İstanbullusun 3 kuşak, aslan burcundan nefret edersin, aslan mardinliydin sanki, ayakabbı firmasında çalışıyorsun. Kardeşin var belliki onu seviyorsun ben olsam kardeşime o parayı saymam😂 balıkları çekici buluyordun en son. Bir çok konuda fikrin var bazen dumura uğratıyorsun. Sana sallayanlar var belliki istediklerini vermiyorsun gibi geldi. Baya biliyormuşum.
Elbette, zamanında az fikrini bilmek için profilini gezmedim. Sen benim için yarı yarıya birisin. Hayır katılmıyorum dediğimde oldu, vay bee ne adammış helaall dediğimde. şu an da evlenmek istediğini biliyorum.
Bence bakan vardır ama bir iki. Farklı biri olduğunuzu düşündüğüm ve sizi yanlış kafamda tanımlamamak için baya bir yorumunuzu okumuştum. Bir kaç yoruma bakarak insan tanınmaz malum.
Cesaret edilecek erkek var edilmeyecek erkek var. Cesaret edilecek erkek basit erkektir. Elde kolay çevrilir kıskanmaz pek sakindir ona herkes cesaret eder. Bir de iç dünyası bambaşka olan çok değişik fikirleri olan kadına bakışı bambaşka olan erkek vardır. Bu kişiyle hayat kurmak ancak er kadının işidir. Her kadının değil.
Şapkamı çıkarttım, saygılarımı iletmek istiyorum. Gerçekten eksiksiz ve doğru bir tanımlama olmuş. Peki ben 35-55 yaşları arasında bir kadın olabilir diyorum, sizin gibi akıllı bir kadın için bu konu hakkında ne düşünüyor, merak ediyorum?
Yaş elbette mühim. Belliki her bakımdan olgun birini bekliyorsunuz. Tercihinizin doğru olduğunu düşünüyorum. Kadın milleti 30 dan önce tav olmaz. Size de yakışan tav olmuş biridir. Yeni yetmelerle vakit kaybeder yazık edersiniz. He genç olup istediğiniz gibi olan yok mu? Elbette var. Ama nitekim enerjisi sizi yoracaktır. Her konuda tam bir uyum lazımdır.
Beni bugün çok şaşırttınız. Kendimi sizden duymaktan zevk aldım. Sohbet için çok teşekkür ederim. Müthiş bir insan inceleme sanatınız varmış, bunu zevkle gördüm.
Hayatta karşılaştığın insanlara bağlı. Bir de insan sarrafı bir babanın evladı olmana. Ondan sonra ister istemez hayata karşı bir fikrin oluyor. Allah fikri olmayanlardan etmesin diyelim. Teşekkür ederim.
Yay burcusun maşa koca ayı seversin ilk pp in buydu benim gördüğüm bence çok tatlıydı o pp. Sigara seversin, kendi halinde yalnız takılıyorsun mantıklı konuşuyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Söyleyebilirsin hatta kim olduğumu da tahmin et dfdfg
Kimsin sen 🤨 kaldır ellerini bu bir soruşturmadır
Ben masumum:/
Aaaa sen😀 bir yengeç asla masum olamaz🤨
Aa ben :D sen öyle diyorsan öyledir:
Bu sitede az insana burçları sevdirmedim hedef sensin galiba 😂
Hedef 202.. neyse ben seviyorum zaten burçları ama inanmıyorum beni burçlara inandır :D
O da olacak calm down jdjd
Thanks dfjdfj
hanimiş benim ikizterazim
https://www.youtube.com/watch?v=fEzpsVi1Qd0De bakalım 🤨
İkizlersin ama kertenkele burcu öldüğünü iddia ediyorsun
İddial değil kertenkele burcuyum zaten 🤨
Fazla iletişimde olmadığımız halde neler düşündüğünü gerçekten merak ettim
Bu aralar çok görüyorum eski bir üye olduğunu biliyorum
Çok teşekkür ediyorum
Olur dee oha harbiden ne kadar insan gelmiş yahu ¿
İkizler burcusun, güzel kalpli insansın, senin işaretin de vardır ne oldu o😂
fdxzfxdf birtakım içsel şeylerden sonra buna dönüştürdüm o ç'yi ¿
Vov baya içsel şeyler yaşamışsınız jxjxj
cfhgvhcfghfg hee
Yer altındaki tünellerden edindiğin dedikoduları dökül bakalim 😄
Fikrim yok yeni gördüm
Hadi de bakalım
2 gün geçmiş gerçi ama bir fikriniz, bilginiz varsa hakkımda dinlerim. Merak da ediyorum.😬
Buyur bakalım biliyor musun bir şey merak ettim 😂
Tabi olur 🍓🍓
en son seni siteye sitem ederken
hatırlıyorum tabi son derece
haklıydın orası ayrı 😃
Bilmiyorsun ama atmak istersen buyur sjsj
Oğlak burcusun görsel seçimin zevklidir başka da aklıma gelmedi jdjd
Süper yorumladın eyvallah djdjs
Gönder gelsin
Adeta özgürlük heykeli gibisin erkeğe muhtaç değilsin bu konuda gerçekten seni örnek alıyorum diyebilirim
Teşekkür ederim ☺️🌸
Söyle bakalım 😃 normalde birazda olsa konuşukluğumuz var 😃
Rica ediyorum ve bekliyorum görüşünü 🙏🏻 🕊️
İçinden geldiği gibi dobra dobra şekilde yaz.
İstanbullusun 3 kuşak, aslan burcundan nefret edersin, aslan mardinliydin sanki, ayakabbı firmasında çalışıyorsun. Kardeşin var belliki onu seviyorsun ben olsam kardeşime o parayı saymam😂 balıkları çekici buluyordun en son. Bir çok konuda fikrin var bazen dumura uğratıyorsun. Sana sallayanlar var belliki istediklerini vermiyorsun gibi geldi. Baya biliyormuşum.
😂 😂 Beni ne güzel özetledin öyle.
Evet çok doğru tespitler. 👍😏
Buyurun soyleyin bakalım.
Akrep burcusun dünya tatlısı bir oğlun var yay burcu seversin deprem bölgesindesin:/
Yay ve Yengeç seviyorum ben😀
Doğru bildin tesekkur ederim.
Tanıyor musunuz?
Elbette, zamanında az fikrini bilmek için profilini gezmedim. Sen benim için yarı yarıya birisin. Hayır katılmıyorum dediğimde oldu, vay bee ne adammış helaall dediğimde. şu an da evlenmek istediğini biliyorum.
Çok teşekkür ederim. Şaşırtıcı bir tanımlama olmuş. Sizce sitede çoğu kişi de sizin gibi ne yazmış diye bakmış mıdır?
Bence bakan vardır ama bir iki. Farklı biri olduğunuzu düşündüğüm ve sizi yanlış kafamda tanımlamamak için baya bir yorumunuzu okumuştum. Bir kaç yoruma bakarak insan tanınmaz malum.
Sizce kötü bir insan mıyım?
Değilsin asla. Sadece sert birisin. Her insan cesaret edemez.
Her insan cesaret etmez derken sayın prenses?
Cesaret edilecek erkek var edilmeyecek erkek var. Cesaret edilecek erkek basit erkektir. Elde kolay çevrilir kıskanmaz pek sakindir ona herkes cesaret eder. Bir de iç dünyası bambaşka olan çok değişik fikirleri olan kadına bakışı bambaşka olan erkek vardır. Bu kişiyle hayat kurmak ancak er kadının işidir. Her kadının değil.
Şapkamı çıkarttım, saygılarımı iletmek istiyorum. Gerçekten eksiksiz ve doğru bir tanımlama olmuş. Peki ben 35-55 yaşları arasında bir kadın olabilir diyorum, sizin gibi akıllı bir kadın için bu konu hakkında ne düşünüyor, merak ediyorum?
Yaş elbette mühim. Belliki her bakımdan olgun birini bekliyorsunuz. Tercihinizin doğru olduğunu düşünüyorum. Kadın milleti 30 dan önce tav olmaz. Size de yakışan tav olmuş biridir. Yeni yetmelerle vakit kaybeder yazık edersiniz. He genç olup istediğiniz gibi olan yok mu? Elbette var. Ama nitekim enerjisi sizi yoracaktır. Her konuda tam bir uyum lazımdır.
Beni bugün çok şaşırttınız. Kendimi sizden duymaktan zevk aldım. Sohbet için çok teşekkür ederim. Müthiş bir insan inceleme sanatınız varmış, bunu zevkle gördüm.
Estağfurullah rica ederim.
Bence moderatör değil, kişilik karakter fenomeni de olmalısınız.
Olmuştum ama baktım fenomenlik benlik değil pek. Dedim düz bir üye olarak devam edeyim.
Bence kalmalıydı. Yaşınız doğru mu?
Hayır, iki yaş küçük.
20 yaşında çok bilgili bir hanımefendi. Mükemmel bir şekilde kendinizi geliştirmişsiniz.
Hayatta karşılaştığın insanlara bağlı. Bir de insan sarrafı bir babanın evladı olmana. Ondan sonra ister istemez hayata karşı bir fikrin oluyor. Allah fikri olmayanlardan etmesin diyelim. Teşekkür ederim.
Şapka çıkarttım.
bence hiç bişi bilmiyorsun
Seni biliyorum da fikrim yok ama sanki sen çok bilgiliydin gibi anımsıyorum
hangi konuda:)
Onu hatırlatıyorum
olabilir:))))))
Hiçbir şey bilmiyorsun
Fikrim yok yeni gördüm
Çok şey bildiğini biliyorum :)
Saygılı biri olduğunu hatırlıyorum
Teşekkür ederim.
Daha önce gördün mü bilmiyorum.
Bir kere gördüm de fikrim yok:/
Tamam.
Olur deee
Üç ayda ancak sıra gelir.
Tabii Tabii :D
De bakalımmm aşkom 🤍
bana da söyle :D
Şşş adımı söyleme 🤫
Bir şey bildiğini sanmıyorum 🙈
Güzel şeyler de
Acaba ne biliyorsun
tek geldim bak xd
Söyle tabii gördüysen
Biliyorsan olur :)
Tabii söyleyin.
Olur.
sanmiyorum bilecegini ama
Fikrim yok yeni gördüm
tahminettim
Kimseyi bilemezsin de sen haddini bil yeter bence
Kes hesabımın ip adresini admine buldururum
De hadi.. 😄
hiçbişi bilmiyon
Olur.
Çok eski bir üyesin ilk geldiğim günden beri görüyorum ama şu aya kadar bayadır yoktun sanki.
1.5 ay oluyor sahaya döneli, doğru.
Söyle bakalım
Tok bir evin aç kedisi olarak dünyaya geldiğini biliyorum bir de görüşlerin çoksell
Teşekkürler prenses ❤️❤️❤️
Di di di i
Biri senin için hem efendi hem yakışıklı demişti sanırım sana yanıktı jdjd
hangi densiz o akşsjda
Unuttum ama tek bildiğim merak edip profiline bakmıştım harbiden öyle mi diye o gün bugündür seni tanıyoruz işte🙂
alla alla genelde o tarz görünmemeye çalışıyorum oysaki gfhfgf
Yengeç misin
Anti-yengecim :D Oğlak
Söyle bakalım gizem li :)
Fikrim yok yeni gördüm
tesekkürler
De bakalım.
Sitede sevenin çoktu sanki diye kalmış aklımda başka da fikrim yok
De bakalım
Nickin değer verdiğin biriyle ilgili bunu biliyorum 🙂
Evet. Kendime çok değer veririm 🤭🤭🤭
Olur.
Futbolla ilgilisin fenerlisin balık burcusun aslında bir pandasın ama insanın diyerek bizi kandırıyorsun ititaf et xd
Bana fenerli dedi 😳
Ben demedim kedy dedi
@umursamazbirkedy_ kedy sen bana fenerli mi dedin?
Ben didim.
Tövbe est
Bu şok imana getirir adamı dvfh
@umursamazbirkedy_ Bismillah dedim okuyunca öyle şey mi olur yaa
Nelisin ki sende mi beşiktaş
😂😂 ayy dhfhf gsli
Ümraniyespor'luyum ayıp oluyorr
De..
Beşiktaşlısın başak burcusun, aslında bir kedisin ama insanları iyi çözdüğün için insan rolü yapıyorsun xd itiraf et.
Miyav
de hadi
Yay burcusun maşa koca ayı seversin ilk pp in buydu benim gördüğüm bence çok tatlıydı o pp. Sigara seversin, kendi halinde yalnız takılıyorsun mantıklı konuşuyorsun
msşa koca ayı değildi kız o minyonlar filminde ki agnesti 😂
Nayıır nolamazz😦 pp de maşaya benzeyen mor giysili kapşonlu bişi vardı demek maşa değildi o jdjd
hayır o agnes’ti 😂 çok severim agnesi
kapşunu yoktu kız iri iri gözleri vardı 😀
Anaa ben baya karıştırdım pardon jdjd aaaa 😦😂😂
ahahah olsun ama diğer kısımları bildin yay burcu olduğumu vs 😀
Heh yok tamam tamam sıkıntı yok sen mişsin sadece ben biraz cahilim onu maşa sandım 😂
maşa da çok sevimli ama benziyorlar 😀
Olurlu
Okumayı çok seviyorsun bunu biliyorum
Olur de
Çok mantıklı görüşlerini görmüştüm pek aktif birisin ben de aktif olduğum için her yerde seni görüyorum 😀
Teşekkür ederim💞 geceleri genelde aktif oluyorum 😁😁
İsterim
Moderatörlük etiketi gelince kurdeleyi sana vermişler ilk makas atan sen olmuşsun👏
😂😂 Bu nasıl benzetmeydi 🌸
Olur
Gamersin bu arada bende gamer çok severim keşke bende en azından bilgisayardan anlayabilen biri olsam:/
Olsun
Olur
Fikrim yok yeni gördüm
Oluur
Benlen adaş olduğunu biliyorum çok şey biliyorum ama özeldir herkes bilmemeli 🍫 ama sen gerçekten çok kalitelisin bu sadece ufak bir detayı idi😃
Mutlu ettin teşekkür ederim 💜
Olur
Pek bir şey bilmiyorum sadece samimisin
Dinliyorum
Fikrim yok yeni gördüm
Anlat kanka
Bir şey bilmiyorum sadece kafa birisin
Dedim olabilir
Tahmin et bakalım ))
Pek bir fikrim yok denk gelmedik ya:/ ama sanki bir defa konuştuk daha önce
Uzun sohbetimiz olmadı hiç o yüzden tahmin cümlesini kurdum.. burç sorularına geliyordum. Teşekkürler 🌸
Söyle hadi
Sesin çokselll afyonlusun elektrikçiydin askerde kdkfdjj kızma he
Yani bölge ve mesleği yazmasan olurdu hdhdfhfh
Aaaa silebilirim istersen 🥺 daha tc ni yazacaktım sonra da karpuz kesecektik:/
Sen onu da yaparsın jfhfhfh
hiçbir şey
Fikrim yok yeni gördüm