Bastonumu bir bulabilirsem güzellik merkezine gidip alın çizgilerine kalojen ip yatıracağım ama bulamadım. İçim yaşlı olabilir ama görünüşüm genç olsun. Belki zengin yaşlı bir karı bulurum 💵 🤑 😂
Bu hesabınla değil eski hesabımda verdiğin o sözler. Muhtemelen soruları sildin 🙄 ispat edemem 🙄 Ama sen delikanlı bir tortisin 😎 sözünde durur gerekeni yaparsın 😎
13 şubatta görüldü. Haftalar sonra 10 kuruş borcunu ödemiştin. Darısı yukarıda bahsettiğim diğer borçlarının başına artık 🤭 13 şubatı dünya borç ödeme günü olarak her yıl kutlamayı ihmal etme 😂
Şu an hala ablasın tabi 😂 ama gün gelecek yeğenin olacak 😂 ve o zaman duymaya başlayıp ömrünün sonuna kadar duyacaksın 😂 yeğenlerinden ve diğer herkesten 😂
Kuzenim 10 yaşında daha bebeyken de adımla seslenirdi hala da öyle eşek kadar 18lik kuzenimde öyle 😂 ben liseye giderdim ilkokuldakiler yine abla demezdi bana hiçbir zaman kimse abla demedi 😂😂 benim abla takıntım yok ki şimdiye kadar 29 yıllık hayatta kimse abla dememiş bana 😂kusura baksınlar bu satten sonra da ben dedirtmem bastan alıştırsaymışlar hiç alışmadım😂 ben de abi demem mesela büyük olsun olmasın yası önemli değil adıyla seslenirim 🤔
büyük kim var ki? eniştem var onun adı enişte 😂 akrabalara akraba sıfatını kullanıyorum onun dışında arkadaşı geçiyorum tanıdığım insanlar resmidir zaten sonuna ali bey diye eklerim 🤔 abi laıfını sevmiyorum abi abla itici geliyor bana 🤔
Bende herkes abi veya abladır. Patronlara da abi derdim 😂 bana bey diye resmi konuşanlara öyle karşılık veririm sadece 😂 Eniştenin adı enişte 😂 enişte demekten adını unutmuşsundır 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Diyemezler kabul etmem şu an bile zaten yaşım 22 17 yaşındakileri görüp sendroma giriyorum dfsdf
😂😂😂
😂😂
Diyebilirler nolcak ki her yaşın ayrı güzelliği var wjxjsj amca ve teyze olan arkadaşlarım var çok tatlı bence
😱😱
Ben tatsız kalayım 😂
Cidden mi 😂
Cidden 😂
Şimdi bile demeye başlayabilirler. Babalarından büyük olduğum çocuklar bana abi mi desin 😂 Babaları abi diyor bana zaten 😂
Dede desinler sana🤪
Desinler. Oturdur dizime ısırır ısırır dururum 😂 dedeler böyle yapar 😂
Oturdur mu 🤭🤭😂 😂
Ahahhaha işte bunlar yaşlılıktan😂 dedelik moduna erkenden girdin🤣
Bastonumu bir bulabilirsem güzellik merkezine gidip alın çizgilerine kalojen ip yatıracağım ama bulamadım. İçim yaşlı olabilir ama görünüşüm genç olsun. Belki zengin yaşlı bir karı bulurum 💵 🤑 😂
Ahahahs çölde su arıyorsun 😂
Arada serap görüyorum. Diyorum işte buldum. Ama sonra gerçek ortaya çıkıyor 😂
Zengin karıyı kim kaybetmiş biz bulalım 😔
😂😂
Ülen soruda iki tane beni engelleyen üye varmış. Biri enola. Diğeri kim be. Beni kim neden engeller 🥺 neden benim başıma geliyor bu engeller 😭
Gizli üye ve liliann nickli üye dışında kalan pembeli kim 🤔
Enoladır o 😂😂
İki kişi var soruda beni engelleyen. 4 kız görüş yapmış. İkisini görüyorum sadece 🤔
Enola haricindeki umurumda değil ama nickini merak ettim. 😂
Söyleyemem kusura bak😂 sorularımda gizlilik esastır🤣🤣
Soran ve görüş yapan gizliliği esası demek 🤔
Diğer üyelere salça mı olsam öğrenmek için ne yapsam 🥴
Ahahha bilmem😂 engel yemeye alıştın bakıyorum😂
Hiç sorma yaa.
Beni kim neden engeller. Beni beni. AKaKesKinKa'yı 😳
Muhtemelen hiç muhatap olmadığım biridir 🤔
Laf almaya çalışıyor 😱 ıı ıı laf yok 😂
Üyelere sorarım onlar söyler 🙄 sen yabancı değilsin diye senden istedim 🥺
Soruda herkes eşit 😂😂
Ben bşraz torpilli olmalıyım bence 🤔 hala ödenmemiş çay, kahve ve yemek borçların var unutma 😂
Sen güç geçmesinki borç uyduruyorsun😂 keşke benimde haberim olsa🤣😱
Bu hesabınla değil eski hesabımda verdiğin o sözler. Muhtemelen soruları sildin 🙄 ispat edemem 🙄
Ama sen delikanlı bir tortisin 😎 sözünde durur gerekeni yaparsın 😎
Yoo🙄 benim sözümde durduğum nerde görülmüş🤔
13 şubatta görüldü. Haftalar sonra 10 kuruş borcunu ödemiştin. Darısı yukarıda bahsettiğim diğer borçlarının başına artık 🤭
13 şubatı dünya borç ödeme günü olarak her yıl kutlamayı ihmal etme 😂
13 şubatta borcuma sadık olma gibi yaptık bi hata😂
Etmem etmem 😂
Önümüzdeki 13 şubatta bunu kutlarken diğer borçlarından da birini ödersin artık 😂
Şunu da atayım da izle bari 😂
https://youtu.be/UNgeWxVcTbM
Ahahahha müthiş reklam 😂 ben bunu hiç görmedim o tuhaf 🤔 ama aynı ben😱🤣🤣
Yaşın da tutuyor aslında 🤔 nasıl denk gelmedin ki hiç 🤔
Sayemde denk geldin. Yat kalk bana dua et 😂
Yoo ben daha 19 yaşındayım 😱😱
Sene 2013 tabi o zamanlar 😂
Ne çabuk geçti zaman da 29 oldun bee 😂
Ahahah hani hissettiği yaştaydı insan 😱
Aklıma o şarki geldi ondan dedim 😜 ama son görüşü kaldırıyım yaş şeyini ciddiye alıp şutlamasınlar seni😂
O kadar da ima edilen şeyi anlamayacak yönetimimiz yoktur diye düşünüyorum 😂
Belli olmaz gerçi 🤔 ne yapacağı belli olmuyor bunların 😂
Ben şaka gibi şikayet yedim ne diyosun🤣🤣 çok şey bekleme her şey mümkün😂 en iyisi sileyim garanti olsun 😂
Bir yorumumu silmediğin kalmıştı onu da yaptın 😔
Benden her şey beklenir 😂
Sana teyze dediler mi 😂 nunu teyze 😂
https://youtu.be/Y7Qsv4ztx3Q
Kimse diyemez😎 yok öyle birşey🤨
Derler derler 😂
Kayıkçı hikayesi geldi aklıma 😂😂
Demezler dedim 🤨 derlerse benden rüşvet hediye alamazlar😂😂🤭 koklatmam bile🙄
Nasıl bi hikaye 🤔
Derler derler 😂
https://youtu.be/EtDub4weC0o
Oha🤭😂😂
Çok iyi😂😂
Ama bana kimse diyemez dilini keserim🙄
Şu an hala ablasın tabi 😂 ama gün gelecek yeğenin olacak 😂 ve o zaman duymaya başlayıp ömrünün sonuna kadar duyacaksın 😂 yeğenlerinden ve diğer herkesten 😂
Kuzenim 10 yaşında daha bebeyken de adımla seslenirdi hala da öyle eşek kadar 18lik kuzenimde öyle 😂 ben liseye giderdim ilkokuldakiler yine abla demezdi bana hiçbir zaman kimse abla demedi 😂😂 benim abla takıntım yok ki şimdiye kadar 29 yıllık hayatta kimse abla dememiş bana 😂kusura baksınlar bu satten sonra da ben dedirtmem bastan alıştırsaymışlar hiç alışmadım😂 ben de abi demem mesela büyük olsun olmasın yası önemli değil adıyla seslenirim 🤔
Belli yaştan sonrasına abi, abla demek lazım yahu 😂 50 yaşındaki adama da adıyla seslenilmez. Babanla yaşıt neredeyse 😂
büyük kim var ki? eniştem var onun adı enişte 😂 akrabalara akraba sıfatını kullanıyorum onun dışında arkadaşı geçiyorum tanıdığım insanlar resmidir zaten sonuna ali bey diye eklerim 🤔 abi laıfını sevmiyorum abi abla itici geliyor bana 🤔
Bende herkes abi veya abladır. Patronlara da abi derdim 😂 bana bey diye resmi konuşanlara öyle karşılık veririm sadece 😂
Eniştenin adı enişte 😂 enişte demekten adını unutmuşsundır 😂😂
ahahaha aynen bebekliğimden beri enişte o 😂 adını neydi acaba bi sorayım 🤔😂
erkekler öyle daha rahatlar abi filan ama ben yok sevmiyorum. Şahsi hayatımda da görüşsem ben onu bey olarak tanıdım o bey olarak kalır bende 😂
Anlıyorum nunu hanım. Siz nasıl kendinizi rahat hissederseniz öyle olacak tabi 😂
Baaaakkkk Nunu Beyyyy 😂 hareketlere bakkk 🤨😂 anlıyormuş afferin sana 😂
Anlayışlı biriyimdir 😂
Önce abla derlerdi şimdi yenge demeye başladılar teyze diyen veletler zaten var artık diğerleri de diyecek ve ben susacağım 😒
Yaaa😂 bana abla bile demediler, teyze derlerse olay çıkar😎😂
Yaşlılığınla kenara çekiliyosun sadece o iş pek öyle olmuyor 😃
Yaaa 😱🥺🥺
İstemesek de derler.. Çok da takıntı yaptığım bir şey değil..
Desinlerr çok tatlı bir teyze hala nine olurum..🤭
Bana diyorlar.. hatta komşuların akrabaların küçük cocuklarindan dede diyenler bile var.
Desinler sorun değil ben kendimi yine genç hissederim
diyebiliyorlar şu anda öyle bir takıntım yok:)
Bana yeğenim teyze diyor ki zaten, aramızda bir yaş var jdjdj alıştım.
Diyebilirler, no problema
Doğru amca demezler sana teyze :P
Nick'inin hakkını veren insan 😂
:P
ne diyecekler desene bi ne olur :)
Adımla sesleniyor hepsi🤔 olması gerektiği gibi😂
sana ben deyze derim hehe :)
Dedem yaşındasın estağfurullah olur mu öyle şey🤣🤣
yaşlanınca diyecem sende çantayı fırlatacaksın bana heheh :)
Bak nasılda biliyosun😂 eceline susadın sen😂
bastonla da gezeceksin daha :)
Kafana vurmak için🤨
titreyerek nasıl vuracaksın :p
Dede olmuşsun konuşuyorsun🤨
arkamdan hızla geliyorsun farkında değil misin :p
Aramızda baya fark var işte bunlar hep yaşlılıktan 🤣🤣
keşke yasaklansan pis uyuz :)
Ahahahh kendinide tanıyor 😱
üzerine kahve dökülse keşke amin :)
Ooo😱 bu tutarsa seni türbe ilan ederim senede bir gün gelip ziyaret ederler seni 😂😂
sen gelmezsen türbe istemem :) umarım tutar :)
Kötüsün😱
biliyorum :)
Yeğenlerim desin sadece. Gerisini vururum :D
Ahahahha korku saldın korktuk😂
Diycekler zaten işleyişi bozamayız, o yüzden pek takmıyorum
Demeyi aklından geçirenlerle görüşmem..
Ooo çok iddialı oldu bu😱😂
İsim kafidir ekstra bir sıfata gerek yok 😅
Aynen öyle😎
İsterlerse nene desinler takmam
Daha çok gencim böyle dertlerin yok
Desinler ya onuda tadayım