Bazen bırakın geceyi, saniyeler dahi geçmek bilmiyor. O deprem anında yaşadığımız saniyeler mesela. ALLAH tekrarından sakınsın. Mesela en sevdiğimizin artık olmadığı o ilk gece.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Benim en uzun gecem olmadı pek yani uykusuz kaldığım her gece benim için uzunda zaten çünkü uyku düzenim biraz kötü maalesef bu yüzden de genelde geceleri rahat uyuyamıyorum ya da erken uyuyamıyorum bu yüzden de bu geceler daha çok geçmek bilmiyor benim için.
Babam kalp hastası.. Biraderin hanımın kız istemesi gününün sabahı.. Ailecek kahvaltı yaparken babam elini masaya koydu sonra yere yığıldı..
Evimize ilk kez ambulans çağırmıştık..
Acile gittik ve o gün sabah hiç olmadı sanki.. O gün güneş doğmayı unutmuştu..
Kalp ritmi hiç düzelmiyor, nabzı artmıyordu.. Hastanenin ne kadar soğuk olduğunu o gün öğrenmiştim yaz mevsiminde.. En sonunda babam bana espri yaptığını duyunca sabahın aydınlandığını farkettim.. Elhamdülillah..
Allah başımızdan eksik etmesin.. Olmayanların da Allah yokluğunu aratmayacak insanlar çıkarsın yollarına.. Ölüm hak, çare yok..
Aynılarını ben de annemin beyin kanamasından yoğun bakıma yattığı günün gecesinde yaşamıştım. Evde dualar ediyordum. Mektuplar yazmışım o 7 gün/gece boyunca. Ben sizin gibi nasipli değildim elbette ama olanda her zaman hayır vardır. ALLAH tekrarından sakınsın. Büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin