 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 29 ama 16 hissediyorum ergen gibi yaşıyorum. Kendimden 4-5 yaş küçük erkeklerle sevgili oluyorum zaten 20 gösteriyorum öyle…
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yıl26 ama dönemsel olarak 22 ye gidip aynı zamanda 34 e çıktığım da oluyor 🤔
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Sen biliyosun beni. Yaşımdan genç gösteriyorum ve 20li yaşlarda hissediyorum
00 YorumlaYaş 30 oldu fakat ruhen 60, girişimcilik olarak 20 gibi hissetmeye başladım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. 29 hissettiğim yaş 50 civarı
26 Yorumla- +1 yıl
Haydaa neden peki kendini 19 yıl yaşlandirdiniz peki en güzel yaşındasın aslında bunun kıymetini bil zaman su akip geçiyor ; sen benim yanımda olsan ruhun gencleşir hee seni de kendime benzetirim ben 😂😂 bu benmiyim diye kendini sorgularsın 😂
- +1 yıl
Belkide ben çünkü enerjiye gerçekten inanıyorum burada da denk geliyor bazen adam negatif bir enerjiye sahip karamsar bu benim enerjimi düşürüyor mesela çünkü benim karşımdaki insanin enerjisi yüksek olmsli
- +1 yıl
modum Düşüyor işte ben yavaş konuşan karamsar olan verdiği cevaplardan bile anlıyorum ben kişi kendini belli ediyor
+1 yılYaşım 23 fakat içimde öyle bı çocuksu his var ki sanki hala 12 yaşındayım hala evde çorapları top yapıp oynayasım var 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan önemli değil genç adam
- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk adam deme lazım olur jjdf
- +1 yıl
Tm pikiii 😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 yaşında hissediyorum ama bazen kırgınlıklarım oluyor
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mertt28 24
Cevap sahibi+1 yıl@Mertt28 hayatın adil olmadığını düşünüyorum bazen ama bence şükretmeliyim hamdetmeliyim beterin beteri var güzel olmadığımı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Mertt28 fakir olduğuma şükür ettirdi bu deprem hatayda kahramanmaraşta adana da ölen zenginleri görünce. Hayat adil değil ama yaşam ve ölüm arasında ki ince çizgi gözünü kapatıp açıncaya kadar kısa sürüyor
Cevap sahibi+1 yıl@Mertt28 hiç birşeye sahip değilim sağlığım hariç
+1 yılYaş 30 .. hissedilen yaş emekli astsubay.. sahile gidip mutlu mutlu oturan çiftlere taş atasım geliyor.
00 YorumlaYaş 18 hissedilen 40 😎
17 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa neden kendini bu kadar yaşlı hissediyorsun en güzel yadindasin daha hayatın baharındasın güzel bayan bu yaşının kıymetini bil zamsn su gibi akıp geçiyor ve geriye dönmek mümkün olmuyor maalesef
- +1 yıl
Gülüm tm da biz de neler yaşadık neler gördük ama hayat enerjimi , nesemi kaybetmedim çünkü hiç kimse gülüşlerimi yok edecek kadar değerli değil benim için
- +1 yıl
Tabikisiyke öyle olman gerekiyor zaten bir kadının üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey yoktur ve hiç kimse senden daha değerli değildir
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun inşallah güzel bayan 🙏 hep mutlu kal ve gülümsemeyi unutma
+1 yılYaş 31 ama hissettiğim beden olarak 26-27 mental olarak 45
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındayım 60 70 yaşında gibi hissediyorum
00 Yorumlabende 18 yaşında hissediyorum deli dolu ve çok enerjiğim
00 Yorumla
+1 yılgerçeği 34. hissettiğim de 34
00 Yorumla
+1 yıl23 olcam bazen 15 hissediyorum bazen 35 değişiyor yani
01 Yorumla
+1 yılBen 45 yaşındayım ama kendimi 25 yaş gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılsen 18dende cılgısın ama canım :d
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 demekki daha ergenliği üzerimden atamamışım 😂
- +1 yıl
senden korkuyorum bu sıtede korksun :D
- +1 yıl
Haydaa neden peki
- +1 yıl
öyle sorularından :D
- +1 yıl
Çok samimi dürüst ,, insan canlısı sıcak kanlı samimi içten saygılı insanlara pozitif bir enerjiyle ysklastığım kimle nasıl konusnasını bildiğim için mi benden korkuyorsun
- +1 yıl
evet :D ama bana hıc enerjıyle yaklasmadın :D
- +1 yıl
Şuanda da ben senden korkmaya başladım 😂😂
- +1 yıl
korkma yemem senı :D
- +1 yıl
Belli olmaz 🤣 ben herkezden herşeyi beklerim
+1 yıl23 yaşındayım hissettiğim yaş 35
07 Yorumla- +1 yıl
Haydaa neden peki
- +1 yıl
hayat tecrübesi diyebilirim insanların gerçek yüzünü görerek kendi kabuğuma çekildim ve ruhumda yaşlandığını hissediyorum nedense bu aralar
- +1 yıl
Yavrum daha senin yaşın kaç başın kaç daha dur yolun başındasın hayatının baharındasın daha neler gorucek neler yaşıyacaksın umudunu kaybedersen herseyini kaybedersin genç adam güzel düşün ki güzel olsun her şey birde şunu unutma ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan daha önemli değil
- +1 yıl
gülümsememi alanlar oldu hem korona zamanı dahil uzun süre evden dışarıya zorunda kalmadıkça hiç çıkmadım benim arkadaşlarım hep oyunlar oldu oyunlardaki karakterleri kendime dost edindim
- +1 yıl
Hayatını degistirmek senin elinde ama bunu biliyorsun degilmi önce bakış açıni değiştirmen gerekiyor
- +1 yıl
bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum ama başkalarının klasikleşmiş bakış açısıyla uyuşmayınca aynı yerde kalıyorum
- +1 yıl
Sen başkalarını napican herkesin bakış açısı fatklidir yaşam şekli farklıdır sen başkasının değil senin mutlu olduğun bskus acısını bul ve hayata geçir bak zaman su gibi akıp gidiyor ve geriye dönmekte mümkün olmuyor maalesef biran önce bir adım atnani vok isterim ve bunu başarabileceginide biliyorum her şey gönlünce olsun inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 28 hisettigim yaş 24 ben orada kaldım sanırım♥️
06 Yorumla- +1 yıl
Supersin 👍 ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma çünkü hiç kimse senin mutluluğundan daha önemli değil
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAmin amin inşallah çocuk adam kalcam♥️🤣
- +1 yıl
Tm pikiii 🤗
Cevap sahibi+1 yılYapma isirimm😅
- +1 yıl
Sustummmmmmm
+1 yılGerçek yaş 19. Hissettiğim yaş 65.
04 Yorumla- +1 yıl
Haydaa neden peki
- +1 yıl
Üniversite dersleriyle boğuşmaktan herhalde 😂.
- +1 yıl
Doğrudur rabbim zihin açıklığı versin insallah 🙏 mahcup etmesin
- +1 yıl
Amin teşekkürler 🙏.
70-80
90 da olabilir 😄
08 Yorumla- +1 yıl
Hsyda neden peki
- +1 yıl
Daha yaşın kaç başın kaç en güzel yaşındasın hayatın baharındasın daha dur neler gorucek neler yaşıyacaksın ne kadar büyürsen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümseneyi sakın unutma çünkü hiç bir şey senin mutluluğundan daha önemli değil genç adam
- +1 yıl
Tm gülüm haklısın da bizde yaşamadık çocukluğumuzu gençliğimizi erken yaşta evlendim çocuk büyütüyordum gezeceğim yaşlarda ama hiç bir zaman enerjimi nesemi kaybetmedim çünkü hiç bir şey benim gülüşlerimden değerli değil umudunu kaybedersen herseyini kaybedersin genç adam güzel düşün ki güzel olsun her şey hayat devam ediyor sen istesende istemesende sahip olduğun şeylerle mutlu olmasını bil dışardaki insanların da hayatlarına fazla özenme emin ol onlarında kendilerine göre farklı dertleri vardır ve bazı insanlar yaşamadıkları mutluluğun , hayatın reklamını güzel yaparlar bunu unutma
- +1 yıl
😊😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYas 24
Hissedilen 17 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 ne kadar buyursen büyü içindeki çocuğu asla öldürme ve gülümsemeyi sakın unutma güzel bayan 🌺🌿🌺
+1 yıl19 ama ruhum çocuk 15
01 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 zatenbiyle olmak gerekiyor ne kadar buyursen büyü içindeki çocuğu öldürme ve gülümsemeyi asla unutma güzel bayan 🌺 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏
+1 yılGerçek 33 hissettiğim 24
04 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 insanım ruhu genç olucak zaten zaman su gibi akıp gidiyor çünkü
- +1 yıl
İnsan dediğin dinamik olacak
- +1 yıl
Aynı ben işte 😂😂 çünkü hiç kimse gülüşlerimi yok edecek kadar değerli değil benim için
- +1 yıl
Aynen öyle hayat ben olduğum İçin var ben olmasam olan hayatın bana ne anlamı varkş
+1 yıl26 yasım 50 hıssedıyorum :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek yaşımı hiç göstermedim
00 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne